Ὑποθετικὸ (κι …ἐπιθυμητό!!!) παρασκήνιον τῆς …«ἐξόδου στὶς ἀγορές»!!!

I have a dream…

Τώρα που θα βγάλει την χώρα σαν αδήλωτη πόρνη στις αγορές και προτού δούμε τ’ αποτελέσματα αυτής της αποκοτιάς, θα κάνει ανασχηματισμό…

Θα στείλει τον Παππά στο σπήλαιο της δρακογενειάς και τον Γκρέτσο στα κεντρικά σφαγεία του Ρέντη, για να δείξει στους διαπλεκομένους μιντιάρχες ότι συμμορφώθηκε με τας υποδείξεις.

Θ’ αλλάξει τον Κοντονή με κάποιον …Μακρυψώλ@, για να εκτονώσει την κόντρα με τους Δικαστικούς.

 

Το αλλοδαπό το Τσακαλώτο θα το κρατήσει για «καβάτζα», για να του χρεώσει αργότερα την αποτυχία της εξόδου της χώρας στις αγορές.

Θα ενισχύσει την δόση της φορμόλης στο απολίθωμα του Δραγασάκη και θα τον διατηρήσει, για να περιφέρεται ως «μούμια» της Εξωνυμένης Αριστεράς.

Θα ξαποστείλει τον Σκουρλέτη, γιατί του τάχει πρήξει με τα ήξεις αφίξεις και τον Σταθάκη στο «real estate», γιατί φοβάται μήπως βγάλει βρώμα η γυναίκα του, ότι αυτή ήταν στο δολοφονικό σκάφος της Αίγινας μαζί με τον θετό γιό του Φλαμπουράρη.

Θ’ αλλάξει και τον Τζανακόπουλο με τον …Ρήγα, για να ξαναζωντανέψει το Press Room και η κυβερνητική ενημέρωση στους άφωνους, άλαλους και …μεταφορείς κυβερνητικών ειδήσεων πολιτικούς και καλά συντάκτες.

Θα κάνει υπουργούς και υφυπουργούς κάποιους και κάποιες από τους 53 διαφωνούντες του κώλου εντός του Σύριζα, για να ισορροπήσει την κατάσταση εντός του κόμματος, που κάποιος είναι αόματος.

Θα στείλει τον Τόσκα, τιμής ένεκεν, στα τεθωρακισμένα όπου διέπρεψε στην λούφα και πιθανολογείται ότι στην θέση του θα βάλει τον Πολάκη, που είναι μάγκας μερακλής και τ’ αρέσουν όλα ή τον Παπαδημούλη, που είναι καλός στις αστυνομικές διαγνώσεις.

Η σκέψη ν’ αλλάξει στο Υπουργείο Εργασίας την Αχτζιόγλου με την Κούνεβα, εξετάζεται.

Θ’ απολύσει και τον …Μπονέτι, από προσωπικό του φωτογράφο, εξαιτίας εκείνης της φωτογραφίας που τον είχε τραβήξει με τον Γκιλτιρίμ και είναι σαν άδειο σακί από πατάτες.

Θα βάλει τον Βαξεβάνη στην θέση του Ρουμπάτη στην ΕΥΠ, για να γλυτώσει τα έξοδα της μεταφοράς φακέλων από την Υπηρεσία Πληροφοριών στο «Ντοκουμέντο».

Το όνειρο συνεχίζεται…..

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Αλέξης Τσίπρας στον Guardian: «Τα χειρότερα είναι σαφέστατα πίσω μας»
Μιστόκλης Μουστάκιας στον Paparian: «Νάχεις το νου σου διότι πίσω έχουν πιάσει ουρά οι …κ@λομπαράδες»

«Σε πείσμα του γειτόνου μου, θα κόψω την τσουτσού μου» (παλιά παροιμία)
«Ο Τσίπρας βγάζει την Ελλάδα στις αγορές για δανεικά, παρά τις συμβουλές περί του αντιθέτου, των γειτόνων»…
…κι’ όποιος καταλάβει, κατάλαβε.

Το λένε πάντως, φόρα παρτίδα, κι’ εδώ στο Στρασβούργο
«Υπομονή, σε λίγο πέφτουν».

Καλό βράδυ και ….«βάρδα απο κάτωωωωω»!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply