Χρέος μας νὰ περιφρουρηθῇ τὸ συλλαλητήριο ἀπὸ τοὺς προδότες

Έλληνες  ΠΡΟΣΟΧΗ  

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΕΕΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ,

διότι υπάρχουν οι πληροφορίες ότι τα ακροαριστερά αναρχικά στοιχεία των άπλυτων-μπαχαλάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή ακόμα και αλλοδαπών που έχουν έρθει στην χώρα μας, έχουν σχεδιάσει, και θα  προβούν σε προβοκάτσια τύπου τράπεζας «Marfin Bank» αριθμό 23 για να καταστρέψουν, και να μην έχει επιτυχία των εγχείρημα μας, των ΕΛΛΗΝΩΝ να δώσουν βροντερό μήνυμα στις 4 Φεβρουαρίου 2018 από την Αθήνα  στους πολιτικούς κυβερνητικούς δοσίλογους της χώρας μας και των  αλλοδαπών συνεργατών τους.

Ἐμμανουὴλ (Μανώλης) Ἀθανασίου Χατζησάββας,
πρ. Πράκτωρ Ἐθνικῆς Ὑπηρεσίας Πληροφοριῶν (Ε.Υ.Π.)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply