Ἡ ἀνθελληνικότης θέλει φαντασία!

Δὲν μπορῶ πλέον νὰ τὰ χαρακτηρίσω τὰ καμώματά τους ὡς καμώματα μόνον μεθοδευμένων ἠλιθίων… Εἶναι σίγουρα εὑρηματικοί!

Μὰ δὲν θὰ γίνουν ΠΟΤΕ Ἕλληνες!

Αὐτὸ, ὅσο κι ἐὰν τὸ πολεμοῦν, κατὰ βάθος τὸ λαχταροῦν!

Κάποιος νὰ τοὺς πῇ πὼς τοὺς ἔχουμε μόνον γιὰ φτύσιμο…

Οἱ Ἕλληνες φυσικά…. ὅλους αὐτούς…

Φιλονόη.

Καταστρατήγηση της αποφάσεως του Συμβουλίου Επικρατείας

Δείτε τι σκέφτηκαν μετά την απόφαση του ΣτΕ ότι είναι αντισυνταγματικός ο λαθρονόμος.

Η κυβέρνηση των δωσιλόγων μετά την γνωστοποίηση της θετικής εισήγησης υπέρ της αντισυνταγματικότητας του λαθρονόμου 3838/2010, με την οποία αναγνωριζόταν εν είδει σημαίας ευκαιρίας η υπερήφανη ελληνική μας ιθαγένεια, και πριν ακόμη την έκδοση της αποφάσεως 350/2011 αφού γνώριζαν το αποτέλεσμα, βρήκαν τον τρόπο καταστρατήγησης της. Ψήφισαν και τον Ν. 3907 ο οποίος κυκλοφόρησε 26 Ιανουαρίου 2011, με τον οποίον νομιμοποιούν τις εξής κατηγορίες αλλοδαπών:
Με το άρθρο 42 τροποποιούν προγενέστερο νόμο, και μοιράζουν Αδειες διαμονής για λόγους ανθρωπιστικούς στις εξής κατηγορίες.
Με την παρ. 1 γ, χορηγούν άδειες διαμονής σε ανίκανους να επιμεληθούν των υποθέσεων τους εξ αιτίας λόγων υγείας.
Με την παρ. 1 στ΄, χορηγούν άδειε διαμονής σε πάσχοντες από σοβαρά προβλήματα υγείας. (αυτό σημαίνει επιβάρυνση των ασφαλιστικών φορέων, ΙΚΑ κλπ. ).
Με την παρ. 1 η΄ , Ενήλικοι που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, καθώς και όσοι φοίτησαν σε έξι τουλάχιστον τάξεις ελληνικού σχολείου πριν ενηλικιωθούν, εφόσον εξακολουθούν να μένουν μόνιμα στην χώρα.
Με την παρ. 2. ο Υπουργός Εσωτερικών, χορηγεί αφειδώς άδειες διαμονής, και εξυπακούεται και εργασίας, σε όσους διαμένουν στην Ελλάδα και αποδεικνύουν ότι έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Χώρα.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Leave a Reply