Ἡ «Ἐλευθεροτυπία», ἡ δημοσιογραφικὴ …«ἐλευθεροτυπία» καὶ μπόλικοι …πράκτορες!!!

Η Μάνια Τεγοπούλου, στην οποία …συμπτωματικά κατέληγαν οι προκηρύξεις των δολοφόνων της 17ΝΟΕ, γιατί ήταν εξασφαλισμένο ότι θα δημοσιευθούν και θα προβληθούν με κατάλληλο …«αντιεξουσιαστικό» σχολιασμό, χωρίς να χλευαστούν για την ακατάσχετη μπουρδολογία που περιείχαν, ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης ΚΑΙ της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Ἡ «Ἐλευθεροτυπία», ἡ δημοσιογραφικὴ ...«ἐλευθεροτυπία» καὶ μπόλικοι ...πράκτορες!!!1

Αυτονόητο για εμάς τους …«συνωμοσιολόγους» αλλά όχι για τους εκατοντάδες χιλιάδες ξερόλες που πλήρωναν από την τσέπη τους για να αγοράσουν την συγκεκριμένη φυλλάδα, στην οποία έγραφαν και οι γνωστοί ΙΟΙ της Μοσάντ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δημοσίευε κατά παραγγελία έτοιμα άρθρα από τους πράκτορες της ξένης πρεσβείας που αποκαθιστούσαν την «αλήθεια».
Βλέπετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι εφημερίδες και πόση σημασία δίνουν οι επικυρίαρχοι στον τύπο ώστε να ζούμε στον φανταστικό κόσμο που μας περιγράφουν οι πράκτορες των ΜΜΕ. Είναι δύσκολο για τους περισσότερους να συνειδητοποιήσουν το πόσο διαβρωμένο είναι ολόκληρο το σύστημα πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστών και σωμάτων ασφαλείας. Φαίνεται απίθανο όλοι όσοι ορκίζονται επιδεικτικά , παρουσία τηλεοπτικών καμερών, πίστη στην πατρίδα να είναι τόσο μεγάλοι προδότες και τόσο διψασμένοι κλέφτες κι απατεώνες.

Καταλάβατε πόση «ελευθεροτυπία» υπάρχει στην Ελλάδα και πόσο «αυθόρμητα» γράφουν οι δημοσιογράφοι. Κι ενώ ΟΛΟΙ ξέρουν τι συμβαίνει …ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δημοσιογράφος δεν τόλμησε να κάνει λόγο….με εξαίρεση τον Δελαστίκ που μίλησε για διασπορά πρακτόρων στα ΜΜΕ.
Μην ξεχνάτε και την εκκαθάριση που έκανε η «αντι-αμερικανική» 17ΝΟΕ στο εκδοτικό τοπίο αφήνοντας να μονοπωλήσουν την ενημέρωση οι …«αντιαμερικανοί» της Ελευθεροτυπίας, του Λαμπράκη …κι άλλων τέτοιων «πατριωτών»…
Διαβάστε από τη REAL πως η Μοσάντ έσωσε επαγγελματία «τρομοκράτη» από τυχαία σύλληψη, που είχε προγραμματισθεί από τις Ελληνικές Αρχές.

Ἡ «Ἐλευθεροτυπία», ἡ δημοσιογραφικὴ ...«ἐλευθεροτυπία» καὶ μπόλικοι ...πράκτορες!!!2
Και φυσικά όχι μόνο είχαν την ενημέρωση απευθείας μέσα από τις Ελληνικές Υπηρεσίες αλλά κινήθηκαν πολύ πιο γρήγορα και φυγάδευσαν τον …«αυθόρμητο τρομοκράτη», που …εντελώς «τυχαία» συνεδέετο με 17ΝΟΕ και ΕΛΑ, που τόσο πολύ …δυσκολεύονταν να συλλάβουν για δεκαετίες οι Αρχές.
Βλέπετε οι σχέσεις τρομοκρατίας με Μοσάντ και CIA είναι άριστες.

Ἡ «Ἐλευθεροτυπία», ἡ δημοσιογραφικὴ ...«ἐλευθεροτυπία» καὶ μπόλικοι ...πράκτορες!!!3

Και φυσικά οι …«συμπτώσεις» συνεχίζονται!!!
Μικρός που είναι ο κόσμος…
Από όλα τα σπίτια στην Ελλάδα η Τεγοπούλου αγόρασε αυτό του ανθρώπου που της εμπιστευόταν τις προκηρύξεις της 17ΝΟΕ. Εξίσου μεγάλη εμπιστοσύνη της έδειχναν και οι πράκτορες της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Ἡ «Ἐλευθεροτυπία», ἡ δημοσιογραφικὴ ...«ἐλευθεροτυπία» καὶ μπόλικοι ...πράκτορες!!!4

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἡ «Ἐλευθεροτυπία», ἡ δημοσιογραφικὴ …«ἐλευθεροτυπία» καὶ μπόλικοι …πράκτορες!!!

 1. ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ,ΠΑΛΙ .

  ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ … ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ .
  ΜΑ ΚΑΛΑ … ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ,… ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ;

  ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ … ΜΕΡΙΕΣ ΩΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ … AΠΑΤΡΙΔΕΣ .

  ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ … ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ … ΠΡΟΔΟΤΗΣ/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

  ΕΛΕΟΣ,,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

  ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

  • Μᾶλλον ἐσὺ πρέπει νὰ δῇς τὴν πραγματικότητα ὡς ἔχει.
   Τὶς καταγγελίες τὶς ἔκανε ὁ Δελαστὶκ πρῶτος.
   cf80cf8ccebdcf84ceb9cebfceb9-cebaceb1ceaf-cf84cebfcf8dcf81cebaceb9cebacebf

Leave a Reply