Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;31

Κάρτες ἑνὸς γνωστοῦ παιχνιδιοῦ σὲ ἀρκετούς πλέον. Ἕνα παιχνίδι «προφητικό»; Προειδοποιητικό; Ἢ ἕνα ἁπλὸ παιχνίδι;

Illuminati! 

Ἀπὸ τὸ Ὑπόθετο θὰ σᾶς μεταφέρω ὅσα γράφονται,  θὰ συνεχίσω μὲ μερικὲς ἀκόμη πληροφορίες ἀπὸ τὸ Η.Ο. καὶ θὰ κλείσω μὲ μίαν ….ἐπανάληψι ἀπό τὰ δικά μας.

Ὅσα θὰ παρουσιάσω εἶναι συλλογὴ ἀπὸ πάρα πολλὰ στοιχεῖα ποὺ συγκεντρώνουμε ἐδῶ καὶ καιρό. Θὰ παραμείνω ὅμως μόνον στὸ θέμα τῶν καρτῶν κι ἀυτῶν ποὺ κρύβουν ἢ ὑπονοοῦν. 

Ἡ σημαντικοτέρα  πληροφορία προέρχεται ἀπὸ αὐτό τὸ ταινιάκι:

Έρευνα του ypotheto για τους ILLUMINATI! Παρακαλούμε διαδώστε το!

Μας έκανε τρομερή εντύπωση στο βίντεο της ανάρτησης  το παιχνίδι Illuminati. Έτσι ψάξαμε λίγο παραπάνω τι κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα σας παρουσιάσουμε σε μία αναγκαστικά λίγο μακροσκελή δημοσίευση, τι ακριβώς είναι αυτό το παιχνίδι.

Καταρχήν είναι της εταιρείας SJG που έχει τα αρχικά του δημιουργού του συγκεκριμένου παιχνιδιού Steve Jackson και το G σημαίνει Games. O Steve Jackson έχει βγάλει αρκετά παιχνίδια άλλα με κάρτες όπως το Illuminati και άλλα χωρίς κάρτες, που μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της εταιρείας τουhttp://www.sjgames.com/ . Το σήμα της εταιρεία είναι αυτό.

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;2
Η πυραμίδα με το μάτι. Σας θυμίζει κάτι; Το έχετε δει κάπου αλλού; Προχωράμε…

Ο Steve Jackson γεννήθηκε το 1953. Δούλεψε αρχικά στις εταιρείες Metagaming Concepts designing such games as Ogre και στην The Fantasy Trip. Το 1980 ίδρυσε την δική του εταιρεία SJG. Το 1990 Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες, έκαναν έφοδο στα γραφεία της εταιρείας για έρευνα που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε για ποιον ακριβώς λόγο έγινε. Ίδρυσε στη συνέχεια την Electronic Frontier Foundation για να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα. Φυσικά οι μυστικές υπηρεσίες δεν βρήκαν κάτι μεμπτό στην εταιρεία του…
Μένουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ιδέα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1981 και παρουσιάστηκε την άνοιξη του 1982 ασπρόμαυρο αρχικά. 

Επανεκδόθηκε έγχρωμο αργότερα και σήμερα αποτελείται από το βασικό κορμό και τρεις επεκτάσεις. Λογικό είναι σήμερα, να έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

Παίζεται από 2-8 παίκτες αν και μας προτείνεται ότι ο καλύτερος συνδυασμός γίνεται όταν παίζουν 4-6 και η διάρκεια του είναι από 1-6 ώρες.

Υπάρχουν συνολικά πάνω από 300 επίσημες κάρτες μέσα από τις επανεκδόσεις του παιχνιδιού. Ο κάθε παίκτης παίρνει έναν ρόλο και και εκπροσωπεί έναν «φορέα» όπως η CIA, η διεθνής κουμμουνιστική συνομωσία κλπ. Κάθε ομάδα έχει συγκεκριμένη δύναμη, αξία και στόχους. Οι κάρτες, κατά την εταιρεία, είναι αστείες και περιέχουν θεωρίες συνομωσίας αλλά και κάποια απροσδόκητα φαινόμενα και περιστατικά. 
Ο στόχος του παίκτη είναι να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο μέσω των καρτών και να καταστρέψει τους υπόλοιπους, ελέγχοντας τους. Για να το πετύχει αυτό, μπορεί ακόμα και να εξαπατήσει τους υπόλοιπους, είναι θεμιτό από τους κανόνες του παιχνιδιού!
Υπάρχουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ παίκτες και ομάδες παικτών που ασχολούνται με το παιχνίδι και διαδικτυακά.
Αυτά εν ολίγοις για να καταλάβετε στο περίπου, τι ακριβώς γίνεται στο παιχνίδι. Πάμε όμως στο κυρίως μενού που είναι οι κάρτες του παιχνιδιού και τι απεικονίζουν αυτές. Πάμε να δούμε αναλυτικά. Δε θα αναπτύσσουμε πολύ την κάθε κάρτα, γιατί θα πρέπει να γράψουμε πάρα πολλά. Λίγα και καίρια θα αναφέρουμε.

Ξεκινάμε λοιπόν. 

1η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;3Σβήνουμε την… Ιστορία!

Θέλετε σχόλιο εδώ; Απλά θυμηθείτε την συμφωνία του γαπ με τους τούρκους για «ξαναγράψιμο» των βιβλίων Ιστορίας και την πιθανή κατάργηση του μαθήματος από τις Διαμαντοπούλου – Δραγώνα στο Λύκειο που έρχεται κάνοντας το μάθημα προαιρετικό.      

2η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;49/11 Με αυτήν την κάρτα αποκτάτε έλεγχο και επιρροή σε ομάδες βίας – τρομοκράτες. Αλλά τι εκρήγνυται και που;

Είναι καταφανέστατο.

Δίδυμοι Πύργοι.

.

.

——

——————–.

3η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;5          .                           .

Βρε βρε βρε το Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Και βγαίνει φωτιά από μέσα του.

Σα να έγινε και αυτό. Πότε; Την μέρα που έπεσαν και οι Δίδυμοι Πύργοι.

Φαντάζομαι να έχετε δει το βίντεο που δείχνει ότι οι εκρήξεις στο Πεντάγωνο δεν έγιναν από την πτώση αεροπλάνου, αλλά από κάτι άλλο. Έχουν γραφεί πάρα πολλά για το συγκεκριμένο δε χρειάζεται να επεκταθούμε.

.

(Ἐδῶ θὰ συμπληρώσω ὡς Φιλονόη ἕνα μικρό ταινιάκι ποὺ θέτει κάτι ἐρωτηματικούλια, τόσα δά……

περίεργο τὸ «ἀντικείμενον»;  Δὲν σᾶς ὁμοιάζει μὲ ..πυραυλάκι;)

4η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;6Μόλυνση – νέφος πάνω από την πόλη και μείωση πληθυσμού. Μάλιστα.

Έχετε ακούσει για μελέτες που επιστήμονες απέδειξαν ότι, ο αντρικός πληθυσμός που κατοικεί σε πόλεις τα επόμενα χρόνια δε θα έχει τόσο δυνατό σπέρμα και μοιραία η αναπαραγωγή (σε αυτό συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες όπως η οικονομική κρίση) θα γίνεται όλο και δυσκολότερη.

——-

—-

.

………….
5η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;7

Κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων. Τα έχουμε δει με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κλπ…

(Πάλι δική μου παρέμβασις… Θυμᾶστε τὶς διάφορες γρίπες; Τὶς παραδοχὲς τῶν συνεργατῶν τοὺ Π.Ο.Υ. περὶ συνεργίας τους στὴν ἐξαπάτησί μας γιὰ τὶς πλαστές ἐπιδημίες; Ῥίξτε καὶ μία ματιά στὸ

ἐπικίνδυνη ἡ μία φυσικὴ θεραπεία τῆς γρίπης;  )

——————————-

6η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;8

Επιδημία και ο κόσμος σε καραντίνα.

Ας κάνουμε και κανά έξτρα εμβόλιο, βλέπετε την σύριγγα…

Όπως λέει η κάρτα δεν είναι στιγμιαία επίθεση και δεν καταστρέφει τον στόχο. 
Άρα να περιμένουμε επαναλήψεις τέτοιων ενεργειών;

(Γρίπες, θάνατοι, ἀσθένειες ποὺ εἶχαν ἐξαφανιστεῖ, πανοῦκλες…. Μᾶς πᾶνε κάπου; Καὶ τὰ συστήματα ὑγείας; Μήπως γιὰ ἐτοῦτο καταστρέφονται; Περίθαλψις μόνον γιὰ τοὺς «ἐκλεκτούς»;)

.

7η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;9Φωτιά και λάβρα στο Λονδίνο και το Big Ben, σα να γέρνει λίγο. Η κάρτα μιλά για δυο καταστροφές στο ίδιο μέρος… Τελευταία σε Γαλλία και Αγγλία κάνουν λόγο για επικείμενο τρομοκρατικό κτύπημα. Πως το ξέρουν; Ποιον φοβούνται; 
Η ώρα στο ρολόι είναι 11 και 11… Κάτι σημαίνει αυτό. Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11.

(τὰ συγκεκριμένα τὰ εἴδαμε πλέον στὴν Ἰαπωνία.  Δὲν ἦταν τὸ Big Ben ἀλλὰ τὸ Wako στὸ Τόκιο. Καὶ οἱ ἄνθρωποι ποὺ φαίνονται εἶναι ἀσιᾶτες. Ἁπλῶς κάποιοι ἤξεραν πάρα πολλά «μελλούμενα» ὅπως ἀποδεικνύεται σήμερα…Λεπτομέρειες στά: 

Ἰαπωνία, τί ἀκριβῶς ἔγινε ἐκεῖ; ,

Πόσο σχετικό εἶναι τὸ ΗΑΑRP μὲ τὸν σεισμό στὴν Ἰαπωνία;  ,

 Κάτι βρώμικα παιχνίδια κατὰ τῆς  ἀνθρωπότητος!!! 

καὶ

τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως καλὰ κρατοῦν!)

8η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;10

Κάποιοι “ειρηνιστές” σκοτώνουν για την ειρήνη έναν… αστυνομικό;

Μάλιστα, θα το δούμε και αυτό;

..

.

.

9η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;11

Αυτό είναι το τέλος.

Η κασέτα τελείωσε.

Και τελειώνει κάπου στην Ασία το παιχνίδι από ότι φαίνεται στο χάρτη.

.

.

.

10η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;12

Ξένη βοήθεια. Βοήθεια στον τρίτο κόσμο, ΜΚΟ κλπ… Να βοηθήσουμε παντού. Να υιοθετήσουμε αφρικανάκια, ασιατόπουλα, να στείλουμε λεφτά σε όλο τον κόσμο, ενώ εδώ στην Πατρίδα μας κάποιοι πεινάνε ή είναι άστεγοι. Δεν είναι παραλογισμός αυτή η κατάσταση; 
Στην κάρτα φαίνεται ότι τα χρήματα τα παίρνουν από έναν εξωγήινο 4 χέρια. Οι τρεις χώρες φαίνονται, ΗΠΑ, Αγγλία και Γερμανία. Το τέταρτο χέρι είναι σίγουρα Ασιάτη εξ΄ ού και το κίτρινο χρώμα, πιθανόν συμβολίζει την Ιαπωνία (κιμονό).

(Πόσο ἀληθής κι αὐτή!!! Μετὰ ἀπὸ τὸν σεισμό στὴν Ἰαπωνία, μήπως ἔχουμε μίαν πιὸ πλήρη εἰκόνα ἀναφορικῶς μὲ τὶς «βοήθειες»; Κι ὁ ἐξωγήινος ποῦ ἀκριβῶς κολλάει; Ὥρα εἶναι νὰ μᾶς «ἀποκαλύψουν» πὼς τὸν ἐδημιούργησαν ἐξωγήινοι…. Ἢ ἀκόμη χειρότερα, πὼς «δανείστηκαν» ἀπὸ τὸ ἐξωγήινο πρόγραμμά τους γιὰ νὰ μᾶς στηρίξουν…..)

11η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;13

Διαβολική πανούκλα στο Καπιτώλιο. Σαν πολλοί διάολοι δε μαζεύτηκαν εκεί; Πάνω μέσα και έξω. Άρα ποιοι δίνουν κατεύθυνση στο «κέντρο» της Παγκόσμιας Υπερδύναμης;

.

12η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;14

Σπασμωδικές κινήσεις. Μάλλον εννοεί αντιδράσεις του κόσμου, απέναντι σε κάποιον κυβερνώντα. Φαίνεται από τα αυγά και ντομάτες που έχουν σκάσει στο τζάμι ενώ αυτός ομιλεί. Πιθανόν, να είναι αφροαμερικανικής καταγωγής, αν κρίνουμε από το χρώμα του.

(Ἐδῶ θὰ μπορούσαμε νὰ θυμηθοῦμε τὶς «ἀγανακτήσεις» διαφόρων καὶ τὰ γιαουρτώματα ποὺ ἔχουν ἀρχίσει νὰ ἐμφανίζονται ὅλο καὶ πιὸ συχνά…)

.

………………………

13η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;15

Όσο πιστεύετε σε μεταφυσικά φαινόμενα , τόσο θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε ότι τα σημάδια είναι πραγματικά γεγονότα. Αυτή την ερμηνεία δώσαμε στην διπλανή κάρτα.

(Τὸ ἱστολόγιον ἔχει ἀσχοληθεῖ ἐπανειλημμένως  μὲ τὸ συγκεκριμένο. Μπορεῖτε νὰ βρεῖτε λεπτομέρειες στ:

2012 ἢ 2021

 Νέα τάξις καὶ παγκόσμια διακυβέρνησις! (Α)΄

Ἡ νέα τάξις, οἱ …«ἐξωγήινοι» καὶ οἱ …… παραπληροφορημένοι! ἢ Νέα τάξις καὶ παγκόσμια διακυβέρνησις! (Β)

Τὰ μουσαφιριά! Ἡ νέα τάξις καὶ  ἡ παγκόσμια διακυβέρνησις (Γ),

Παρέλασις Μόσχας! ἢ Νέα Τάξις καὶ ἠ παγκόσμια διακυβέρνησις (Δ)

Ὁλόγραμμα: Ὅπλον καταστολῆς )

14η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;16

Εδώ φαίνεται κάτι που ουσιαστικά γνωρίζουμε σήμερα. Δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια στους υπολογιστές. Όλα είναι υπό έλεγχο.

.

.

15η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;17

Ανώτατο δικαστήριο. Αν έχεις πρόσβαση εκεί, μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε πράξη κυβερνητικού σχήματος….

.

.                                                           16η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;18

Η σινδώνη του Χριστού είναι ψεύτικη και η αληθινή είναι φυλαγμένη κάπου μακριά και χρησιμοποιείται σε νυχτερινές τελετές. Λέτε να ξέρει και αυτό ο Steve Jackson;

.

.

17η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;19

Οι κάθε είδους συνομωσιολόγοι που συχνά χλευάζονται, ίσως επιτηδευμένα, επιβραβεύονται από τους Ιlluminati γιατί οι επαναστατικές απόψεις τους, συχνά περιέχουν χρήσιμες για τους Illuminati ιδέες. Άραγε παίρνουν και χρήματα;

.

                                         .18η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;20

Γνωστό και από την ταινία Knowing του 2009 και αναφέρεται στην οικολογική καταστροφή που είχαμε φέτος στον Κόλπο του Μεξικό από τη διαρροή πετρελαίου στην BP. Άλλη μια προφητεία του Steve Jacson. Μα ποιος ο Νοστράδαμος είναι;

.

.19η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;21

Και άλλοι θα αποκτήσουν πυρηνικές δυνατότητες, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για το 1981 μιλάμε, θυμίζουμε… Μας προβληματίζει λίγο το ότι βάφουν τον πύραυλο με ροζ χρώμα. Γιατί άραγε;

.

.                                                                .20η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;22

Βακτήρια που τρώνε τη σάρκα. Aids το 1981 για παράδειγμα δεν γνωρίζαμε τι είναι. Από τότε έχουν προκύψει και άλλες πανδημίες στον πλανήτη.

(Τελικῶς τὰ βακτήρια εἶναι …παράσιτα:

Παραισθησιακὴ παρασίτωσις).

.

.                                                          .     .21η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;23

Βρε τι έχουμε εδώ; Τον καιρό θα τον ελέγχουμε με τα αεροπλάνα; Ξέρουμε ότι το χαλάζι το «χτυπάνε» πριν πέσει στη γη .

Για τα chemtrails έχετε ακούσει αρκετοί…
Αλλά και έλεγχο καιρού; Θέλουν να φέρουν ζέστη κάπου; Θα την φτιάξουν. Μήπως θυμάστε τι θερμοκρασίες είχαν στη Ρωσία φέτος το καλοκαίρι; Λίγο πάνω από 40ο C έφτασε…

.

22η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;24

Εσείς μιλάτε και κάποιοι σας παρακολουθούν. Μπορεί να κάθονται όπως η κυρία στο στύλο το 1982, αλλά σήμερα αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολα μέσω Echelon, facebook, κλπ κλπ. Έχετε ακούσει και για την Wiki-leaks φαντάζομαι τελευταία ε;

.

                                                       .       

—————- 

.23η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;25

Κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκεται στο ηλ. Ταχυδρομείο σας τέτοιες ψεύτικες υποσχέσεις. Κάνε αυτό και πάρε π.χ 100000 ευρώ. Περιλαμβάνονται hoax mail κλπ. Σου δημιουργούν ψευδαισθήσεις.

.

.————–.

.                                                               .24η κάρτα

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;26

Σώστε τη χελώνα Καρέτα-καρέτα. Διάφορες ΜΚΟ, με ύποπτες χρηματοδοτήσεις, που ασχολούνται με τη σωτηρία του… ιπτάμενου χιμπατζή της Σουαζιλάνδης.

Έχουμε βρει και πολλές άλλες κάρτες και τη σημασία τους. Σας δείξαμε μερικές από αυτές για να προβληματιστείτε. Αρκετές κάρτες παρουσιάζουν γεγονότα που έχουν γίνει και άλλες ΠΙΘΑΝΟΝ (για εμάς ισχύει το ΠΙΘΑΝΟΝ) να γίνουν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε παραπάνω στοιχεία για τον Steve Jackson και βασικά από πού εκπορεύονται όλες οι δραστηριότητές του.

Ως ypotheto έχουμε σαφή άποψη για τα τεκταινόμενα. Στόχος μας είναι να προβληματιστείτε λίγο παραπάνω…

Για κλείσιμο, παρακολουθείστε το VIDEO. Δεν μπορεί να είναι όλα…τυχαία. Αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε όλα όσα παρουσιάζονται στο video!!!  Για εμάς υπάρχει και… Θεός. Και δυστυχώς, αυτό το ξεχνούν στις μέρες μας οι περισσότεροι.

Καὶ τώρα στὰ δικά μας….

Τί εἴπαμε λοιπόν γιὰ τὶς συνωμοσίες; Γιὰ τὴν σχέσι παιχνιδιῶν καὶ πραγματικότητος; 

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;27Τί λέει ἐδῶ; Μήπως μιλᾶ γιὰ ἐπανάστασι; Ποιῶν τὴν ἐπανάστασι; Ὅλων; Νὰ θυμηθοῦμε τίς (πορτοκαλί) «ἐπαναστάσεις» τῶν λαῶν τῆς Ἀφρικῆς καὶ τῆς Μέσης Ἀνατολῆς; Ἢ θὰ θεωρηθοῦν ἄσχετες; 

Διακρίνετε μήπως κάτι σὲ κάποιον στρατιωτικό; Σὲ ἐκρήξεις; Κι ὅλα αὐτὰ μέσα σὲ πόλεις;

Μήπως τελικῶς διακρίνετε κάτι σὲ …καταστολή;  

Τὸ καλλίτερο φυσικὰ εἶναι ἡ τόσο καλὴ πληροφόρησις ποὺ διαφαίνεται νὰ ἔχῃ ὁ δημιουργός τοῦ «παιχνιδιοῦ»…

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;28Ἐδῶ ἀρχίζουν οἱ συγκρούσεις; 

Ἔτσι ξαφνικά; Μέσα στὶς πόλεις; 

Συρία, Ὑεμένη, Αἰγυπτος, Τυνησία….. (Γιὰ Λιβύη τοὺς βγῆκε λίγο στὸ διαφορετικό…)

Γιὰ νὰ ἀναρωτηθοῦμε ὅμως τί ἀκριβῶς ἀναμένεται νὰ συμβῇ…

Τρίτη ἑβδομάς!!!!! Σημεῖον σταθμός; Ἡ κορδέλλα στὸ κεφάλι τοῦ «ἀγωνιστοῦ» ὑποδηλώνει κάτι; Ἐπίσης, ὁ «ἀγωνιστής» δὲν κτυπᾶ ἀστυνομικό!!!! Ποιόν κτυπᾶ; Μήπως κάποιον ἐθνοφύλακα ἤ μήπως κάποιον ἰδιωτικό φύλακα ἤ ἀκόμη καί μισθοφόρο στρατιώτη; 

Κανονικότατες ἀναταραχές λοιπόν; Στρατὸς κι ἀστυνομία ὡς παρατηρητές ἢ ἀνύπαρκτοι;  Γιατί αἰσθάνομαι πὼς ἐδῶ ἰδίως κάτι λείπει; Κάτι στὸ χρῶμα;

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;29

Καὶ φθάνουμε στὴν ζητουμένη κάρτα!!!

Οἱ λαοί θὰ κερδίσουν; 

Γιὰ προσέξατε λίγο τὰ χρώματα τῶν χεριῶν… Γιὰ νὰ ἀναρωτηθοῦμε λίγο γιὰ τὴν «ὁμοιογένεια» ποὺ κάτι φέρνει σὲ …παγκοσμιοποίησι…

Καχυποψίες; 

Δὲν νομίζω…..

Πρὸ 20 ἐτῶν κάτι τέτοιο θὰ ἐφάνταζε παράλογον, τοὐλάχιστον γιὰ τὴν χώρα μας. Πότε εἴπαμε πὼς ἐδημιουργήθη αὐτό τὸ παιχνίδι; Τί ἀκριβῶς ἰσχυρίζονται κάποιοι «ἀγανακτισμένοι» σήμερα; 

Νὰ θυμηθοῦμε τὴν τσουπίτσα ποὺ βγῆκε στὸν Χαρδαβέλλα πρὸ χθές; Αὐτὴ δὲν ἔλεγε πὼς ὅλη ἡ ἀνθρωπότης εἴμαστε ἔνα;

Καὶ ἡ τελευταῖα κάρτα γιὰ σήμερα:

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;30

Μήπως σκέπτεσθε ὅσα σκέπτομαι κι ἐγώ; «Ἀγανάκτησις»;  «Ἀρκεῖ»; «Φθάνει»; Νὰ τὸ ποῦμε μὲ τὸ ὄνομά του ἢ νὰ τὸ πάρῃ τὸ ποτάμι;

Κλείνοντας, θὰ ἤθελα νὰ τονίσω κάτι διαφορετικό.

Πράγματι ὑπάρχει συνωμοσιολογία καί, κατὰ πῶς ὑποψιάζομαι, συνωμοσία. Πράγματι οἱ ἐξελίξεις φαίνεται πὼς ἀκολουθοῦν τὸ ὀργανόγραμμα καὶ τὸ χρονοδιάγραμμα τῶν ἐμπνευστῶν καὶ τῶν διοργανωτῶν τους. Πράγματι τὰ παπαγαλάκια (ὅπως ἡ παραπάνω τσουπίτσα) ἀκολουθοῦν πιστὰ τὸ πρόγραμμα τῶν ἀφεντικῶν τους.

Α  Λ  Λ  Α  !!!!!

Ὑπάρχει κάτι ποὺ ξέρουν πὼς μπορεῖ νὰ τοὺς σταματήσει καὶ λέγεται

Ε  Λ  Λ  Η  Ν  !!!

Θὰ τὸ ἀνακαλύψετε (γιὰ ἀρχή… καὶ μόνον!!!) στὶς πλατεῖες μας, τὴν στιγμὴ ποὺ θὰ κρατᾶτε τὴν Ἑλληνικὴ σημαία καὶ θὰ τραγουδᾶτε τὸν Ἐθνικό μας Ὑμνο. 

Εἶναι κάτι ποὺ λέγεται ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ (λεπτομέρειες στὸ τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως καλὰ κρατοῦν!)

Εἶναι μόνον στὸ δικό μας χέρι!!! 

Δὲν θὰ καταφέρουν κάτι! Σᾶς διαβεβαιῶ!!! Ὅσες φαινομενικὲς νίκες κι ἐὰν παρουσιάσουν στὸ βάθος ἀναμένει ἡ κατακρύμνησίς των…
Ἀρκεῖ νὰ κρατᾶμε τὰ σύμβολά μας ὑψηλά! Εἶναι μόνον στὸ
ΔΙΚΟ ΜΑΣ χέρι!!!

Φιλονόη.

Σχετικὰ θέματα:

Ὁ Προμηθέας ἐπέστρεψε!  

Μία ἀπάντησις στὸ «ὁ Προμηθέας ἐπέστρεψε». 

«Ἀγανακτισμένα» συνθήματα; 

Εἶμαι ἐξ-Ὀργισμένη κι ὄχι «ἀγανακτισμένη»  

Μᾶς πᾶνε ἢ πᾶμε μόνοι μας;  

Ὄχι «ἀγανακτισμένοι»! ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!!!  

Οἱ  «ἀγανακτισμένοι» καὶ οἱ προβληματισμένοι. 

Τί κρύβεται πίσω ἀπὸ τὴν κίνησι τῶν ἀγανακτισμένων;  

Κάνετε φασαρία μήπως καὶ ξυπνήσουν οἱ Ἕλληνες!  

Ποιος δίδει σημασία στοὺς ἀγανακτισμένους;

Ὑπάρχει κάποιο σχέδιο πίσω ἀπὸ τοὺς «ἀγανακτισμένους»;

Ἐξοργισμένοι Ἕλληνες στὸ Σύνταγμα!

Ὀργισμένοι Ἕλληνες στὸ Σύνταγμα! 

Οἱ διοργανωτὲς τῶν «ἀγανακτισμένων» μήπως εἶναι ἐντεταλμένοι;

Πολλὲς «συμπτώσεις» μὲ τοὺς ἀγανακτισμένους! 

Βία εἶναι…. 

  πρώτη δημοσίευσις 3 Ἰουνίου 2011