Σὲ κάποιους ὁ ῥατσισμός …ἐπιτρέπεται!

Ρατσιστικά email αντήλλαξαν δύο κορυφαία στελέχη του Χόλιγουντ της Sony λέγοντας ότι στον Ομπάμα θα αρέσουν οι ταινίες με σκλάβους.
Ο Ομπάμα από την άλλη σε εκδήλωση του Χόλιγουντ, που διοργάνωσε μέγας χορηγός των Δημοκρατικών, ο Katzenberg, έγλειφε τους σιωνιστές παραγωγούς ταινιών, που έκαναν εξαγωγή των Αμερικανικών «Αξιών» σε όλο τον κόσμο μέσω των ταινιών τους. Σὲ κάποιους ὁ ῥατσισμός ...ἐπιτρέπεται!2

rt

Σὲ κάποιους ὁ ῥατσισμός ...ἐπιτρέπεται!3 Σὲ κάποιους ὁ ῥατσισμός ...ἐπιτρέπεται!4 Σὲ κάποιους ὁ ῥατσισμός ...ἐπιτρέπεται!5Μία ματιά στο παρασκήνιο από την διαρροή email κι αμέσως καταλαβαίνουμε ότι αυτό που δείχνουν είναι το αντίθετο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.
Οι θύτες σιωνιστές που παριστάνουν νύκτα-ημέρα τα θύματα και τους σταυροφόρους κατά του ρατσισμού.

Σίγμα

Στον Ομπάμα θα αρέσουν μόνο μαύροι πρωταγωνιστές, λένε στελέχη της SonyΣὲ κάποιους ὁ ῥατσισμός ...ἐπιτρέπεται!1

Ύβρεις κατά του προέδρου των ΗΠΑ από παραγωγούς του Χόλιγουντ – Διέρρευσαν συνομιλίες μετά το σκάνδαλο Sonyleaks
Από τους χάκερς που επιτέθηκαν στην εταιρεία Sony Pictures προκαλώντας την διαρροή πέντε κινηματογραφικών ταινιών, που μόλις βγήκαν ή πρόκειται να βγουν στις αίθουσες, αλλά και υποκλέπτοντας απόρρητα στοιχεία 47.000 ανθρώπων, δε γλύτωσε ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να έχει πέσει θύμα… χλευασμού από παραγωγούς του Χόλιγουντ για τις κινηματογραφικές προτιμήσεις του.

Σε ένα από τα υποκλαπέντα email, ο παραγωγός Σκοτ Ρούντιν συνομιλεί με το στέλεχος της εταιρείας Sony, Έιμι Πασκάλ, σχολιάζοντας το γούστο του Αμερικανού προέδρου στις ταινίες.

Αφού αρχικά οι δύο τους εκτιμούν πως στον Ομπάμα θα αρέσουν οι ταινίες «Django Unchained» και «12 χρόνια σκλάβος», επειδή οι πρωταγωνιστές είναι μαύροι, συνεχίζουν λέγοντας πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι θαυμαστής του επίσης μαύρου ηθοποιού Κέβιν Χαρτ.

Μετά την διαρροή των emails ο Ρούντιν ζήτησε συγγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλιά του και συμπλήρωσε ότι ανάλογες συζητήσεις γίνονται μεταξύ φίλων, επισημαίνοντας πως δεν ήθελε το περιεχόμενό τους να είναι προσβλητικό.

«Έκανα κάποιες αναφορές που ήθελα να γίνουν αντιληπτές ως αστείες, αλλά στο φως της ημέρας, αντιλαμβάνομαι πως έγιναν δίχως πολλή σκέψη και ευαισθησία και δεν είναι καθόλου αστείες. Ζητώ συγγνώμη από όποιον προσέβαλα, το μετανιώνω και απολογούμαι», δήλωσε ο Ρούντιν.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  

(Visited 29 times, 1 visits today)
One thought on “Σὲ κάποιους ὁ ῥατσισμός …ἐπιτρέπεται!

Leave a Reply