Εἶναι τόσο θρασεῖς ποὺ κάνουν ἀκόμη καὶ …πραξικόπημα!

 

Εἶναι τόσο θρασεῖς ποὺ κάνουν ἀκόμη καὶ ...πραξικόπημα!

χουν χάσει ν τελς τν ασθησιν τς πραγματικότητος. 
γνοον πιδεικτικς τ 7% τν ψηφοφόρων. 
γνοον ν τελς τν δημοκρατία, πο μ τσο (ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΤΑΤΟΝ) μένος περασπίζονται!
γνοον προκάλυπτα τ Σύνταγμα κα τν κλογικ νόμο!
Καί θέλουν νά χουν δικαίωμα λόγου;
Ποιοί; Τό φασισταριό το κερατ;

23 βουλευτές ψήφισαν “εκτός κομματικής γραμμής” Χ.Α.!!!

“Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες” στην Βουλή τα καθεστωτικά κόμματα: Κενή μένει η θέση του τέταρτου αντιπροέδρου καθώς ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος δεν εκλέχθηκε καθώς συγκέντρωσε μεν 41 ψήφος (23 περισσότερες από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής), αλλά χρειαζόταν 75 ψήφους ο απόστρατος αξιωματικός των καταδρομών για να γίνει αντιπρόεδρος.

Πλέον μιλάμε για “κολοβό” προεδρείο, για ένα Κοινοβούλιο που περιφρονεί ηλιθίως το 7% των Ελλήνων πολιτών και βέβαια από εδώ και πέρα ότι και να κάνει η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή, δικαιολογημένο θα είναι και εν ονόματι του ελληνικού λαού. Όπως την περιφρόνησαν, έτσι έχει διακίωμα και αυτή να τους περιφρονήσει εμπράκτως.

Είναι τόσο “νάνοι” οι πολιτικοί, ειδικά της λεγόμενης κεντροδεξιάς που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που έρχεται δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν υποκρινόμενοι ότι δεν υπάρχει.

Ήδη εμφανίστηκαν 23 βουλευτές “συμπαθούντες” προς την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι αδιαφόρησαν για τις αυστηρές εντολές των κομμάτων τους και υπεψήφισαν τον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Χρυσής Αυγής και έρχονται και άλλα με τα οποία θα τρίβουν τα μάτια τους…

Τελικά με 235 ψήφους υπέρ εξελέγησαν οι τρεις αντιπρόεδροι από τη ΝΔ, ο Γιάννης Τραγάκης (στην επιτροπή των εξοπλισμών είχε αθωωσει τον Άκη), ο Αθ.Νάκος και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης (τα πεπραγμένα του σε σειρά υπόθεσεων που αποτέλεσαν αντικείμενο εισαγγελικών ερευνών είναι γνωστά…).

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη με 227 ψήφους ο Γιάννης Δραγασάκης, από το ΠΑΣΟΚ με 228 ψήφους ο Λεωνίδας Γρηγοράκος (σοβαρός και έντιμος πολιτικός…) και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με 225 ψήφους η Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα (πηγή)

 Ν ξεκαθαρίσω κάτι.
Οδέποτε μουν χρυσαυγίτισσα. 
Οδέποτε μουν μ τλφα τ βήτα κόμμα. 
λλσο πάρχει στ’ κα μία δικία, πως τώρα καλν ρα, θ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ν ξ λλ καταστάσει!

πό πο κι ς πο ατά τά τομάρια, πού οδέποτε σεβάστηκαν κάτι, τολμον νά μς τό παίζουν σήμερα θιγμένοι;
πό πο κι ς ποντλον τό δικαίωμα νά περιφρονον 450.000 ψηφοφόρους;
πό πο κι ς πο φτύνουν κατάμουτρα τήν θέλησιν τολληνικο λαο, πού ποτίθεται πώς προασπίζονται;

Τ λιγότερο πο σκέπτομαι ς ντίποινο δν εναι κρεμάλα!
Εναι σόβιος φίμωσίς τους! Μσόβιος! Νχουν τ μικρόφωνο μπρός τους κα ν μν τολμον νρθρώσουν λέξι!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Χρυσ Αγ καταφεύγει στν δικαιοσύνη γι τ παραπάνω. Βέβαια κι π ατήν, ἐὰν θυμηθομε τν πιλεκτική της νασχόλησιν μ τν …δικαιοσύνη, ς μν περιμένουμε πολλά! Εχομαι μόνον ν πέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ μέσα στν βολή… Τόσα πο ν μελανιάσουν κα μάγουλα κα σαγόνια λλ κυρίως μάτια! Πολ τ εχομαι!

φωτογραφία

(Visited 24 times, 1 visits today)
Leave a Reply