Τὸ αἷμα σὲ δημόσια θέα!

Ὠραῖα πράγματα! Ἡ σφαγὴ τῶν ζώων δημοσίως. 

Ἡ βαρβαρότης ἐπέστρεψε!

Οἱ θυσίες ποὺ προσφέρουν στὸν θεό τους σὲ κοινότατη θέα!

Κι ἐμεῖς σιωπηλοί, πλήρεις ἀνατριχίλας, παρατηρητές.

Καί μετά τί; 

Μετά τίς θυσίες τῶν ζώων, τὰ αὐτομαστιγώματα καὶ τὶς καθημερινές ληστεῖες τί;

Ἡ θυσία τῶν ἰθαγενῶν;

Φιλονόη.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…. ΔΟΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και μετά από αίτημα της μουσουλμανικής κοινότητας των Μπαγκλαντεσιανών της πόλης, πραγματοποιήθηκε η μουσουλμανική «Γιορτή της Θυσίας» (Eid al-Adha) σε περίπτερο της ΔΕΘ. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μετά από σχετική άδεια που έδωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης του Μπουτάρη, σε συνεργασία με τη HELEXPO.
Στις μουσουλμανικές χώρες η επέτειος γιορτάζεται με τη δημόσια σφαγή ζώων που πλημμυρίζουν τους δρόμους των μουσουλμανικών πόλεων. Προσφορές (ζώα προς σφαγή) κάνουν οι πλούσιες οικογένειες στα σπίτια τους, οι αγορές κρεάτων και τα σουπερμάρκετ. Τα ζώα τρέφονται με καθαρή τροφή για μια βδομάδα και σφάζονται την ημέρα της γιορτής. Το 1/3 του ζώου το κρατούν αυτοί που κάνουν τη θυσία, το άλλο τρίτο δίνεται σε φίλους και γνωστούς και το άλλο τρίτο μοιράζεται σε φτωχούς. 

Θεωρείται μεγάλη ευλογία να είσαι παρών την ώρα της σφαγής που ξεκινά μετά την πρωινή προσευχή και μπορεί να κρατά μέχρι το βράδυ.


Περιμένετε λοιπόν όσα γίνονται στον Εχίνο (ο “Στόχος” είχε μάλιστα ασχοληθεί και με πρωτοσέλιδό του, δημοσιεύοντας εφημερίδες απο το χωριό με τίτλο “ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΑΙΜΑ”) να γενικευτούν σε όλη τη χώρα, αφού οι πρασινοκοκκινομπλέ αποφάσισαν, χωρίς να μας ρωτήσουν, να μας επιβάλλουν τους μουσουλμάνους!  (στόχος)

(Visited 12 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Τὸ αἷμα σὲ δημόσια θέα!

  1. Αὐτὰ εἶναι φρικαλεότητες, ἀπαίσια πράγματα τὰ ὁποῖα ἔφεραν εἰς τὴν πατρίδα μας ἡ ραθυμία ἡ ἀβελτηρία καὶ ἡ….
    … μας. Δυστυχῶς!

  2. Ναι, η ώρα της σφαγής των ιθαγενών πλησιάζει. Οι βάρβαροι εισβολείς, κατά προτίμησιν οι εξαγριωμένοι από αιματηρές θυσίες, είναι ο εφεδρικός στρατός των νεοταξήτων. Αν κινηθούμε, θα αποπειραθούν να σφάξουν πολλούς από εμάς. Αν δεν κινηθούμε, θα μας σφάζουν εκστασιαζόμενοι έναν-έναν μέχρι και τον τελευταίον.

    Τι να κάνουμε; Θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό, αλλά όχι προσφέροντες υποτακτικά τον λαιμό μας. Και θα νικήσουμε στο τέλος.

Leave a Reply