Θά τολμήσουν οἱ ἑλληνόφωνοι νά καταδικάσουν τήν πυρπόλυσιν ναοῦ ἀπό τό Ἰσραήλ;

Θά τολμήσουν οἱ ἑλληνόφωνοι νά καταδικάσουν τήν πυρπόλυσιν ναοῦ ἀπό τό Ἰσραήλ;Ισραηλινοί πυρπόλησαν Ελληνκή Εκκλησία στην Ιερουσαλήμ.
Οι Τούρκοι καταδίκασαν ήδη την πρόκληση αυτή.

Ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος θα τολμήσουν να την καταδικάσουν;
Η κυβέρνηση θα απαιτήσει από τον Νετανιάχου να συλλάβει και να φυλακίσει τους νεοναζί Ισραηλινούς;

Ούτε για πλάκα φυσικά!

Σίγμα

Η Τουρκία καταδικάζει την πυρπόληση Ελληνο-Ορξόδοξου ναού στην Δυτική Ιερουσαλήμ

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την μερική πυρπόληση της Ελληνικής Ορθόδοξης Σχολής στην Δυτική Ιερουσαλήμ, γράφει το Anadolu.
Την Πέμπτη, Ισραηλινοί έποικοι πυρπόλησαν μέρος της Ελληνικής Εκκλησίας και έγραψαν με ψεκαστήρες αντι-χριστιανικά γκράφιτι στους τοίχους της. Το Ισραήλ θα πρέπει να λάβει την αναγκαία προσοχή για να αποφευχθεί οποιαδήποτε εξέγερση στην περιοχή, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, προσθέτοντας ότι η Τουρκία « αναμένει την σύλληψη των δραστών, ώστε να προσαχθούν το συντομότερο σε δίκη», αναφέρει το πρακτορείο.

Επισημαίνει ότι οι επιθέσεις έδειξαν την προκλητική πλευρά της βίας εναντίον του Ισλάμ και του Χριστιανισμού. Οι εξτρεμιστές Ισραηλινοί Εβραίοι, αναφέρει το τούρκικο υπουργείο, συνεχίζουν να επιτίθενται στους τόπου λατρείας των μουσουλμάνων και των χριστιανών, ενώ η ισραηλινή κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε για να τους σταματήσει.

Το τουρκικό υπουργείο κατηγορεί την ισραηλινή κυβέρνηση για αυτήν την τάση και ζητά από το Βατικανό και την διεθνή κοινότητα και τον ΟΗΕ να βοηθήσουν στην προστασία των τοπικών θρησκευτικών χώρων.

ΕΧΕΔΩΡΟΣ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Θά τολμήσουν οἱ ἑλληνόφωνοι νά καταδικάσουν τήν πυρπόλυσιν ναοῦ ἀπό τό Ἰσραήλ;

Leave a Reply