Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!

Ο λαός εξουσιοδότησε την συγκεκριμένη κυβέρνηση…
Αλλά οι δανειστές θέλουν άλλη σύνθεση…

Τελικά γίνεται αυτό που θέλουν οι ξένοι, παρά την μεγάλη κινητηποίηση και τις δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ που στοίχισε το δημοψήφισμα. Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!1

 

«…Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, μου κατέστη γνωστό ότι οι συμμετέχοντες στο Eurogroup, και λοιποί εταίροι, θα «εκτιμούσαν» την… απουσία μου από τις συνεδριάσεις του, κάτι που ο Πρωθυπουργός έκρινε ότι ίσως βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας. Για αυτό και αποχωρώ από το Υπουργείο Οικονομικών.
Είναι καθήκον μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Αλέξη Τσίπρα να εκμεταλλευτεί, όπως εκείνος κρίνει, το κεφάλαιο που μας δώρησε ο ελληνικός λαός μέσω του δημοψηφίσματος.
Κι είναι τιμή μου η απαίτηση των δανειστών….»

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!4Ψηφίσαμε ΟΧΙ για να μην βρεθούμε να μας εκπροσωπούν χαρούμενες τηλεπερσόνες, σαν τον Θεοδωράκη…
Κι αυτό ας το σεβαστεί ο Τσίπρας.

Σκεφτείτε ότι οι πιο άθλιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι αυτής της χώρας μπορούν να επηρεάσουν το 40% των πολιτών και να τους χειραγωγήσουν για να ψηφίσουν ότι βολεύει τα ξένα συμφέροντα.

Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!2
Αυτοί οι ίδιοι άθλιοι  φρόντισαν να φθάσει η χαρούμενη διαπλεκόμενη τηλεπερσόνα στο να συμμετέχει στα κορυφαία όργανα αποφάσεων της καημένης Ελλαδίτσας.

Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!3

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

9 thoughts on “Ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιὰ νὰ βρεθοῦμε μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς ποὺ ἤθελαν τὸ «ΝΑΙ»!!!

 1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ . Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ … ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ … ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ .
  ΑΦΟΥ, ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΕ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ … ΘΥΜΑ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ,ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ … ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ .

  Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΩΔΕΚΑΤΗ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ´ΟΧΊ´ ΤΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,
  ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ … ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, … ΠΡΕΠΕΙ
  ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΝ ΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ .

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ … ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΕ ΘΕΣΗ … ΜΑΧΗΣ .
  DR A

 2. 1) Τσακαλώτος:Το πρόγραμμα δέν πέρναγε από τη Βουλή – Θα είχαμε εκλογές σε 3 εβδομάδες

  Στην παραδοχή ότι αν η κυβέρνηση έφερνε το πρόγραμμα στη Βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση, προχώρησε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

  Το πρόγραμμα δεν θα ψηφιζόταν στη Βουλή και θα έπεφτε η κυβέρνηση, γι’ αυτό προχωρήσαμε σε δημοψήφισμα, δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος. Διαφορετικά θα έπρεπε να πάμε σε εκλογές σε τρεις εβδομάδες, ενώ τώρα πάμε σε μια εβδομάδα.

  http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=719141

  2) http://triklopodia.gr/wp-content/uploads/2013/12/tsakal.jpg

  Αμιγούς επιθετικής καπιταλιστικής στόχευσης είναι το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του βουλευτή Β’ Αθήνας, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, με συνολική αξία κτήσης 457.700 ευρώ και 107.000 αγγλικών λιρών (127.273 ευρώ). Στην κορυφή των προτιμήσεων του υπεύθυνου Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται η BlackRock, η μεγαλύτερη επενδυτική εταιρεία του κόσμου. Στον οικονομικό κολοσσό, που πραγματοποίησε εν μέσω κρίσης την αξιολόγηση των ελληνικών τραπεζών, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τοποθέτησε το ποσό των 130.000 ευρώ αγοράζοντας 11.000 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων.

  Στη δήλωση «πόθεν έσχες» του δε, φιγουράρει και το όνομα της JP Morgan με εγγραφή 1.764 μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων της εταιρείας στην οποία έχουν επιβληθεί από τις αμερικανικές αρχές δυσθεώρητα πρόστιμα, ύψους 13 δισ. δολαρίων, για σκανδαλώδεις αγοροπωλησίες παραγώγων.

  Διαθέτει επίσης ομόλογα αξίας 100.000 λιρών Αγγλίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, ενώ όσον αφορά στα επίπεδα ρευστότητας του κ. Τσακαλώτου, σε 17 τραπεζικούς λογαριασμούς υπάρχουν συνολικές καταθέσεις 291.000 ευρώ. Η περιουσιακή του κατάσταση συμπληρώνεται από δύο κατοικίες στην Κηφισιά, ένα γραφείο και μία ακόμη οικία στην Πρέβεζα.

  http://www.triklopodia.gr/mono-1-329-600-evro-se-metoches-omologa-ke-katathesis-to-zevgos-papadimouli/

   • ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ …
    Ευκλείδης Στεφάνου Τσακαλώτος

    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ
    όπος και Ημερομηνία γέννησης:
    Γεννήθηκε το 1960 στο Ρότερνταμ, Ολλανδία.
    Οικογενειακή Κατάσταση:
    Έγγαμος, πατέρας 3 παιδιών.
    Επάγγελμα:
    Καθηγητής Πανεπιστημίου.
    Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

    Απόφοιτος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει διδάξει στο πανεπιστήμιο του Kent και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το καλοκαίρι του 2010 είναι Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, και παλαιότερα της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ. Έχει δημοσιεύσει βιβλία και άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά στα πεδία της μακροοικονομίας, των οικονομικών της Ευρ. Ένωσης, της πολιτικής οικονομίας και της φιλοσοφίας των κοινωνικών επιστημών. Το τελευταίο του βιβλίο στην ελληνική γλώσσα, μαζί με το Χρήστο Λάσκο, είναι το Χωρίς Επιστροφή: καπιταλιστικές κρίσεις, κοινωνικές ανάγκες, σοσιαλισμός (εκδόσεις ΚΨΜ).http://www.hellenicparliament.gr/vouleftes/viografika-stoicheia/?MPId=94978a5c-ac45-4d1d-a7da-eebb0784b82e

    http://www.thetoc.gr/images/articles/1/article_58126/upl54d34cf0a52ab.jpg

    Από το 1965, ο πατέρας του, Στέφανος πήρε την οικογένεια και μετακόμισε στην Αγγλία. Ο μικρός Ευκλείδης, με το δύσκολο για τους Βρετανούς όνομα, μεγάλωσε ως μέλος μιας ευκατάστατης οικογένειας και μιας ανώτερης τάξης εκλεκτών που φοιτούσαν στα καλύτερα κολέγια και πανεπιστήμια, σε αυτά που παραδοσιακά θεωρούνται πηγές επόμενων γενεών εξουσίας.

    http://www.thetoc.gr/images/articles/1/article_58126/upl54d34cf0a52ab.jpg

    Στα χρόνια της Οξφόρδης, ήταν που ήρθε σε επαφή και με άλλους Ελληνες οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα με τον οποίο μάλιστα, συνεργάστηκε στο πλαίσιο της έρευνας, δημοσιεύοντας το 1994 στην Ελληνική Οικονομική Επιθεώρηση κοινό άρθρο με θέμα τις επενδύσεις σε τέσσερις ευρωπαϊκές οικονομίες.

    Η σύζυγός του Χέδερ Ντενίζ Γκίμπσον και για την ακρίβεια η συνεργασία της με το ελληνικό δημόσιο στάθηκε η αφορμή να του ασκηθεί ιδιαιτέρως έντονη -αρνητική- κριτική πριν από περίπου δυόμιση χρόνια, όταν δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι τίθεται ζήτημα «ηθικής κομψότητας» όταν ο ίδιος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ -και κορυφαίο μέλος του οικονομικού επιτελείου του- και η γυναίκα του σύμβουλος και συνεργάτης του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου. ( που τώρα πια αντικαταστάθηκε από τον Στουρνάρα )

    Η Σκωτσέζα κυρία Γκίμπσον, προσελήφθη στην Τράπεζα της Ελλάδος την εποχή που διοικητής της ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος. Το γεγονός ότι είχε ξένη υπηκοότητα ήταν μια αφορμή κριτικής στην πρόσληψή της (4.4), που όμως υπερκαλύφθηκε από το έντονο ερευνητικό και συγγραφικό της έργο (έχει προχωρήσει σε πλήθος εκδόσεων και αναλύσεων για την ελληνική και την ευρωπαϊκή οικονομία).

    απόσπασμα από εδώ

Leave a Reply