Χαμένες …εἰδήσεις τοῦ Ἀθηναϊκοῦ Πρακτορείου εἰδήσεων

Κανονικά και μετά την αποκλειστική είδηση που μετέδωσα στην Ψωροκώσταινα, περί καταδίκης της Ελλάδος για κουκούλωμα της «αυτοκτονίας» Τσαλικίδου…

Ὑπόθεσις Τσαλικίδου, καταδίκη Ἑλλάδος καὶ …«ἀφυπνισμένοι» δημοσιογράφοι!!!

…θα έπρεπε:

  • Πρώτον το ρεπορτάζ να αναμεταδοθεί από το ΑΠΕ-ΜΠΕ του μίσθαρνου οργάνου της κυβερνήσεως των αριστεροχριστιανιστών και να το κάνουν φέϊγ-βολάν όλες οι εφημερίδες και τα ιντερνετικά δημοσιογραφικά σάϊτ (κι’ ας μην έβαζαν πηγή, ας έπαιρναν την απόφαση από την ιστοσελίδα του ΕΔΑΔ, τώρα που κοινοποιήθηκε). Τίποτα απ’ αυτά δεν έγινε.
  • Δεύτερον, με ρομφαία αυτή την καταδίκη, να επιτεθει το Μαξίμου στους Νεοδημοκράτες και στην Δικαιοσύνη της εποχής, κατηγορώντας τους ότι, με το κουκούλωμα αυτής της υποθέσεως, εξέθεσαν την Ελλάδα και εγκαλώντας τους να απολογηθούν, για ποιό λόγο έγινε τέτοιος χειρισμός της υποθέσεως.

Έλα όμως που, τότε, ο Εισαγγελέας που θεώρησε ασήμαντη την όλη υπόθεση και την έβαλε στο αρχείο, ήταν ο πρώην ΚΥΠατζής και ο σημερινός Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφανείας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της παρούσας κυβερνήσεως Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Η μήπως δεν είναι έτσι;
Διότι αν είναι έτσι θά έπρεπε τουλάχιστον να παραιτηθεί!

Λέγεται όμως και a-priori ξέπλυμα…
Εντελώς συμπτωματικά (sic) σήμερα (18 Νοεμβρίου) το καθεστωτικό ΑΠΕ-ΜΠΕ, του οποίου ηγείται ένας ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας, φιλοξενεί βαρυσύμαντη συνέντευξη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, που σήμερα είναι αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφανείας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τρομάρα του.

Τι λέει για την απόφαση του ΕΔΑΔ στην υπόθεση Τσαλικίδη, στην οποία «φωτογραφίζεται» ως ο εισαγγελέας που κουκούλωσε τις έρευνες;
ΤΙΠΟΤΑ!
Πρώτον διότι το «κοθώνι» που του πήρε την συνέντευξη δεν τον ρώτησε και δεύτερον διότι κρίθηκε, πως δεν είναι ώρα για τέτοια.
Κάτι για τα Paradise Papers και την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια λέει.

Όλες μας οι ελπίδες πλέον, στην επιθετική συνέντευξη που είναι έτοιμος να του πάρει ο Κώστας Βαξεβάνης.

Όμως…
Δεν μπορεί…
Αυτή η νυφίτσα συγκαταλέγεται μέσα στους «κρυφούς» αναγνώστες μου…


Το πρωϊ τον έκραξα για την συνέντευξη Παπαγγελόπουλου που είχε μοστράρει στην πρώτη σελίδα του καθεστωτικού ΑΠΕ που διαφεντεύει και μετά το μεσημέρι την …απέσυρε!
Το φόβο μου νάχεις καριόλη.

Να πώ τώρα ότι θα έχει μετανοιώσει το γλοιώδες χονδροκ@ύραδο που, πριν από διόμισυ χρόνια, με απέλυσε, ως άχρηστο, από ανταποκριτή του ΑΠΕ στο Στρασβούργο, ψέμματα θα πώ.
Διότι, γι’ αυτό με απέλυσε…
Για να μην υπάρχει ροή ειδήσεων από Στρασβούργο στην Ελλάδα.
Πλησιάζει η ώρα να πλερώσει κι’ αυτός.

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Για πέστε μου ρε σεις, που είστε μέσα στα πράγματα…
Ο Ρουμπάτης ζει, εργάζεται και τι ακριβώς κάνει;

 

Σημείωσις

Επί του θέματος τώρα…
Αυτοί οι φορείς του «Ιού», που τώρα το παίζουν φιλοκυβερνητικοί στον κλώνο της πάλαι ποτέ ένδοξης «Ελευθεροτυπίας», δεν αισθάνονται σήμερα δικαιωμένοι με την απόφαση του ΕΔΑΔ για το το κουκούλωμα της αυτοκτονίας Τσαλικίδου;
Που είστε ρε γενναίοι μου, να πιάσετε τον Παπαγγελόπουλο και να τον κάνετε «φύλο και φτερό»;

Πλάκα έχω. Έτσι;

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply