Δὲν εἶναι τρελλός…

Γιατί τον δέσατε και τον καθηλώσατε;

Η κατάστασή του κύριε καθηγητά είχε φθάσει στο απροχώρητο.
Στην αρχή μας έλεγε ότι είναι αριστερός, μετά ότι είναι «ταχυδακτυλουργός» και μπορεί να βγάζει σκισμένα μνημόνια από το καπέλο του και να κάνει τα «όχι ναι».
Κατηγορούσε όλον τον κόσμο ότι είναι «δοσίλογοι» και «γερμανοτσολιάδες» και πριν μια εβδομάδα άρχισε να τους καλεί σε διάλογο.
Πήγε στην Ρωσσία, μας είπε ότι τα βρήκε με τους Ρώσσους, που θα μας δώσουν και προκαταβολή για έναν αγωγό που θα φτιαχθεί του αγίου π@ύτσου ανήμερα, μετά πήγε στην Τουρκία, μας είπε ότι οι Τούρκοι είναι φίλοι μας, στο μεσοδιάστημα πήγε στον Ομπάμα, φωτογραφήθηκε μαζί του, ομού μετά των συζύγων και μας είπε ότι, τελικά, οι Αμερικάνοι είναι στο πλευρό μας.
Τώρα πήγε στο Ισραήλ και υπέγραψε λέει συμφωνία με τον Νεντανάχιου για εξόρυση και διανομή φυσικού αερίου στην Ευρώπη από Ελλάδα, ενώ δεν έχει ανακαλυφθεί στάλα από δαύτο και καπάκι, λέει, θα πάει και στον Αμπάς να στηρίξει τα δίκαια της Παλαιστίνης.
Καταλαβαίνετε κύριε καθηγητά μου;
Πρόκειται περί πολυσχιδούς προσωπικότητος με απρόβλεπτες αντιδράσεις…
Λύστε βρε παιδιά τον άνθρωπο…
Δεν είναι τρελλός, μαλάκας είναι!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply