Χαμένα ἑκατομμύρια καὶ …δημοσιεύσεις!!!

Swap 500.000.000,00 Ευρώ Αναζητούν Τσακαλώτο

Γάλλοι περιμένουν να πληρωθούν το Swap των 500.000.000,00 ΕΥΡΩ την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 από αυτούς που θα έσκιζαν τα Μνημόνια, που τελικά ξέσκισαν τα καλτσόν τους.

Προφανώς είχαν πολλούς λόγους, για να ξεσκίσουν τα Καλτσόν τους, και μαζί όλους εμάς τους Έλληνες.

«Καρέκλες», Σκάφη, Σπίτια, Χρήμα, και άλλα πολλά ωραία.

Με άδεια τα Ταμεία του Κράτους, αιτία την κακοδιαχείριση όλων των «σωτήρων», όλων αυτών που μας λένε ότι τα «φάγαμε μαζί τους», κάτι Γάλλοι της BNP PARIBAS θα περιμένουν να πληρωθούν την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 το Swap των 500.000.000,00 Ευρώ. 

Εκτός από τον ΠΑΝΑΜΑ, που τα πήγατε τα Λεφτά ωρέ;

Ωρέ τι Hellasforce και καραγκιοζιλίκια είναι τούτα, τι κατάντια είναι και τούτη;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ;

Νόμιζα ότι εκεί μέσα στο https://hellasforce.com κάποιοι φορούσαν παντελόνια, και όταν, όποτε ανεβάζει ένα ΘΕΜΑ για να ενημερώσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ για το καλό τους, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, κανένας χονδρός.

Χαμένα ἑκατομμύρια καὶ …δημοσιεύσεις.pdf

Εσείς όμως…όλοι οι «πατριώτες»…επειδή έτσι σας είπε ο χοντρός, «ρίξατε» μαύρο στην ενημέρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ ε;

Αναφέρομαι για το ΘΕΜΑ των 500,000,000.00 ΕΥΡΩ του Swap που κρύβουν από τους Ελληνες την ύπαρξη του, ειδικότερο τον λόγο έκδοσης του…!

ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…bloggers και ΜΜΕ ειδικά αυτά του παρακράτους, τα βοθρολύματα της δημοσιογραφίας όπως ο κάθε Φιλιππάκης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (που τακίμιασε με τον χοντρό) ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

Παρεμπιπτόντως, εάν δεν σας το έχουν πει ακόμα, κανείς, τότε να ξέρετε ότι ο χοντρός έχει τελειώσει και θα μείνετε όλα ορφανά, σαν τους άλλους του χαρούμενου τα ορφανά του Τσαουσέσκου.

ΣΗΜ. Εάν ο άτιμος-χοντρός βρει τον ψήφο του σε κάλπη στα Δωδεκάνησα να πάει γονατιστός ανάψει λαμπάδα ίσα με το μπόι του στον Πανορμίτη, μεγάλη  η χάρη του.

Πάρτε το όλοι  χαμπάρι, οι προδότες έχουν μικρής διάρκειας «επιτυχίας και ευτυχίας» πορεία.

Στο τέλος πάντα αναλαμβάνει η Νέμεσις, παρότι τον τελικό λόγο πάντα έχει ο ΘΕΟΣ.

Και ο χοντρός έχει πάρει τον δρόμο του.

Πορέψου και εσύ μαζί του, με τους άλλους και συνεχίστε να κοροϊδεύετέ τους Ελληνες.

Εμένα με λένε Μανώλη Χατζησάββα,

και είμαι ακριβώς, ανεξάρτητα ένα δούλεψα για την ΕΥΠ ή γράφω ως ΑΝΤΙ300, ο ίδιος, όπως όταν ξεκινήσαμε πολλά χρόνια πριν, για τον αγώνα της σωτηρίας της πατρίδος μας, και εμάς όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, εγώ ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ απλά γράφω και μάλιστα ΜΟΝΟ με στοιχεία και όχι πρωκτοφωνήματα.

Να σας θυμήσω απλά ότι εσείς «γίνατε» πολύ μετά και έχετε μία περίεργη διαδρομή όλοι σας ακολουθώντας το χρήμα και τους προδότες, με αποτέλεσμα να έχετε καταγράψει μία τεθλασμένη πορεία, ειδικότερα το «βρώμικο-προδοτικό»  https://olympia.gr/ και πολλούς άλλους ασήμαντους.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply