Ὁ Παπουτσῆς πῆγε νὰ βοηθήσῃ τὸν Καμίνη;


Ὁ Παπουτσῆς πῆγε νὰ βοηθήσῃ τὸν Καμίνη;Γιά νὰ πάψουν τό παρεμπόριο; Ἢ μήπως κρύβεται κι ἔχει μίαν στρατιὰ ἀστυνομικῶν γύρω του ὅπως πάντα; 

Τά νέα τά ἔμαθε; Ἔμαθε ὁ κουδουνίστρας γιὰ τὸ ἀπίστευτο θρᾶσος τῶν προστατευομένων του; Ἔμαθε γιὰ τὴν ἐπίθεσι στὸν ἠλεκτρικὸ σιδηρόδρομο; Ἢ τώρα ποὺ φεύγει παίρνει μαζύ του καὶ τὴν ἀστυνομία;

Νὰ  τοῦ θυμίσουμε πώς ἐξακολουθοῦμε  νὰ παραμένουμε πολῖτες αὐτῆς τῆς χώρας;

Πώς δικαιούμαστε τά αύτονόητα;

Πώς ἡ ἀχλάδα κοντεύει στήν οὐρά; Κάποιος πρέπει νά τοῦ τά πῇ…

Ἢ νὰ τοῦ τὰ δείξῃ ἔςτῳ!

Φιλονόη.

Χτύπησαν τουλάχιστον 15 άτομα και άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή

Καταγγελία για επίθεση αλλοδαπών σε επιβάτες του ηλεκτρικού!


 Απίστευτο και όμως αληθινό. Ομάδα 15 αλλοδαπών επιτέθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, για να τους ληστέψουν. 
Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο protothema.gr λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι ομάδα 15 ατόμων εμφανίστηκε στο σταθμό και μπήκαν σε ένα βαγόνι όπου άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπούν τους επιβάτες. Η ομάδα των εγκληματιών εκμεταλλευόμενη την απουσία αστυνομικών και ατόμων της ασφάλειας του ΗΣΑΠ, επιτέθηκαν σε άτομα που κρατούσαν τσάντες και βαλίτσες και χτυπώντας τους τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν αλλά και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Με την άνεσή τους αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους βγήκαν από το βαγόνι και έφυγαν χωρίς κανείς να τους σταματήσει. 

Όπως είπε στο protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν. «Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν».  (πρῶτο θέμα)

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply