Ἐμπόριον ἀνθρωπίνων ὀργάνων ΚΑΙ στὴν Οὐκρανία!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ.
Όπου βάζουν πόδι οι καλοί μας «σύμμαχοι», οι μαριονέτες του Σιωνισμού, ξεκινάει και το πολύ επικερδές εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων.
Θύματα ΠΑΝΤΑ οι αντιδυτικοί.
Οι Σέρβοι, οι Σύριοι και τώρα οι Ουκρανοί.

Όχι μόνο δολοφονήθηκαν επειδή δεν συμφώνησαν με τις αποφάσεις των τοκογλύφων, αλλά σφάζονται και κομματιάζονται ενώ τα όργανά τους πωλούνται για χρυσό, στην μαύρη αγορά.
Πρωταγωνιστής ο ….γκόμενος και δικηγόρος της Ιουδαίας Τιμοσένκο…
Αυτής που απελευθέρωσαν οι ακροδεξιοί προστατευόμενοι της Δύσεως.

Δεν είναι τυχαίο φυσικά που στην χώρα μας, μόλις ήλθαν οι βρικόλακες του ΔΝΤ, πρώτα κατέστρεψαν την Υγεία και μετά προώθησαν την υποχρεωτική Δωρεά Οργάνων.

Σίγμα

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

HAKKERS ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Ο Διοικητής του Τάγματος της Ουκρανικής Εθνοφρουράς του Donbass (παραστρατιωτική οργάνωση των φιλοκυβερνητικών), ο περιβόητος τραμπούκος Συμεών Σεμετσένκο σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα εμπλέκεται στο οργανωμένο έγκλημα. Συναυτουργοί του, ο βουλευτής , εραστής και συνήγορος υπεράσπισης της Ιουλίας Τιμοσένκο, Σεργκέι Σλαβένκο καθώς και η Ουκρανή γιατρός  Όλγα Βέμπερ που είναι ο σύνδεσμος της ομάδας στη Γερμανία.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Οι 3 αυτοί μεγαλοπαράγοντες ενέχονται άμεσα στο σκάνδαλο αφαίρεσης και εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων που προέρχονται όχι μόνο από τους νεκρούς του πολέμου αλλά και από τους τραυματίες. Τον πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης υποστηρίζει ιατρική ομάδα που συνοδεύει το τάγμα της Εθνοφρουράς του Ντονμπάς για την παροχή των ιατρικών φροντίδων.

φωτογραφία από τα ένδοξα τάγματα θανάτου που διευθύνει ο Σεμεσένκο

οι περιπολίες των νεοναζιστικών παραστρατιωτικών ταγμάτων από το fb του ίδιου

Αναρτησεις Σεμεσένκο

ο δικηγόρος και πολιτικός Σεργκέι Βλασένκο φωτο fb

το high ζευγάρι σε παλαιότερη φωτογραφία fb

η δήθεν υπερπατριώτισσα Ουκρανή γιατρός της Γερμανίας φωτο προφιλ fb

Τα τρία αυτά σκοτεινά πρόσωπα  έστησαν επιχείρηση “χονδρικής” εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων πάνω στα σπαρασσόμενα κορμιά  και πτώματα του γενοκτονικού πολέμου και των 2 πλευρών.

Οι Ηakkers έσπασαν τους κωδικούς του λογαριασμού vk (ρωσικό fb) του δικηγόρου Σεργκέι Σλαβένκο καθώς υπήρχαν σχετικές πληροφορίες από το Φλεβάρη.

Εντόπισαν  τις συνομιλίες των 3 εμπλεκομένων στην ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων. Αποκαλύπτονται οι κυνικές λεπτομέρειες  της αποστολής, των παραγγελιών, των ενδεικτικών τιμών αλλά και της ποιότητας των  ζωτικών οργάνων.

Καταγράφονται οδηγίες για το πως πρέπει να συλληθούν τα όργανα . Προτείνεται η αφαίρεσή τους  από ζώντες τραυματίες, συλληφθέντες ή “εξαφανισθέντες”  λόγω της μεγαλύτερης βιωσιμότητας του μοσχεύματος και της υψηλότερης ποιότητάς του. Χρησιμοποιείται ορολογία και λεξιλόγιο επιχειρηματικής δραστηριότητας και συναλλαγής. 

Bέμπερ:

Εξακολουθείστε τον εφοδιασμό μας και εμείς θα συνεχίσουμε και τις πληρωμές και κάθε απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη για την εξόρυξη ….

Βέμπερ (15/04/14 όταν ξεκινούν οι επιχειρήσεις στο Ντονμπάς):

Η τελευταία παρτίδα ήταν πολύ καλή. Οι πελάτες έμειναν ευχαριστημένοι και έφεραν και καινούργιους. Και αν κρίνω και από την επικαιρότητα των ειδήσεων, θα έχουμε και νέο εμπόρευμα…Κάνω λάθος; Ή υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση;

Βλασένκο:

Όχι βέβαια, η πολιτική των  δυτικών εταίρων είναι ακριβώς η δημιουργία των καλών συνθηκών που θα μας επιτρέψουν την καλή ποσότητα  και ποιότητα του   προιόντος. Αλλά και σε κάθε περίπτωση αλλαγής, το πρόγραμμα θα συνεχίσει…

Τα πρόσφατα αποσπάσματα που συμμετέχουν και οι 3 εγκληματίες:

Βέμπερ προς Βλασένκο:

“Σεργκέι, θα εξακολουθήσω να σου δίνω παραγγελία αλλά σε προειδοποιώ. Στο τελευταίο φορτίο τα προιόντα  ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας και αρκετά κομμάτια πήγαν  στα απόβλητα. Γνωρίζεις πολύ καλά  ποιός είναι ο επιτρεπόμενος χρόνος! Ένας πελάτης ήταν δυστυχισμένος. Πρέπει άμεσα να τον αποκαταστήσετε”.

Βλασένκο:

 -Αχ δεν είσαι εδώ για να δείς τι γίνεται… oι συνθήκες είναι όλο και πιο δύσκολες στο πεδίο . Έχουμε  εσωτερικές διχόνοιες. Υπάρχουν κάποιοι που σφετερίζονται το υλικό για δικό τους λογαριασμό.. Ενώ πάλι από εμάς ζητείται η διακριτικότητα για την ασφάλεια….

Βεμπέρ επανέρχεται:

-Ακούστε , για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα των ελαττωματικών προιόντων, ας αρχίσουμε να δουλεύουμε όπως πριν. Να γίνεται η “αποσυρναμολόγηση” όσο είναι ακόμη ζωντανοί . Όσο απελπιστική και αν είναι η κατάσταση, εμείς μπορούμε να έχουμε μια καλή προσβασιμότητα. Γνωρίζω ότι αυτές οι συνθήκες για εσάς είναι χειρότερες αλλά…”

 Ο Βλασένκο αντιδρά σε αυτόν τον όρο λόγω ρητής απαγόρευσης του επικεφαλή των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών Βαλεντίνου Ναλιαβατσένκο.

«Αυτό είναι εκτός συζήτησης, μου το επεσήμανε ο Ναλιαβατσένκο στην τελευταία μας συνομιλία! Ύστερα, ο κίνδυνος διαρροής είναι ακόμα μεγαλύτερος διότι δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά στο τοπικό  προσωπικό   και δεν θέλω με τίποτα να τον ενημερώσουν.

Βέμπερ προς “προμηθευτή” Σεμεσένκο:

-Τότε ψάξτε  για περισσότερα κομμάτια, ώστε να έχετε τη δυνατότητα  να επιλέξετε το καλύτερο

Σεμεσένκο:

– Το  υλικό μας είναι μετρημένο, το ξέρεις ότι δύσκολα αφαιρείται. Υπόσχομαι θα προσπαθήσω…

Βλασένκο:

Προχωρείστε σε νέα “κατάσχεση”.

Βεμπέρ προς Σεμεσένκο:

Απ’ ότι μαθαίνω έχετε όλο και περισσότερες συλλήψεις, αλλά και εξαφανισμένους έτσι δεν είναι;

Σεμεσένκο:

Τις ίδιες πηγές άντλησης έχουμε, απλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, κανείς δεν θα μου αρνηθεί

Σλαβένκο προς  Σεμεσένκο  :

Σε προστάζω να δώσεις ό,τι έχεις.Πρέπει να αποσυρθεί αυτή η παρτίδα , πρέπει τα προιόντα να είναι νέας τεχνολογίας.  Είχαμε μεγάλα προβλήματα με την τελευταία παρτίδα! Τα προϊόντα ήταν  πολύ χαμηλής ποιότητας και οι πελάτες μας είναι δυσαρεστημένοι! Ό,τι κάνετε να το κάνετε γρήγορα! Χρειάζεται επιτάχυνση στη δουλειά. Αν ξεπερνάμε τις 14 ώρες από την στιγμή της αποσυναρμολόγησης των ανταλλακτικών , λαμβάνουμε  μόνο το 30% της συμφωνηθείσας τιμής! Μήπως δεν έχετε  τον κατάλληλο εξοπλισμό; “

Σεμεσένκο:

 Όλα αυτά τα έχω υπόψιν μου Σεργιόζα. Προσπαθήσαμε …αλλά έχουμε και εμείς απώλειες. Την τελευταία φορά χάσαμε 20 παιδιά…

Βλασένκο :

Eργασία, εργασία, εργασία. Μετά καλή χρήση της τεχνολογίας για απομάκρυνση…Πλαισιώστε σωστά την επιχείρηση. Διαφορετικά θα το κάνω μόνος μου…

Για τη διασφάλιση της επικοινωνίας, στις συνομιλίες τους χρησιμοποιούν κωδικούς που παραπέμπουν σε πρακτικές του οργανωμένου εγκλήματος. Χρησιμοποιούν π.χ. την λέξη “αποσυναρμολόγηση” αντί αφαίρεσης, “ανταλλακτικά”αντί οργάνων,  το κρέας αντί πάγκρεας, το “χρόνεια” για το νεφρό, το “ηπατίτιδα” για το συκώτι, ενώ για πνευμόνι το pul  αδένες αναφέρονται ονομαστικά καρδιά επίσης.

  Βέμπερ:

17 από καρδιά,  5 από πνευμόνι, 15 από συκώτι, 30 από πάγκρεας, 50 από νεφρά .

Οι παραγγελίες αυξάνονται, έχεις αρκετούς ανθρώπους;

Θα δουλέψουμε με τους διαθέσιμους πόρους.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

Τον Μάιο, η λαική πολιτοφυλακή του Σλαβιάνσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυκτερινής περιπολίας στο λόφο Καρατσούν, εντόπισε περίπου 180 πτώματα με τομές στην κοιλιακή χώρα και τα κοιλιακά σπλάχνα έκθετα .

Άλλα 300 άταφα πτώματα βρέθηκαν  κοντά στο Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας επίσης με τις κοιλιές ανοικτές και χωρίς τα εσωτερικά όργανα.

Σοροί που είχαν μόλις ενταφιασθεί σε άλλο νεκροταφείο της ρωσόφωνης περιοχής, συλήθηκαν .

Επίσης, στις αρχές Μαΐου, υπήρξαν αναφορές ότι στο Donbas, εκτός από μισθοφόρους των ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών , εμφανίστηκαν και ξένοι γιατροί με ειδικό εξοπλισμό για τη  συγκομιδή των οργάνων από τους νεκρούς αλλά και  από τους σοβαρά τραυματισμένους στρατιώτες. Στην ίδια περιοχή παρατηρήθηκε μεγάλη πομπή  φορτηγών περισυνέλλεξης νεκρών αλλά και ασθενοφόρων που είχαν αριθμούς κυκλοφορίας του Κιέβου.

Ενδιαφέροντα στοιχεία  προήλθαν και από τα νοσοκομεία, όπου μεταφέρονταν τραυματισμένοι στρατιώτες  του ουκρανικού στρατού και της εθνοφρουράς. Εκεί, νεόφερτοι ειδικοί  χειρουργοί στην πλειοψηφία τους  αλλοδαποί αναλάμβαναν ειδικές θεραπείες. Επιπλέον, πολλοί από τους τραυματίες είχαν αποσταλεί για “θεραπεία” στο Κίεβο και στο Dnepropetrovsk. Σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες  οι ξένοι γιατροί αναφέρουν τα ειδικά χαρακτηριστικά των οργάνων  των υποψήφιων “δωρητών”.

TO ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ

Οι φήμες στους ιατρικούς κύκλους της Γερμανίας οργιάζουν ότι  η αγορά έχει κατακλυσθεί από “δωρεές οργάνων” από την Ουκρανία και ότι έχει μειωθεί το κόστος των μοσχευμάτων.

Την άνοιξη στις ευρωπαϊκές  κλινικές υπήρχε μια τεράστια λίστα αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού, και η τιμή της συναλλαγής ήταν 96.000 δολάρια στη Γερμανία και $ 83,000 στο Ισραήλ. Τώρα  η τιμή  είναι περίπου  20.000 δολάρια.

Τον Ιούνιο, η μεταμόσχευση νεφρού στο Ισραήλ έπεσε στις 34 000  δολάρια και οι εκπρόσωποι των ίδιων των κλινικών μεταμόσχευσης  ειδοποίησαν τους  ασθενείς οι οποίοι  βρίσκονταν σε λίστα αναμονής για 5 ή 7 χρόνια να προσέλθουν για την επέμβαση.

πηγές: tv russia 24/ vesti tv και άλλες…..

πηγή

Syria insurgents engaged in organ trafficking

Turkish hospitals use Syrians civilians

Foreign-backed militants operating in Syria are involved in organ trafficking with the help of some private companies based in Turkey, reports say.

The militants have set up special groups to target Syrian citizens and take them to hospitals for organ trafficking.

They reportedly take photos and record videos of the corpses and publish them to give the impression that the atrocities were committed by Syrian government forces.

This is while the Israeli regime and its citizens have widely been identified in past years as the prime culprit in organ trafficking across the world.

The trafficked organs are said to be delivered to Turkey by private ambulances.

Recently, it was reported that some Turkish hospitals are also stealing the organs of injured Syrian citizens and selling them on the black market.

In May 2013, Lebanese newspaper Ad-Diyar reported that a number of injured Syrian citizens who were taken to hospitals in Turkey for treatment had fallen victim to organ trafficking.

The paper alleged that Turkish authorities were engaged in the transfer of young injured Syrians to certain hospitals in the cities of Antakya and Iskenderun.

Turkish doctors have confirmed that out of 62,000 injured Syrian civilian and military people that were transported into Turkey, body organs of over 15,000 of them were excised and their bodies were sent back into Syria to be buried, Ad-Diyar reported.

The Lebanese newspaper also claimed that the body organs including livers, kidneys and hearts, were given to people waiting for treatment in Turkey.

Syria has been gripped by deadly unrest since 2011. According to reports, Western powers and their regional allies – especially Qatar, Saudi Arabia, and Turkey – are supporting the militants operating inside the country.

According to the United Nations, more than 100,000 people have been killed and millions displaced due to the turmoil.

The UN also says more than four million other Syrians will be forced out of their homes in 2014 by the escalating conflict in the country.

NTJ/MB

Related News

 • Polio vaccination begins in Syria’s Yarmouk camp

 • UN report censures rising child abuse cases by terrorist groups in Syria

 • Al-Qaeda forms girls brigades in Syria’s Raqqa

 • Syria rebels publically behead a civilian in Homs: Video

 • 18,000 Palestinians starving inside Syria refugee camp

 • Syria militants working with organized crime syndicates: American newspaper

99

 

0

 

6

Reddit

16

 

0

 

6

 

Features

 • ISIL: have guns will fight, even in Saudi Arabia?

  ISIL: have guns will fight, even in Saudi Arabia?

 • ISIL making mockery of Islamic principles, concepts

  ISIL making mockery of Islamic principles, concepts

 • Iran remembers US downing of passenger plane

  Iran remembers US downing of passenger plane

 • ISIL systematically hunts Shias, Christians and Kurds in terrorist-held towns

  ISIL systematically hunts Shias, Christians and Kurds in terrorist-held towns

Syria Crisis

 • Syrian army makes massive advances in Aleppo

  Syrian army makes massive advances in Aleppo

 • Syrian army liberates Kifr Saghir village in N. Aleppo

  Syrian army liberates Kifr Saghir village in N. Aleppo

 • ISIL: have guns will fight, even in Saudi Arabia?

  ISIL: have guns will fight, even in Saudi Arabia?

 • West-backed Syria opposition to pick new president

  West-backed Syria opposition to pick new president

ShareThis Copy and Paste

– See more at: http://en.alalam.ir/news/1563582#sthash.Yem2WpE2.dpuf

Syria insurgents engaged in organ trafficking

Foreign-backed militants operating in Syria are involved in organ trafficking with the help of some private companies based in Turkey, reports say.
The militants have set up special groups to target Syrian citizens and take them to hospitals for organ trafficking.
They reportedly take photos and record videos of the corpses and publish them to give the impression that the atrocities were committed by Syrian government forces.
This is while the Israeli regime and its citizens have widely been identified in past years as the prime culprit in organ trafficking across the world.
The trafficked organs are said to be delivered to Turkey by private ambulances.
Recently, it was reported that some Turkish hospitals are also stealing the organs of injured Syrian citizens and selling them on the black market.
In May 2013, Lebanese newspaper Ad-Diyar reported that a number of injured Syrian citizens who were taken to hospitals in Turkey for treatment had fallen victim to organ trafficking.
The paper alleged that Turkish authorities were engaged in the transfer of young injured Syrians to certain hospitals in the cities of Antakya and Iskenderun.
Turkish doctors have confirmed that out of 62,000 injured Syrian civilian and military people that were transported into Turkey, body organs of over 15,000 of them were excised and their bodies were sent back into Syria to be buried, Ad-Diyar reported.
The Lebanese newspaper also claimed that the body organs including livers, kidneys and hearts, were given to people waiting for treatment in Turkey.
Syria has been gripped by deadly unrest since 2011. According to reports, Western powers and their regional allies – especially Qatar, Saudi Arabia, and Turkey – are supporting the militants operating inside the country.
According to the United Nations, more than 100,000 people have been killed and millions displaced due to the turmoil.
The UN also says more than four million other Syrians will be forced out of their homes in 2014 by the escalating conflict in the country.
alalam

Kosovo organ trafficking scandal widens

EU prosecutors will investigate key government figures in Kosovo for any involvement in an international organ trafficking network that lured poor donors into the country, harvested their kidneys and sold them to wealthy recipients for huge profits, sources close to the case have confirmed.

Shaip Muja, a member of parliament and former health adviser to the current Prime Minister, Hashim Thaci, is expected be one of eight people indicted in a second round of investigations into the activities of the Medicus clinic in the Kosovan capital of Pristina, where at least 24 illegal transplants took place in 2008.

Five people were last week found guilty of human trafficking and illegal organ transplants in the first phase of the trial, including the urologist Lutfi Dervishi, the clinic’s director, and his son, Arban, who were sentenced to eight and seven years respectively. It is thought to be the first time in the world that medical doctors have been found complicit in human trafficking and organised crime.

The EU’s rule of law mission, known as Eulex, says it cannot yet confirm the identities of those it is investigating in the second phase. But an amended indictment introduced towards the end of the first trial said the Medicus doctors held “repeated consultations and several meetings with senior officials in the government of Kosovo”, including Mr Muja and the then Minister of Health, Alush Gashi.

Jonathan Ratel, the lead prosecutor, told The Independent: “The new investigation emerges directly out of evidence given in the first trial, including witnesses, as identified in the amended indictment.”

Mr Muja testified during the trial that he had met the doctors, who had applied for a licence to conduct transplants. He denied knowledge of the trafficking ring.

Interpol is still hunting the Turkish surgeon Yusuf Sonmez, dubbed “Dr Frankenstein” in the Turkish media, who is said to have conducted most of the operations at the Medicus clinic. Mr Ratel believes he is continuing his operations in South Africa, having escaped house detention in Istanbul.

The Medicus scandal first came to light in 2008 when a Turkish man collapsed at Pristina airport after selling his kidney at the clinic. It gradually emerged that dozens of impoverished donors had been trafficked into Kosovo from several countries, including Russia, Moldova and Ukraine. Some were paid as little as $10,000 (£8,400) for their kidney, which was then sold to recipients, mostly from Israel, for as much as $130,000.

Expanding investigations to include government figures close to Mr Thaci puts the EU in a difficult position. Sources close to the investigation say there has been a reluctance among top officials in Brussels to press ahead with the organ trafficking trial in case it upsets Kosovo’s fragile transition process.

They claim it is only the determination of individual prosecutors that has kept the trial alive.

“There is a perception Eulex doesn’t want to rock the boat with too many high-level indictments. Stability is priority No 1 for the international community,” said a Western diplomat on condition of anonymity.

Kosovo declared independence from Serbia in 2008. Two weeks ago, Serbia agreed to recognise Kosovo’s sovereignty for the first time, but implementing the agreement is fraught with difficulties due to opposition from some of the Serb minority inside Kosovo.

In January, Eulex’s outgoing deputy head of mission, Andy Sparkes, admitted that political pressure was hindering progress on corruption cases. “There are occasions when [stability] can sit uneasily with the requirements of the rule of law,” he told the Balkan Investigative Reporting Network.

Meanwhile, there are growing doubts over claims in a 2010 Council of Europe report that members of the Kosovo Liberation Army, including Mr Thaci, who was a senior commander at the time, also engaged in organ trafficking during the 1998-1999 war with Serbia. The report has been widely criticised for its lack of evidence and its author, the prosecutor Dick Marty, refused to appear at the Medicus trial.

“After five years of prosecuting this case, I have not found evidence linking it to allegations of organ trafficking during wartime,” said Mr Ratel.

independent

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply