Τήν μουσουλμανική ἔνωσιν Ἑλλάδος ποιός τήν ἐλέγχει;

Ακόμα και την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας ελέγχουν οι επικυρίαρχοι…
Γι’ αυτό και η ηγεσία της στηρίζει με φανατισμό την μαριονέτα του Ισραήλ στην Αίγυπτο, που λέγεται Morsi.

Εννοείται πως με τον ίδιο τρόπο ελέγχουν και το κίνημα R4BIA,  που πρόκειται για πρόσφατη επινόηση, προκειμένου να μην εμφανιστεί πάλι η OTPOR. Κι όπου R4BIA… Να θυμόμαστε πως έχουμε φιλοϊσραηλινούς Μουσουλμάνους…
Όπως φυσικά  έχουμε και …φιλοϊσραηλινούς νεοναζί στην Ουκρανία.    

Γι’ αυτό και ο στρατός του σιωνισμού που λέγεται ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αναλαμβάνει την οργάνωση, την εκπαίδευση και την δημιουργία/καλλιέργεια μίσους εναντίον των Ελλήνων και ειδικότερα των εθνικιστών, που «συμπτωματικά» είναι και αντισιωνιστές.

Κι έτσι κλασσικά οι επικυρίαρχοι χρησιμοποιούν τα ίδια τα θύματά τους, Έλληνες ή μετανάστες, για να επιτύχουν τον σκοπό τους.
Αυτοί φυσικά, που κινούν τα νήματα,  μένουν ΠΑΝΤΑ έξω από το κάδρο και τα θύματα του σιωνισμού απλά αλληλοστοχοποιούνται και αλληλοκατασπαράζονται μεταξύ τους.
Μ’ ένα …σκισμένο κοράνι ή μία καμμένη εκκλησία, τα πρωτόγονα αντανακλαστικά, με την βοήθεια του φανατισμού και της άγνοιας, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μια προβοκάτσια που θα παιχτεί ευρέως από τα ΜΜΕ και όλα τα υπόλοιπα θα έλθουν από …μόνα τους

Σίγμα

σχετικά

Ὁ στρατὸς τῶν τοκογλύφων ποὺ εἶναι ΑΠΛΟΙ …ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!

Τά ἀνθρωπόμορφα κτήνη τοῦ Μόρσι πρέπει νά ἀθωωθοῦν;

Μία «μαϊμοῦ» ἐπανάστασις πίσω ἀπὸ τὴν «ἐπανάστασιν» τῆς Οὐκρανίας.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply