Ἡ βουλή ἔπαψε νά εἶναι πιά μπουρδέλο;

Η νέα κυβέρνηση ΠΡΙΝ ορκιστεί άρχισε τις παροχές.
Ζήτησαν όλοι οι ξένοι ηγέτες να συναντηθούν με τον Βαρουφάκη να τους δείξει κάποιο σχέδιο, ένα τεφτέρι με λογαριασμούς εσόδων-εξόδων …κι αυτός πήγε να δείξει το μπόι του. Τους έριξε και μια μπηχτή … για την διασυνοριακή διαφθορά και τέλος.
Στο πόδι κι άρπα-κόλλα ζήτησε έξτρα δανεικά 10 Δις και η ΕΚΤ χωρίς δεύτερη σκέψη σταμάτησε να δέχεται τα Ελληνικά ομόλογα. 

Ο Τσίπρας πανηγυρίζει για την «επιτυχία» (!) … και χαίρεται που όλοι οι μεγάλοι του πλανήτη ζήτησαν συνάντηση με τον Βαρουφάκη, ώστε να καταλάβουν με τι άτομο έχουν να κάνουν.
Η κυβέρνηση για τα τρέχοντα έξοδα του κράτους καταφεύγει ΠΑΛΙ σε …δανεικά, μέσω του μηχανισμού ELA, ώστε τις παροχές που έταξαν να τις ξεπληρώσουν με αίμα οι επόμενες 20 γενεές, όπως έκανε ο Ανδρέας κι ακόμα πίνουν νερό στην υγειά του χιλιάδες πρασινοφρουροί..

Ο Βαρουφάκης, σε προεκλογικό του άρθρο, πίστευε ότι ένας πανικός  θα βοηθήσει την Ευρώπη να …εξυγιανθεί…
Απλά τότε δεν σκέφτηκε ότι ΔΕΝ είναι όλοι Έλληνες παντρεμένοι με ….πάμπλουτες νύφες…
Δεν σκέφτεται προφανώς ότι η Ελλάδα έχει εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους κι αγρότες, που αν δεν βρουν τα 300 ευρώ στο ΑΤΜ, θα μείνουν χωρίς φαγητό και χωρίς φάρμακα.
Μαγκιά με δανεικά, πριν καν ορκιστεί η κυβέρνηση.

Ο Σρόιτερ, συγκινημένος για την συγκέντρωση στηρίξεως της κυβερνήσεως στο Σύνταγμα, και μάλιστα με απουσία ΜΑΤ κι απουσία επεισοδίων! Και κανείς δεν αναρωτιέται…
Πώς γίνεται άραγε να περιμένει κάποιος επεισόδια σε μία διαδήλωση ΥΠΕΡ της κυβερνήσεως, που οργάνωσαν οι τοπικές του ΣΥΡΙΖΑ, που ΕΙΝΑΙ στην κυβέρνηση;
Επεισόδια γίνονται όταν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, όχι όταν θέλουν να μην πέσει.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που έχουμε φιλοκυβερνητική διαδήλωση από τους ίδιους που είχαν κάψει την Αθήνα το 2008 για να σκλαβωθούμε στο ΔΝΤ και να φτάσουμε «αυθόρμητα» στη σημερινή «σωτήρια» κυβέρνηση.

Η Βουλή έπαψε να είναι μπουρδέλο που πρέπει να καεί …αφού η Τζάκρη πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ κι ο Αμυράς στο Ποτάμι.

Ο Τσίπρας, που απαγόρευσε πρακτικά τις διαδηλώσεις κατά του Μνημονίου, στα χρόνια της Μεγάλης Σφαγής, κι έτρεχε να κάνει πορεία στην …Ισπανία (!), κατάφερε να συγκεντρώσει τα πρόβατα να τον στηρίξουν, επειδή απλά υποσχέθηκε και του πουλιού το γάλα… Γυρνώντας από την Γερμανία είχαν εξασφαλίσει μόνο τον …πούλο και καθόλου γάλα και τώρα, ποιο είναι το σχέδιο αφού η ΕΚΤ δεν δίνει δεκάρα παραπάνω;

Φυσικά ως αξιόπιστοι υπηρέτες των τοκογλύφων οι κυβερνητικοί δεν ξεστόμισαν λέξη εναντίον του Κτήνους, της ΕΚΤ των Rothschild κι εστίασαν κλασικά στην κυράτσα Μέρκελ. Η κυράτσα Μέρκελ, δηλαδή η Παπαρήγα της Γερμανίας κι ο μιζαδόρος Σόιμπλε δεν είναι παρά το …Γραφείο Τύπου της ΕΚΤ.

Και οι δυο τους είναι αναλώσιμοι και καμμένα χαρτιά.
Από καιρό έχει προγραμματιστεί ο ασήμαντος πολιτικός τους θάνατος. Μην ξεχνάτε ότι η Μέρκελ είχε αναγκαστεί να πει ΟΧΙ στην είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, λόγω της εξαρτήσεως της Γερμανίας από το φυσικό αέριο της Ρωσσίας.
Ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ …«τυγχάνει» στέλεχος της GAZPROM Ευρώπης…

Και στα πλαίσια της σιωνιστικής προπαγάνδας έχει γεμίσει το internet με την Μέρκελ ντυμένη …Ναζί.

Και το ερώτημα είναι…
Αφού η Μέρκελ υπηρετεί την Νέα Τάξη των Σιωνιστών,  από το Α έως το Ω, από πού προκύπτει ότι είναι εθνικοσοσιαλίστρια και άρα πολέμιος του Σιωνισμού;

Ένα μηδενικό από την Ανατολική Γερμανία ήταν η Μέρκελ, χωρίς λεφτά και χωρίς πολιτική επιρροή και χωρίς γνωριμίες στην ελίτ της Γερμανίας, που οι επικυρίαρχοι την προώθησαν στην πολιτική,  καθαρά συμβολικά στα πλαίσια της ενώσεως Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας. Μήπως άκουσε κάποιος την Μέρκελ να τα βάζει με τους σιωνιστές τοκογλύφους;

Εξίσου συμβολικά προώθησαν το πολιτικό μηδενικό που λέγεται Obama, επειδή απλά ήταν μαύρος κι η εκλογή του θα κατεύναζε τους μαύρους των ΗΠΑ που μαστίζονται από την πείνα.

Με σκεπτικό καθαρού συμβολισμού επίσης προώθησαν στην πολιτική της υπόδουλης Γερμανίας έναν παντρεμένο ομοφυλόφιλο στο Γερμανικό ΥΠΕΞ, Βιετναμέζο μετανάστη στο Γερμανικό Υπουργείο Οικονομίας και μία Γυναίκα στο Υπουργείο Αμύνης.

Η Γερμανία είναι προτεκτοράτο της Νέας Τάξεως, η οποία δεν έχει σταματήσει στιγμή να ξεφτιλίζει την χώρα εδώ και 2-3 αιώνες ασταμάτητα.

Η Νέα Τάξη, μέσω της τεράστιας προβολής που χαίρουν οι υπουργοί -μαριονέτες, περνάει τα μηνύματα που θέλει στις μάζες.

Φυσικά είναι πολύ βολικό για την Νέα Τάξη το απόλυτο κακό να έχει σχέση με τους Γερμανούς ως λαό, που ήταν οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της τοκογλυφίας από τον Μεσαίωνα κι όχι με τους πάντα αόρατους τοκογλύφους

Οι τοκογλύφοι υποχρεώνουν τις κρατικές οικονομίες να γίνονται επιθετικές και προς το εσωτερικό με φόρους και περικοπές και προς το εξωτερικό διαφθείροντας ξένους πολιτικούς, για να επιτύχουν πωλήσεις, ώστε να μπορέσουν να εξοφλούν τους τόκους. Εδώ και αιώνες Βασίλεια και Δημοκρατίες ματώνουν τους πολίτες τους, ή τις αποικίες τους, για να εξοφλούν τοκογλυφικά δάνεια.

Στην συγκέντρωση για τη στήριξη της κυβερνήσεως συμμετείχαν …κομματικοί μηχανισμοί, σχολικοί φύλακες και φυσικά υπήρχαν κομματικές σημαίες, γιατί τα κομματόσκυλα ξέρουν ότι θα υπάρχουν κάμερες  και θέλουν να διαφημίσουν το μαγαζάκι τους.
Πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, αυτόν που έκαιγαν οι Συριζαίοι για να πληγώσουν τους πατριώτες το 2008, ένα πανό του ΣΥΡΙΖΑ…
Γιατί το κόμμα είναι πάντα πιο πάνω από την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Και δυστυχώς ξέχασαν οι Έλληνες …ποιοι και με ποιον τρόπο οδήγησαν τον Καραμανλή στην παραίτηση για να έρθει το ΔΝΤ, μέσω Καστελλορίζου.
Ξέχασαν ποιοι ήταν αυτοί που έβαζαν φωτιά στα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, μπροστά στα μωρά, για να μπορούν τα ΜΜΕ να αναμεταδίδουν εικόνες τρόμου και οι κερδοσκόποι να ρημάζουν το Ελληνικό Χρηματιστήριο.
Ξέχασαν ποιοι ήταν οι πολιτικάντηδες που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ την δράση των πρακτόρων, ως δήθεν απόγνωση της γενιάς των 700 ευρώ.

Αυτοί που στήριζαν τους πράκτορες, που έκαιγαν την Ελλάδα  και που εξελέγησαν με την στήριξη των τοκογλύφων και των εφοπλιστών, δεν πρόκειται να μας σώσουν…

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να συγκυβερνήσει ακόμα και με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-MARFIN.

Σίγμα

(περισσότερες φώτο από τους «εθνοσωτήρες» εδώ)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ βουλή ἔπαψε νά εἶναι πιά μπουρδέλο;

Leave a Reply