Χίλιες φορὲς καλλίτερες οἱ …πουτάνες!!!

Οι πουτάνες;
Χίλιες φορές καλλίτερες ρεεεε….

Ενα ξημέρωμα Σαββάτου, γύρω στις τρισήμισυ το πρωϊ, κατέβαινα, όντας λιάδα, με χίλια την Σόλωνος, οδηγώντας ένα μεταχειρισμένο Ρενώ, γκαμπριολέ του κώλου, που είχα, ντίγκα στην ζοχάδα, από έναν καυγά που είχα πριν, με την τότε «δικιά» μου.

Λίγο πριν την διασταύρωση Σόλωνος και Ιπποκράτους, παίρνει το μάτι μου δυο κορίτσια ελευθέρων ηθών που έκαναν πιάτσα και επειδή το θέαμα ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό, εκοψα ταχύτητα, σχεδόν σταμάτησα …
Το φρενάρισμα υπήρξε σωτήριο για εμένα, καθόσον εκείνη την στιγμή κατεβαίνει την Ιπποκράτους, μια «μερσέντα» με δυό ζευγάρια μέσα και με ταχύτητα που θα την ζήλευε και ο …Σπούτινκ.
Στούκαραν, μετά την διασταύρωση, δεξιά στην Ιπποκράτους εκεί που ήταν ένα πρακτορείο προ-πο και στοιχημάτων ιπποδρόμου και έγινε το έλα να δείς…

Τα κορίτσια, ωστόσο, είχαν δεί που σταμάτησα και πλησίασαν στο παράθυρο του Ρενώ.
Ψάχνεις για παρέα, μου λένε.
Τώρα ναί, ρε κορίτσια τους λέω, μόλις και εξαιτίας σας απέφυγα την παρέα του Χάρου.
Μπουκάρουν μέσα στ αμάξι και αρχίζοντας τα χάχα χούχα μου λένε.
Ξέρεις εμείς δεν είμαστε δηλωμένες και δεν μπορούμε να σε πάμε σε «συνεργαζόμενο»  ξενοδοχείο, μπορούμε όμως να πάμε και να την «βρούμε» εδώ κοντά, στο υπαίθριο πάρκινγκ της Ιπποκράτους που, αυτή την ώρα είναι άδειο.

Πήγαμε στο πάρκινγκ, συμφωνήσαμε την αμοιβή και έβγαλα από τον φάκελο της μισθοδοσίας, που μόλις πριν λίγες ώρες είχα πάρει από τα ΝΕΑ, το ακριβές αντίτιμο και τους το παρέδωσα.
Δεν θέλω να σας προκαλέσω άλλο αλλά μόλις γλυκοχάραξε, ξύπνησα ημίγυμνος μέσα στο Ρενώ και μόλις συνήλθα, το μυαλό μου πήγε στον φάκελο με την μισθοδοσία.
Την ώρα που  «βρακωνόμουν» βλέπω επάνω στο τιμόνι τον φάκελο της μισθοδοσίας άθικτο, με αποτυπωμένα δύο φιλιά από ρούζ επάνω και ένα …κόκκινο «ευχαριστούμε»!!!

Και λέω τώρα, που βλέπω αυτούς τους τσυριζογκαγκανόβλαχους που είναι έτοιμοι, να κόψουν συντάξεις και επικουρικά, να βάλουν χοντρό χέρι στην οποια συμμετοχή έχει ο πολίτης στην δημόσια περιουσία και να αρπάξουν τον φάκελο της «μισθοδοσίας» από την τσέπη του κάθε ταλαίπωρου, χωρίς μια πίπα για ανταμοιβή και δίχως ένα ευχαριστώ με το αγαπημένο τους ρούζ χρώμα.

Χίλιες φορές καλλίτερες και πιο έντιμες οι πουτάνες ρε καριόλια.

Χίλιες φορὲς καλλίτερες οἱ ...πουτάνες!!!

Ῥούσσης Νῖκος

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply