Ἐκτελεστὲς καὶ ἐντολεῖς

Με τόσες χιλιάδες λαμόγια στην Ελλάδα, που κατέστρεψαν εκατομμύρια πολίτες, κάποιοι πράκτορες επέλεξαν να ρισκάρουν την ζωή τους για να σκοτώσουν δύο νεαρούς κι ακίνδυνους Χρυσαυγίτες, γιατί ακριβώς το κτύπημα ήταν παραγγελία κι έναντι (γερής;;;;) αμοιβής, ώστε να λάβουν …«μήνυμα» συγκεκριμένοι αποδέκτες. Ἐκτελεστὲς καὶ ἐντολεῖς1

Παρόμοιο συμβολικό κτύπημα στην Σαουδική Αραβία.
Με τόσες χιλιάδες λαμόγια Σαουδάραβες Σουνίτες, ένας καμικάζι πήγε και ανατινάχθηκε σκοτώνοντας 21 τυχαίους Σιίτες πιστούς κι όχι φυσικά κάποιον υποκριτή κι απατεώνα, δήθεν πιστό Σουνίτη.

Τα κτυπήματα αυτά δεν συνάδουν καθόλου με την λογική, διότι απλά δεν είναι αυτό που φαίνονται.
Άλλος είναι ο εντολέας κι άλλος ο εκτελεστής.
Έτσι ένα τέτοιο τρομοκρατικό κτύπημα μπορεί να εμφανίζεται από τα πουλημένα ΜΜΕ ως κάτι …«αναμενόμενο», λόγω ιδεολογικών ή θρησκευτικών διαφορών, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ο εντολέας είναι αυτός που φαίνεται αλλά ούτε το δήθεν υπόβαθρο έχει σχέση με το πραγματικό κίνητρο του εντολέα.

Εξίσου αποπροσανατολιστικά ήταν και όλα τα κτυπήματα της …«ελληνικής» Τρομοκρατίας των πρεσβειών.
Από τα εκατοντάδες πάμπλουτα λαμόγια και πράκτορες της δημοσιογραφίας, οι πράκτορες της Σέχτας επέλεξαν (όλως …«τυχαίως»)  να εκτελέσουν τον Σωκράτη Γκιόλια, που ήταν κάτοχος ενός blog χωρίς διαφημίσεις κι ενός αυτοκινήτου Smart.

Από τα χιλιάδες λαμόγια της πολιτικής επέλεξαν να σκοτώσουν έναν ασήμαντο Μπακογιάννη ή όσους σχετίζονταν με το C4I. (Βουλγαράκη, Χρυσοχοΐδη κλπ).Ἐκτελεστὲς καὶ ἐντολεῖς2

Το κίνητρο του εντολέα του καμικάζι, που σκότωσε 21 αθώους πιστούς, μπορεί να είναι απλά η προβοκάτσια ώστε να προκληθεί ενδοθρησκευτικός πόλεμος μεταξύ μουσουλμάνων .
Μόνο έτσι το Ισραήλ μπορεί να εντείνει την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων χωρίς να τραβήξει την προσοχή των ομόθρησκών τους στις γύρω χώρες. Ἐκτελεστὲς καὶ ἐντολεῖς3Ἐκτελεστὲς καὶ ἐντολεῖς4


Βιάζονται να κατεδαφίσουν το Τζαμί Al-Aqsa που κτίστηκε επάνω στα ερείπια του Ναού του Σολομώντα.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply