Οἱ βιβλικοὶ λαοί: Ἑβραῖοι καὶ Σλαῦοι!

Τὸ ἀνέκδοτον τῆς χρονιᾶς!

Σκόπια: «Οι βιβλικοί λαοί» Εβραίοι και …Σλάβοι

 Οἱ βιβλικοὶ λαοί Ἑβραῖοι καὶ Σλαῦοι!

Οχρίδα.

Ο Ισραηλινός πρέσβης στα Σκόπια, Δαυΐδ Κοέν, επισκέφθηκε πρόσφατα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο  Άγιος Απόστολος Παύλος,  τη σχολή «Πληροφορίας Επιστημών και Τεχνολογίας» στην Οχρίδα των Σκοπίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πανεπιστημίου, ο Ισραηλινός πρέσβης συναντήθηκε με την  καθηγήτρια Δρ Ρεσκόσκα- Σικόσκα όπου τόνισε ότι η επίσκεψή του έγινε για να ενισχυθεί η συνεργασία του Πανεπιστημίου με το Ισραήλ, στον τομέα της εκπαίδευσης και της επιστήμης, της επιστημονικής έρευνας και της συνεργασίας σε πολλούς τομείς, όπως αναφέρεται.«Ο πρέσβης του Ισραήλ στα Σκόπια, δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη πολιτική συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ και της ‘Δημοκρατίας της Μακεδονίας’ και εξέφρασε την επιθυμία και την πίστη του ότι αυτή θα γίνει και σε ακαδημαϊκό επίπεδο,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ιστορικές σχέσεις των Μακεδόνων με τον Ισραηλινό λαό, ως δύο βιβλικών  λαών», γράφει η ανακοίνωση του πανεπιστημίου. (ἆρθρα καὶ σκέψεις)

Νὰ εἶναι καλὰ τὸ ἄτομο!

Γελάσαμε καὶ σήμερα!

Φιλονόη. 

(Visited 13 times, 1 visits today)
One thought on “Οἱ βιβλικοὶ λαοί: Ἑβραῖοι καὶ Σλαῦοι!

  1. Φιλονόη, κολιὸς μὲ κολιὸν ἀπὸ τὸ ἴδιο βαρέλι, ὑπὸ τὴν ἔννοιαν ὅτι ἐκεῖνοι οἱ ὁποῖοι τότε κατασκεύασαν τοῦς ὑποτιθεμένους Ἑβραίους εἶναι οἱ ἴδιοι οἱ ὁποῖοι σήμερα κατασκεαζουν τοὺς ὑποτιθεμένους Μακεδόνας. Ἔχω κέφια νὰ γράψω πολλὰ καὶ ὡραῖα ἐπ’ αὐτοῦ ἀλλὰ τοῦτο ἐμπίπτει εἰς τὰς ἀρχάς μου νὰ μὴ συζητῶ δημοσίως κάποια θέματα. Σκάλισέ το ὅμως καὶ κάπου θὰ καταλήξῃς.

Leave a Reply