Καλέ, τὸ Μαριῶ εἶχε σοβαροὺς λόγους νὰ μὴν παρίσταται στὴν τιμητικὴ σιωπή!

Σοβαροτάτους παρακαλ!
Τί τό βρίζουμε τό τσαμένο; Δέν ντρεπόμαστε λέω γώ;
Τό ψωμάκι της τραβ ν βγάλ τ κορίτσι!
Τί, νά μήν κάν καί μερικές ρπακτές τό νούμερο;

λλ ς ναλογιστομε, μ ψυχραιμία, τος λόγους πο τν δήγησαν σ ατν τν στάσιν. 
μάθεια; Τό προσωπικό της συμφέρον; κάτι λλο;

Μία προφανς πάντησις πηγάζει π τ δημοσίευμα το ΤΑΧΑΛΙΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού γιατί απουσίασε η ρεπούση από τη σιγή για τη Γενοκτονία

Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της “συμμαχίας των πρόθυμων”, αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του Σόρος σε όλα τα Α.Ε.Ι. με τη βοήθεια των “ιδρυμάτων” του. Το δέλεαρ είναι η ανέλιξη σε καθηγητικές βαθμίδες και τα συνέδρια. Καμιά φορά και ερωτικοί ή σεξουαλικοί λόγοι.

Σε ένα μήνα λοιπόν, η ρεπούση, θα βρίσκεται σε συνέδριο στον Πόντο στο Karadeniz University ως μέλος του Advisory Board του συνεδρίου (http://www.historyeducation.org/ishe-2012-committees.html). Πώς θα απολογηθεί στους εκεί προφεσόρους, (βλ.και γκρίζους λύκους), που τη θεωρούν φίλη τους, όπως περιχαρής ο φίλος της και επικεφαλής οργανωτής του συνεδρίου, συγχωριανός του Ερντογάν από τα Ριζά του Πόντου Ismail Demircioglu, ο οποίος κατέχει την έδρα Fatih (πορθητής) στο Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας; 

(http://www.fatih.ktu.edu.tr/ πνιγμένη στην Τουρκική σημαία. Η ρεπούση δεν έχει όμως πρόβλημα με την τουρκική σημαία που βρίσκεται παντού, ούτε το επισημαίνει στους εκεί συναδέλφους της).

 

Θα επανέλθουμε, με το θαυμαστό κόσμο της συμμαχίας των πρόθυμων (που πάντως εισπράττουν πολύ πρόθυμα τα χρήματα από το ελληνικό δημόσιο, βρίσκουν “εθνικισμό” την μία ελληνική σημαία σε ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά καταπίνουν τη γλώσσα τους, για τις 3.000 τουρκικές σημαίες που υπάρχουν σε τουρκικό πανεπιστήμιο). (πηγή)

ν κι χω γριέψει σχημα μ τς πράξεις της, ελικρινς, μλλον κατ βθος χαίρομαι. Δν ξίζει ν σχολούμαστε περισσότερο μαζύ της. Οτε κα μ κάποιον λλον π τς τόσες ρδς τν νεοβαρβάρων πο μς φορτώθηκαν. Θ λεγα πς Φύσις χει δη φροντίσει πρ πολλο γι τν ποκατάστασιν τς βρεως….
Κι ετυχς,  πετε μ λλοπαρμένη, πετε με λαφροΐσκιωτη, πετε με νεραϊδοπαρμένη…. πως θέλετε…. λλ γ τ εδα τ αμα! Κα ταν πολ τ αμα… Πάρα πολύ! 

Φιλονόη.

Υ.Γ. Φταίω γώ τώρα πού τούς λέω λους ατούς ξοφλημένους;

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
Leave a Reply