Σκοπιανολαγνεία στὸ κέντρο τῶν Ἀθηνῶν.

Καὶ μέσα σὲ ὅλα τὰ ἄλλα, ἔχουμε διαφημιστικὰ φυλλάδια σκορπισμένα πέριξ τῆς βο(υ)λῆς, ποὺ διαφημίζουν τὴν σκοπιανοβλακεία. 

Ὅλα τὰ εἶχε ἡ Μαριορή, πῆρε κι ἕναν φερετζέ…

Ανθελληνική προπαγάνδα στο κέντρο της Αθήνας.Η αστυνομία κοιμάται!;

Σκοπιανολαγνεία στὸ κέντρο τῶν Ἀθηνῶν.

Ανθελληνικές προκηρύξεις στο Ζάππειο!
Έντυπα ανθελληνικού περιεχομένου έπεσαν πριν από λίγη ώρα στην Λεωφόρο Αμαλίας, στην είσοδο του χώρου όπου τελείται η έκθεση βιβλίου του Ζαππείου. Στα έντυπα αυτά εμφανίζεται χάρτης στον οποίο η Μακεδονία ανήκει στο κρατίδιο των Σκοπίων, ο ήλιος της Βεργίνας, καθώς και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια.Επίσης αναγράφονται τα εξής: “Ο ΟΗΕ αναγνωρίζει τη γλώσσα μας, αναγνωρίζει ότι είμαστε Μακεδόνες, σύντομα μετά τη Χάγη θα αναγνωρίσει και τη Μακεδονία με το συνταγματικό της όνομα. Ζήτω η Μακεδονία – Ελευθερία στη Μακεδονία”…

 Είναι απορίας άξιο πως σε ένα σημείο των Αθηνών που περιφρουρείται, λόγω της βουλής, από άπειρους αστυνομικούς όλων των υπηρεσιών, δεν έγινε αντιληπτός και δε συνελήφθη ο δράστης της συγκεκριμένης παράνομης και ανθελληνικής πράξης. Από την άλλη, το κράτος των Αθηνών δε δείχνει κανέναν ιδιαίτερο ζήλο για τη δίωξη όλων αυτών που χρηματοδοτούνται αδρά για να δρουν εις βάρος της Ελλάδος. (nationalpride)

Τέτοιες γελοιότητες ποὐθενὰ στὸν κόσμο. 

Μόνον στὸ Ἑλλαδοξεφτιλιστάν.

Νὰ τοὺς χαιρόμαστε βρέ! 

Καὶ τοῦ χρόνου μὲ τὸ καλό!

Φιλονόη.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Leave a Reply