Ἂχ αὐτὰ τὰ ἐμφυτεύματα!

Ἂχ αὐτὰ τὰ ἐμφυτεύματα!1

 

 

νάγκη μας νρέσουμε… 

νάγκη μας ν κρατηθομε πνα σμα φθαρτό, βροτό,  πρόσκαιρο…
νικανότης μας ν ζήσουμε καταντ γελοα… πάνθρωπος…

Στν Γαλλία τμφυτεύματα λγχονται γι τ πόσο σφαλ εναι, λλπ τν λλην, πρέπει νπάρχουν.. ματαιοδοξία βλέπετε.

  Ευρύτεροι … και εντατικότεροι έλεγχοι πριν και μετά την κυκλοφορία στην αγορά ιατρικών βοηθημάτων είναι αναγκαίοι τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ευρώπη, επισημαίνει η Γαλλική Υγειονομική Αρχή στην πρώτη της έκθεση με αφορμή το σκάνδαλο των εμφυτευμάτων στήθους της εταιρίας PIP.

«Η ενίσχυση των ελέγχων θα πρέπει να γίνει σε δύο επίπεδα, εθνικό και κοινοτικό», υπογραμμίζεται στην έκθεση της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και της γαλλικής Υπηρεσίας Ιατρικών Προϊόντων, η οποία παραδόθηκε στον γάλλο υπουργό Υγείας Ξαβιέ Μπερτράν.

Ο υπουργός ανακοίνωσε πως θα αυξηθεί ο αριθμός των επιθεωρητών στη Γαλλία ώστε να πραγματοποιούνται περισσότεροι και πιο αμερόληπτοι έλεγχοι στα εργοστάσια παραγωγής, αλλά και στα ιδρύματα υγείας.

«Η Γαλλία θα διατυπώσει τη θέση της και τις προτάσεις της για την ενίσχυση της ασφάλειας των ιατρικών προϊόντων στο πλαίσιο της αναθεώρησης της σχετικής οδηγίας», επισημαίνουν οι γάλλοι ειδικοί στην πρώτη έκθεση μετά το σκάνδαλο με τα τοξικά εμφυτεύματα της γαλλικής εταιρίας Poly Implant Prothese. (medicalnews)

Τν διαν στιγμ σνα λλο σημεον το πλανήτου συμβαίνουν λλα τραγικ

Τo στήθος μου ή… τη ζωή μου!

 

 

Ἂχ αὐτὰ τὰ ἐμφυτεύματα!2

Είναι θέμα ζωής ή θανάτου… Γιατροί προειδοποίησαν την Sheyla Hershey, το μοντέλο με το μεγαλύτερο ψεύτικο στήθος στον κόσμο, ότι θα πρέπει να το αποχαιρετήσει, διαφορετικά δεν θα ζήσει.Η 30χρονη από τη Βραζιλία μολύνθηκε από μία ένεση στη διάρκεια επέμβασης μεγέθυνσης στήθους. «Οι γιατροί μού είπαν ότι υπάρχει 80% πιθανότητα να κρατήσω το ένα, αλλά, αν χάσω το ένα, δεν θέλω να κρατήσω το άλλο» είπε η Sheyla.Σημειώνεται ότι το μοντέλο, που πέρυσι έγινε μητέρα, έχει κάνει δέκα πλαστικές επεμβάσεις μόνο στο στήθος, συν μία λιποαναρρόφηση και μία ρινοπλαστική. (relaxgr)

 

Τόσο τραγικ πο καταντον Μεγίστη βρις….

Τί κριβς θά μποροσε νά ζήσ ατή γυναίκα;
Τί νά καταλάβ;
Τί θά ασθανθταν θά ζαρώσ τό πρόσωπο;
ταν θά φτάσλο τό δέρμα στά γόνατα λλά σιλικόνη θά στέκεται ψηλά;
 Τί θά νοιώσταν δέν θά εναι φρέσκια κι ραία;

Ζομε σναν πλανήτη πανέμορφο κι χουμε τόσα πολλ ν κάνουμε…
Ἐὰν δέν τά ντιλαμβανόμαστε, μήπως εμαστε περιττοί;

Φιλονόη. 

(Visited 16 times, 1 visits today)
Leave a Reply