Κτηνώδης ἐκβιασμός τῆς Γερμανίας στὴν Ἑλλάδα!

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το τελευταίο 24ωρο εξελίσεται υπογείως ένας κτηνώδης εκβιασμός της Γερμανίας κατά της Ελλάδας με στόχο να μην υποστηριχθεί η αίτηση των θυμάτων του Διστόμου, με την οποία ζητούν να εφαρμοστεί η απόφαση του Ανώτατου Ιταλικού Δικαστηρίου!

Σύμφωνα με αυτήν επιτρέπεται η απαλλοτροίωση γερμανικών περιουσιων στην Ιταλία, προκειμένου να αποζημιωθούν τα θύματα του πολέμου! Ο εκβιασμός που γίνεται στη χώρα μας και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει σαν βασικό μοχλό την στήριξη των οικονομικών αναγκών της Ελλάδας στην παρούσα φάση (ευρωπαϊκό ομόλογο, επιμήκυνση χρέους κλπ).

Εκείνο που φοβάται η Γερμανία είναι μήπως η απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης, ανοίξει τον δρόμο για απαιτήσεις όλων των χωρών της Ευρώπης που έχουν πληγεί από τον Ναζισμό! Η κρίσιμη απόφαση της Χαγης ή θα σημάνει το κλείσιμο δια παντός των απαιτήσεων όλης της Ευρώπης για αποζημιώσεις από τη γερμανική κυβέρνηση ή σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει μια επικίνδυνη για την γερμανική οικονομία αιμορραγία!Δυστυχώς, οι ελληνικές κυβερνήσεις εδώ και χρόνια δεν έκαναν τίποτα για το θέμα αυτό και αποφάσισαν να “σηκώσουν κεφάλι” σε μία εποχή που η οικονομία μας εξαρτάται άμεσα από τις ορέξεις της γερμανικής πολιτικής ηγεσίας! Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι Γερμανοί, εκβιάζοντάς μας: αν το τραβήξετε άλλο με τις γερμανικές αποζημιώσεις, ξεχάστε τη στήριξή μας.


ΚΑΙ  ΓΙΑΤΙ  ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ  ΤΟΝ

“ΚΤΗΝΩΔΗ  ΕΚΒΙΑΣΜΟ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ “; ; ;

ΚΑΙ  ΟΠΟΙΟΥ  ΔΗΠΟΤΕ  ΑΛΛΟΥ  “” ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ  . . . ΛΕΒΕΝΤΗ””

ΝΤΡΟΠΗ  ΜΑΣ  ΜΩΡΕ  !  ΤΟΣΟ  ΕΥΚΟΛΑ  ΞΕΧΝΑΜΕ  ΤΙΣ  ΚΟΜΠΟΡΗΜΟΣΥΝΕΣ  ΜΑΣ  . . .

ΠΕΡΙ  ΤΩΝ  ΑΡΕΤΩΝ  ΤΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ  ΜΑΣ.  ΜΗΝ  ΚΑΙ  ΜΑΣ  ΚΟΨΟΥΝ  ΤΑ  ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ  ! ! !    ΝΑ  ΣΚΥΛΟΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ  ΜΩΡΕ  !  ΘΑ  ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΜΕ  ΚΑΙ

ΤΖΑΜΠΑ !

Ἀντώνης Ἀντωνιάδης καὶ ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010

πηγή: μήνυμα καὶ newsbomb

(Visited 14 times, 1 visits today)
One thought on “Κτηνώδης ἐκβιασμός τῆς Γερμανίας στὴν Ἑλλάδα!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὰ χρέη τῶν Γερμανῶν πρὸς τὴν Ἑλλάδα! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply