Σιγὰ μὴν γίνουν ἄνθρωποι οἱ Ὁλλανδοί!

Σιγὰ μὴν γίνουν ἄνθρωποι οἱ Ὁλλανδοί!1Τὸ παρακάτω ἔλαβα ἀπὸ ἀρκετοὺς φίλους, κυριολεκτικῶς ἐξαγριωμένους μὲ τὰ καμώματα τῶν ἠλιθίων ἀνᾷ τὸν πλανήτη, καὶ δῇ τῶν Ὁλλανδῶν ἐπὶ τοῦ πρὸ κειμένουν!
Βλέπετε, ἡ λίστα δὲν ἔχει τελειωμό!
Μετὰ τοὺς Γερμανούς, τοὺς Τούρκους, τοὺς Φιλανδούς μᾶς προέκυψαν κι ἄλλα κωθώνια!  

  Θά ξεχάσω ἐγώ ὅμως τήν κυρία τοῦ κυρίου «τσάρου»  πού ἰσχυριζόταν πώς αὐτοί στήν Ὁλλανδία τά κάνουν ὅλα ἀλλοιῶς;
Ἤ μήπως θά ξεχάσω τό κόμμα τῶν παιδοφίλων τους;
Ἢ μήπως θά ξεχάσω πώς ὅλη ἡ χώρα τους βρίθει ἀπό τήν ὁμοφυλοφιλία;
Ἢ μήπως μπορῶ νά ξεχάσω τήν  πορνεία τους πού τήν ἐξάγουν ὣς ἕνα ἀπό τά ἀκριβότερα πρός ἐξαγωγήν εἴδη; 
Νά τό γράψω αὐτό πού σκέπτομαι ἢ θά θεωρηθῶ αἰσχρή; 

Αὐτοὶ στὸ Ὁλλαντία πράγματι τὰ κάνουν ὅλα ἀλλοιῶς! 
Τόσο ἀλλοιῶς ποὺ ἔχουν παραβιάσει κάθε κανόνα τῆς ἀνθρωπίνου Φύσεως καὶ ἀναπαράγουν μόνον τὴν Ὕβρι!  

Βέβαια αὐτὰ τὰ νούμερα ποὺ κάνουν τὸ νούμερο,  ἴσως νὰ μὴν μᾶς ὁμοιάζουν σὲ Ὁλλανδούς! Αὐτὸ εἶναι ἄλλο θέμα. 
Σημασία ἔχει ἡ βλακεία! Μεγαλουργεῖ!
Καὶ μαλλιστα, ὅσο πιὸ κάφρος εἶναι κάποιος, τόσο περισσότερο μεγαλουργεῖ ἡ βλακεία του!

Φιλονόη.

Υ.Γ.Τί στό καλό θέλουν λοιπόν; Τό …ὀθωμανό τους; Ἐὰν τόσο  πολὺ καίγονται, ἔχουμε  κι ἐδῶ κάτι κατάλοιπα τῆς τουρκοκρατίας. Νὰ τοὺς τὰ στείλουμε μήπως καὶ ἡρεμήσουν! 

Τὸ ταινιάκι ἀπὸ καθῶς καὶ ἕνα ἐνδιαφέρον (κι εὐγενὲς ὁμολογῶ) σχόλιον:

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο τους Ολλανδούς…

Μετά τους Γερμαναράδες και την Αφροδίτη της Μήλου σειρά έχουν οι Ολλανδοί….

Στις 31 δεκεμβρίου το 2010 στην Ολλανδική τηλεώραση μεταδώθηκε η εκπομπή

(Gedoog, Hoop & Liefde)  Ανεκτικότητα, Ελπίδα & Αγάπη στην οποία προβλήθηκε ένα σκέτς με 2 ολλανδούς “κωμικούς”. Ένα βίντεο που κατά την γνώμη μου ο χαρακτιρισμός του ώς “εξοργιστικό” είναι ΛΙΑΝ επιεικής. Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω θα δείτε και μόνοι σας τις λασπολογίες, τις ψευτιές, τις βωμολοχίες και τόν εξευτελισμό της Ελλάδος και του Ελληνικού πολιτισμού. Προσωπικά ώς Έλληνας πολίτης, δέν μπορώ να ανεχθώ τέτοιου είδους χυδαιολογίες κατά της χώρας μου.
Είναι ανήκουστο κατ’ εμέ από μόνο του, το γεγονός ότι το βίντεο, αυτό δεν ξεσήκωσε καμία θύελλα αντιδράσεων!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο τους Ολλανδούς… 

Τόσο πολύ μας αγαπάνε οι Ολλανδοί, που μετασκευάσανε τον Ζορμπά για να μας δείξουν την αγάπη τους και αυτό το κατάφεραν με το να κάνουν μερικές αναφορές σχετικά με το ποιά ήταν η πολιτιστική προσφορά των Ελλήνων στον κόσμο. Όπως θα δείτε είναι καλά ενημερωμένοι τουλάχιστον. Όσον αφορά τον δικό τους Άγιο Νικόλαο -Sint Nicolaas  (που τον έχουν για άγιο Βασίλη), οι Ολλανδοί, έχουν μιά ηλίθια “παράδοση” και λένε οτι είναι….τούρκος(με μικρό τάφ γιατί δέν έχω κανένα απολύτως σεβασμό στους σφαγιαστές των προγόνων μου και μελών της οικογενείας μου) … και έρχετε απο την Ισπανία… μιά βλακεία που ξεκίνησε στις αρχές του 1900 απο μία παρουσιάστρια εκπομπής στο ραδιόφωνο.

Τα πικρόχολα σχόλια για εμάς τους Έλληνες και τον πολιτισμό μας, είναι εντόνως εξευτελιστικά, σε βαθμό που σε κάνουν να θέλεις να τους μπινελικώσεις άγρια. Από την άλλη όμως αναρωτιέμαι εάν θέλουν βρίσιμο οι Ολλανδοί που λένε αυτά τα άσχημα εις βάρος μας ή οι πολιτικοί μας που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή  την κατάσταση.

 Το πιό περίεργο απο όλα είναι οτι το βίντεο αυτό έχει προβληθεί στις 31-12-2010 και μέχρι τώρα δέν έχει γίνει κανένα διάβημα ή αναφορά στο βίντεο αυτό, απο Ελληνικής πλευράς. Η “Ελληνική” κυβέρνηση θα κάνει κάτι ; Το ΥΠ.ΕΞ (αλλά τί λέω…εδώ πουλάτε την Ελλάδα αυτά θα σας ενδιαφέρουν; Απο ανθέλληνες έχει γεμίσει ο τόπος, αλλά λέμε τώρα, έτσι για τα μάτια του κόσμου, να κάνατε κάποια κίνηση) Η Ελληνική πρεσβεία στην Ολλανδία τί κάνει ; Τόσο “πολύ” μας αγγίζει το θέμα ; μας στολίζουν απο πάνω έως κάτω με περίτεχνο τρόπο και εμείς κάνουμε σάν να μήν έγινε τίποτα ;
Μήπως να μπούμε κι εμείς στην διαδικασία, να κάνουμε κανένα ωραίο βιντεάκι για τον Ολλανδικό Πολιτισμό, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στο δικό τους κακοήθες δυσφημιστικό βίντεο; Επί παραδείγματι, με θέματα όπως το παιδοφιλικό κόμμα, τα μπλε δωμάτια, τα ναρκωτικά, τις σάουνες που μπαίνουν άνδρες γυναίκες (όπως καλή ώρα γινόταν στα σόδομα και στα γόμορα), τα κόκκινα φανάρια κτλ. Δόξα τω θεώ, σαν λαός έχουμε αστείρευτα πηγαίο χιούμορ και ταλέντο. Μήπως να τα χρησιμοποιήσουμε λιγάκι; Τί λέτε ;

Γιόργκο πολύ ορέο…  (Ἑλλήνων Ἔνωσις)

(Visited 13 times, 1 visits today)
Leave a Reply