Ἡ …βιομηχανία τῆς πορνείας!!!

Ἡ ...βιομηχανία τῆς πορνείας!!!.«…εργαζόμενοι στην βιομηχανία του σεξ.».
Στα κράτη που ελέγχουν οι τοκογλύφοι τα ναρκωτικά και η πορνεία είναι …βιομηχανίες, που δίνουν θέσεις εργασίας…
Αρκεί να ελέγχονται από τους σιωνιστές και να φορολογούνται βαρειά.

Σίγμα

 

H μη κυβερνητική οργάνωση Διεθνής Αμνηστία τάχθηκε σήμερα υπέρ της εφαρμογής ενός αμφιλεγόμενου σχεδίου υπέρ της αποποινικοποιήσεως της πορνείας – που θα περιλαμβάνει τους πελάτες και τους μαστροπούς – παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που έχει πυροδοτήσει με αυτήν την πρωτοβουλία.
Το ψήφισμα, το οποίο προτρέπει να τεθεί σε ισχύ «ένα νομικό πλαίσιο εντός του οποίου όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην εργασία της πορνείας θα αποποινικοποιηθούν» εγκρίθηκε κατά την διάρκεια της Διεθνούς Επιτροπής της μη κυβερνητικής οργανώσεως, που συγκλήθηκε στο Δουβλίνο με την συμμετοχή 400 εκπροσώπων, ανακοίνωσε η Αμνηστία.
Η μη κυβερνητική οργάνωση δεν θέλησε να διευκρινίσει τον αριθμό των εκπροσώπων που τάχθηκε υπέρ της προτάσεως, καθώς ορισμένοι, για παράδειγμα οι Γάλλοι απεσταλμένοι, εξέφρασαν επιφυλάξεις.
«Πρόκειται για μία ιστορική ημέρα για την Διεθνή Αμνηστία. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση που έπρεπε να λάβουμε και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλα μας τα μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως επίσης στις οργανώσεις με τις οποίες διαβουλευτήκαμε, για την συμβολή τους σε αυτό το διάλογο» επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου ο Σαλίλ Σέτι, γενικός γραμματέας της οργανώσεως προασπίσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σαλίλ Σέτι: «Οι εργαζόμενοι στην βιομηχανία του σεξ αποτελούν μία από τις πλέον περιθωριοποιημένες ομάδες στον κόσμο που τις περισσότερες φορές αντιμετωπίζουν τον διαρκή κίνδυνο των διακρίσεων, της βίας και της κακομεταχειρίσεως»

Καθώς η Διεθνής Αμνηστία εκτιμά ότι «η ποινικοποίηση της εργασίας της πορνείας μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ενδέχεται να οδηγήσει σε μία αύξηση των περιστατικών καταπατήσεως των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην βιομηχανία του σεξ», η ΜΚΟ θα πραγματοποιήσει εκστρατεία υπέρ της καταργήσεως της καταστολής των ιερόδουλων, αλλά επίσης των πελατών και των μαστροπών.

Αυτό ακριβώς το σημείο πυροδότησε την διαμάχη. Αν και η μη κυβερνητική οργάνωση Ισότητα Τώρα (Equality Now), που προασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών, συμφωνεί στην κατάργηση της καταστολής των εργαζομένων στην βιομηχανία της πορνείας, διαφωνεί κατηγορηματικά να ισχύει το ίδιο για τους πελάτες, τους μαστροπούς και τους υπευθύνους των οίκων ανοχής.
«Το να νομιμοποιείς εκείνους που εκμεταλλεύονται τα πρόσωπα που εκδίδονται δεν είναι ο σωστός τρόπος να προχωρήσουμε» τονίζει η Εσόχε Αγκατίσε της Equality Now, καθώς η «η εμπορική ζήτηση για το σεξ τροφοδοτεί την διακίνηση» των προσώπων.
Σήμερα το πρωί μία ομάδα οργανώσεων έδωσε στην δημοσιότητα μία επιστολή με την οποία κάλεσε τους εκπροσώπους της Αμνηστίας να καταψηφίσουν αυτήν την πρόταση, υπενθυμίζοντας ότι σε διαδικτυακές λίστες υπογραφών κατά της προτάσεως έχουν υπογράψει πάνω από 10.000 άνθρωποι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
«Δεν υπάρχει καμμία λογική στην ιδέα ότι προκειμένου να προστατεύσουμε όσους πέφτουν θύματα εκμεταλλεύσεως, πρέπει να προστατεύσουμε τους εκμεταλλευτές. Δεν έχει καμμία λογική» σημείωσε χαρακτηριστικά η διευθύντρια της Συμμαχίας κατά της Διακινήσεως Γυναικών (CATW), Τάινα Μπιεν Αιμέ.

Μεταξύ των επικριτών της Διεθνούς Αμνηστίας βρίσκονται και πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ όπως η Μέριλ Στριπ, η Κέιτ Ουίνσλετ και η Έμμα Τόμσον.
Στον αντίποδα η Λόρα Λι, μία ιερόδουλη από την Ιρλανδία και ακτιβίστρια που δηλώνει ότι «είναι ενθουσιασμένη».
«Είναι ο καλλίτερος τρόπος να οδηγήσουν την πορνεία μακριά από την εποχή του Μεσαίωνα και να μας παρασχεθούν τα δικαιώματα και η προστασία που αξίζουμε».

πηγή

(Visited 172 times, 1 visits today)
Leave a Reply