Μελετῶντας τὸ Σύνταγμα ἀνακαλύπτω ὅτι τὴν …πάτησα!!!

Μελετώντας το Σύνταγμα, με αφορμή το Άρθρο 120, ώστε να δω τί είναι αυτό που υπερασπίζομαι…
…διαβάζω το Άρθρο 86 και διαπιστώνω ότι τηρώντας το 120 υπερασπίζομαι με κάθε μέσο την απόλυτη ασυλία των …εθνοπροδοτών.

Υποτίθεται ότι δεν μπορούν να ξεπουλάνε την χώρα, να απεμπολούν τα δικαιώματα των πολιτών τους, αλλά τελικά μπορούν να τα πράξουν και να μη διωχθούν νομικά μέσα από περίπλοκη τήρηση συνταγματικών νόμων όπου η Δικαστική Εξουσία δεν έχει εξουσία…

Επίσης διαβάζοντας το Άρθρο 28 αντιλαμβάνομαι ότι τηρώντας το 120 υπερασπίζομαι με κάθε μέσο ένα Σύνταγμα, που παραχωρεί την ισχύ του στο Διεθνές Σύνταγμα, το οποίο πρέπει να το διαβάσω και αυτό.
Εκεί μας κατάντησαν, να πρέπει να γίνουμε νομικοί επιστήμονες για να γνωρίσουμε τα δικαιώματά μας…

Αν δηλώσω ότι δεν αναγνωρίζω το Σύνταγμα αυτό κινδυνεύω να θεωρηθώ και ότι επιχειρώ να το καταλύσω. Ταυτόχρονα το Σύνταγμα έχει προβλέψει αυτήν την πιθανότητα και δίνει το δικαίωμα σε συνυπηκόους να αντισταθούν σε όσους επιχειρούν να το καταλύσουν… ο νοών νοείτω σε αυτό το σατανικό παιχνίδι λέξεων και εννοιών.

Νομίζω ότι συνειδητοποιώντας τί επικαλείται το Άρθρο 120… σαφώς και δεν θα βοηθήσει στο να βγούμε από τα μνημόνια. Εκτός αν σύμφωνα με το Άρθρο 86, μαζευτούν 30 βουλευτές να προτείνουν άσκηση δίωξης στην Κυβέρνηση για προδοσία ή ό,τι άλλο σχετικό, βρεθούν 151 βουλευτές να ψηφίσουν για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής και ξαναβρεθούν 151 βουλευτές να εγκρίνουν το όποιο ενοχοποιητικό πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής.
Επειδή όχι μόνον δεν έχουν βρεθεί 30 βουλευτές να το κάνουν αυτό, αλλά δεν έχει βρεθεί ούτε ένας να προτείνει να βρεθούν οι 30… Ούτε καν οι δήθεν «πιο πατριώτες από όλους» χρυσαυγίτες…

Η δήθεν ανεξάρτητη Δικαστική Εξουσία δεν έχει καμμία εξουσία επάνω τους….
Υπέροχα…

Ποιά λύση βλέπω σε όλο αυτό;
Μα αυτό που έρχεται και δεν ελέγχουν, το βλέπουν και τρέμουν και γεμάτοι πανικό βιάζονται να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα, όχι απλά των εδαφών αλλά των ίδιων των πολιτών-υπηκόων, μετατρέποντάς τους σε υπαλλήλους πολυεθνικού τραπεζικού συστήματος που ήδη κατέχει την Γερμανία και τις ΗΠΑ (και πιο πριν το Ηνωμένο Βασίλειο), σύντομα και την Ελλάδα επισήμως.

Τί είναι αυτό που έρχεται;
Ανοίξτε τα μάτια σας να το δείτε και αν το κατανοήσετε ίσως να συμμετέχετε και εσείς. Αλλιώς είτε θα βγείτε στους δρόμους με πέτρες στα χέρια να σφαγιαστείτε από τους ένοπλους αδίστακτους μισθοφόρους που δρούν ήδη σε Συρία και Ουκρανία, είτε θα μείνετε με το στόμα ανοικτό να αναρωτιέσθε τί είναι αυτό που βλέπετε και ήδη συμβαίνει.
Ο Ιούνιος ήταν αποκαλυπτικός, ο Ιούλιος αποκαλυπτικότερος και ακόμη δεν τελείωσε.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό τότε δεν μπορεί και να φαντασθεί τί έρχεται τους επόμενους μήνες.

Μίλτος Ἀναστασιάδης

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Μελετῶντας τὸ Σύνταγμα ἀνακαλύπτω ὅτι τὴν …πάτησα!!!

Leave a Reply