Δημοσιοκᾶφροι! (κατά ΘΟΡΥΒΩΞ ὁρολογία)

Ξέραμε πώς θά γίνῃ ὁ κακός χαμός…

Ἀλλά τόσος κακός χαμός …μούγκας δέν τό ξέραμε…

Λυσσάξατε πιά κύριοι τῶν ΜΜΕ… (Ὁ φίλος ΘΟΡΥΒΩΞ σᾶς ἀποκαλεῖ δημοσιοκάφρους καί πιστεύω πώς τό ἒχει πετύχει!!)

πιτσιρίκος σήμερα σᾶς ἒγραψε μερικά πολύ ἐνδιαφέροντα ἀλλά τό αὐτάκι σας δέν ἱδρώνει….

Γράφει λοιπόν μεταξύ ἂλλων:

“…Δεν είναι μυστικό πως τα συμφέροντα του κ. Μπόμπολα βρίσκονται –μεταξύ άλλων- και στις εθνικές οδούς, αφού μια εταιρεία συμφερόντων Γεωργίου Μπόμπολα και υιών συμμετέχει στην κοινοπραξία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Ανώνυμος Εταιρεία Παραχώρησης».

Οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega δεν έχουν πάρει χαμπάρι το κίνημα κατά της πληρωμής διοδίων, αλλά δεν θα πρέπει να τους κατηγορήσουμε, αφού –όπως είναι γνωστό- οι δημοσιογράφοι του Mega είναι συμφερόντων Μπόμπολα. Έχουμε εταιρεία συμφερόντων Μπόμπολα και δημοσιογράφους συμφερόντων Μπόμπολα. Δημοσιογραφία είναι το συμφέρον του αφεντικού.

Αυτοί οι ευαίσθητοι δημοσιογράφοι του Mega συγκινούνται πάρα πολύ με τους Atenistas, τους Salonistas –και όποια άλλη σαχλαμάρα εμφανιστεί στη χώρα-, αλλά αγνοούν παντελώς εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που σηκώνουν την μπάρα και δεν πληρώνουν διόδια.

Εντελώς απαρατήρητη πέρασε από τους δημοσιογράφους συμφερόντων Μπόμπολα και η κίνηση του δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου, να αφαιρέσει τις πλευρικές μπάρες του αυτοκινητόδρομου –συμφερόντων Μπόμπολα-, η σύλληψή του και όσα ακολούθησαν μέχρι να αφεθεί ελεύθερος.

Ίσως, αν στην Στυλίδα υπήρχαν οι Stilidistas, οι δημοσιογράφοι του Mega να έκαναν ένα αφιέρωμα σε αυτά τα παιδιά της περιφέρειας που χαϊδεύουν τις μπάρες, βάφουν τις τσουκνίδες και κερνάνε γλειφιτζούρια τους οδηγούς. Συγκινούνται από κάτι τέτοια οι δημοσιογράφοι συμφερόντων Μπόμπολα. Κι επειδή –εκτός από συμφερόντων Μπόμπολα- είναι και συμφερόντων Βαρδινογιάννη, τους συγκινούν και οι παίκτες των ποδοσφαιρικών ομάδων που δίνουν αυτόγραφα στα παιδιά με καρκίνο που έχει στη συλλογή της η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη…..”

Στό ΤάΧάλια πάλι, ἀκοῦμε ἓναν δημοσιοκᾶφρο νά προσπαθῇ, πρίν ἀκόμη λάβει λόγο ὁ Γκλέτσος, νά κατευθύνῃ τήν “ἂποψι” πού θά σχηματίσῃ ὁ ἀκροατής λέγοντας: “ἐγώ τό θεωρῶ παράνομον”!

Ἀπορῶ… Γιά πόσο ἀκόμη θά αἰθάνεστε κάτι σάν αὐλικοί τοῦ ἡγεμόνος; Γιά πόσο ἀκόμη θά αἰσθάνεστε μίαν …ἀσυλία ἂς ποῦμε; Γιά πόσο ἀκόμη θά συμπεριφέρεστε ὡς ἂν νά ψιχαλίζῃ….

Κύριοι δημοσιοκᾶφροι μας…. Δέν ψιχαλίζει… Βρέχει…

Πρό ἡμερῶν ἒφερα στό ἱστολόγιο ἓνα κείμενο πού κάποιοι γνωρίζουν πολύ καλά… Τό Φωνᾶξτε, οὐρλιᾶξτε…. ἀλλά μήν στέκεστε. Ἀντιδρᾶστε! Μέσα ἐκεί, μεταξύ ἂλλων διαβάζουμε πώς:

 

Η Κυβέρνησή που τώρα σας κυβερνάει, προσφέρουν τα κλειδιά στους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ. για να συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη στην Αργεντινή.

Ο συνολικός αριθμών των θυμάτων επισήμως κατά την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής ήταν περί των 25.000.”


Ξέρετε ἀγαπητοί μας δημοσιοκᾶφροι ποιοί ἦταν μέσα στούς πρώτους ἀπό τἀ

25.000

θύματα;

Δέν ξέρετε; Κάποιοι ἀντίστοιχοι δημοσιοκᾶφροι ἦταν κι αὐτοί… Ξεκληρίσθηκε ἡ φουρνιά πού ξεπούλησε τήν Ἀργεντινή…
Κατά πῶς φαίνεται ὃμως… δέν καταλαβαίνετε…


Φαντάζομαι πώς δέν θά πειράξῃ κανέναν ἂλλον αὐτό παρά μόνον ὃσους θά πονέσουν κάπως περισσότερο…


Ποιοί θά εἶναι;

Ἡ Ἱστορία ἒχει μίαν παραξενιά!  Ἐπαναλαμβάνεται! Τί κρίμα νά μήν μελετοῦν κάποιοι τήν ἱστορία!


Φιλονόη


(Visited 5 times, 1 visits today)
Leave a Reply