Ποιοί γέννησαν τό φαινόμενον τῶν χρυσαύγουλων;


Ποιοί γέννησαν τό φαινόμενον τῶν χρυσαύγουλων;ΠΟΙΟΙ γέννησαν το φαινόμενο των χρυσαύγουλων ; Και ποιοί καμώνονται ΑΚΟΜΗ,πως δεν καταλαβαίνουν ;

ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που ΤΟΟΟΟΟΣΑ χρόνια,πιστεύοντας πως έχουν το αλάθητον,το φώς της γνώσης και την νομή της απόλυτης Α-λήθειας, μας παραμύθιαζαν με μιά ”δημοκρατία” made in Bangladesh ?

Είναι ΑΥΤΟΙ που τώρα έρχονται αλαλάζοντες και κορυβαντιούντες, είναι αυτοί που με Ιησουίτικο καμποτινισμό,διαρηγνύουν τις πανάκριβες Βρυξελλιώτικες δαντέλες τους,ενώπιόν μας. Με ιερή (τάχα μ’ δήθεν) αγανάκτηση.

Λησμονώντας πως η ΧΑ είναι γέννημα και θρέμμα τους,είναι το αβγό που επιμελώς τόσα χρόνια επώαζαν, είναι ο καθρέφτης που ξεμπροστιάζει τον δικό τους, στυγνό κι απροκάλυπτο φασισμό.

Σεπτοί και περισπούδαστοι κύριοι της ΕΣΗΕΑ, σείς που τόσες δεκαετίες, ΔΕΝ είδατε,ΔΕΝ ακούσατε,ΔΕΝ μάθατε γιά το ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΚΟ καθεστώς των εργοδοτών σας, σείς που καθεύδατε στο ”Τσοβόλα δώστα όλα”, σείς που προσπεράσατε το ” Mea culpa”, σείς που ρεμβάζατε τη μέρα που ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, βγήκε στο Καστελλόριζο, σείς που σιωπήσατε όταν ο ”σοσιαλιστής” ευνούχος κουνούσε δικτατορικά το δάχτυλο ΜΕΣΑ στη βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ και πρός ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές, εκστομίζοντας με λάμπον παρανοικό βλέμμα, το ανεκδιήγητο ” θα ακολουθήσετε το μνημόνιο με στρατιωτική πειθαρχία”, σείς που αδιάφορα σφυρίζατε όταν μαθαίνατε γιά τις 2000 αυτοκτονίες ΕΛΛΗΝΩΝ συν-ανθρώπων μας, σείς που βαρούσατε παλαμάκια στα ζειμπέκικα του Ακη και του Γιωργάκη, σείς που προσκυνήσατε την Βασιλομήτορα ΑΙΓΑ και τους δηλητηριώδεις σπόρους της,σείς που αμάσητα κατάπιατε τα χρωματιστά ψηφοδέλτια του ’85….. σείς, ….σείς…..σείς…και πολλές ακόμη δεκάδες ‘σείς’. Ερχεστε λοιπόν σήμερα ΣΕΙΣ, υποκριτές και Φαρισαίοι,ασπόνδυλοι και πρωτοζωικοί, αμοιβαδοειδείς και σεσηπότες, μεταλλαγμένοι και τοξικοί, έρχεστε λέμε, να υποκριθείτε πως τα χρυσαύγουλα τα γέννησε μιά νοητή αλανιάρα κότα. Σείς που ΔΕΝ μετρήσατε καλά τις τετρακόσιες-τόσες χιλιάδων ΕΛΛΗΝΩΝ, που απελπισμένοι και αηδιασμένοι από την όζουσα υποκρισία σας, προτίμησαν τον ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ Εθνικισμό, από τον δικό σας, κεκαλυμένο ΠΑΤΡΙΔΟΚΤΟΝΟ φασισμό.

Εύγε σας, μανάρια μου. Εύγε. Συνεχίστε έτσι. Δεν χρειάζεται να κοπανιέστε άλλο, γιά να μας πείσετε πως το 7%, δεν σας αρκεί .Προφανώς προσδοκούσατε,κατιτί(ς) περισσότερο.Γιά να ευοδωθούν τα σχέδιά σας, με τρομαχτικούς μπαμπούλες.Μάθετε λοιπόν ΣΕΙΣ φασισταριά, πως οι ΥΓΙΕΙΣ Δημοκρατίες,έχουν πολύ περισσότερα ταα φοβούνται από σας και τ’αφεντικά σας, παρά απ’τα χρυσαύγουλα. 

Σέβας.

Τί νά γράψω ἐγώ τώρα; Μὲ ἐκάλυψε ὁ Σπάρτακος!

Κι ὄχι μόνον μὲ ἐκάλυψε, ἀλλὰ θέλω νὰ βγῶ καὶ νὰ  τρίψω τὴν πραγματικότητα στὴν μούρη ὅλων αὐτῶν ποὺ ὠρύονται γιὰ τὸν φασισμόν τῆς χρυσῆς αὐγῆς, μὴ βλέποντας τὰ μοῦτρα τους στὸν καθρέπτη!

Ἡ χρυσή αὐγή μᾶς πείραξε; 

Ἀλήθεια; 

Καί γιατί δέν μᾶς πειράζει τόσες δεκαετίες τό στήσιμο πού μᾶς ἐπιβάλλουν ΟΛΟΙ αὐτοί στόν Τοῦρκο, στόν Σκοπιανό, στόν Ἀλβανό καί στόν κάθε «ἀναξιοπαθοῦντα» τοῦ πλανήτου;

Εἴμαστε καλά ἤ νά βάλω τίς φωνές;

Υ.Γ. Εὐχαριστῶ τὸν φίλο Ἀντώνη ποὺ μὲ ἐνημέρωσε γιὰ τὸ σχόλιον. Τό κείμενον εἶναι δημοσιευμένον ἐδῶ: 

Ἡ Χρυσή Αὐγή δέν θά φύγῃ μέ ἀποφάσεις τῆς ΕΣΗΕΑ

(Visited 35 times, 1 visits today)
One thought on “Ποιοί γέννησαν τό φαινόμενον τῶν χρυσαύγουλων;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ποιοί γέννησαν τό φαινόμενον τῶν χρυσαύγουλων; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply