Μᾶς τάζουν …«μητρικὴ ἀγάπη» γιὰ νὰ μᾶς πετάξουν στὴν …Κόλαση!!!

Ο μεγαλύτερος εγκληματίας κι απατεώνας της πολιτικής στην Αργεντινή, ο γνωστός MENEM, που κατέστρεψε τη χώρα του ξεπουλώντας τα πάντα στους σιωνιστές τοκογλύφους, εξελέγη λέγοντας πολλά φυσικά ψέμματα και χρησιμοποιώντας χειρονομίες ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑ, για να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους του, που αναζητούσαν τον σωτήρα στο πρόσωπό του.

Οι ξένες εταιρίες marketing που αναλαμβάνουν να μας κάνουν να ψηφίσουμε…«αυθόρμητα»τον επόμενο σωτήρα μας, χρησιμοποιούν παλιές και δοκιμασμένες τεχνικές.
Υποσυνείδητη αναφορά στην ανοιχτή αγκαλιά της μητέρας και του αισθήματος της ασφάλειας, που μας γέμιζε από τα πρώτα μας βήματα.
Αλλά και στην εικόνα του Χριστού, που οι Χριστιανοί έχουν ταυτισμένη με την ενσάρκωση του Θεού και τον θρίαμβο του Καλού. Μᾶς τάζουν ...«μητρικὴ ἀγάπη» γιὰ νὰ μᾶς πετάξουν στὴν ...Κόλαση!!!2

Τελικά οι ψηφοφόροι δεν θα βρούν ΟΥΤΕ τη μητρική αγάπη, ούτε τον Χριστό, διότι μόλις πέσουν στα χέρια αυτών των χαμογελαστών αρπακτικών, θα οδηγηθούν εκεί ακριβώς που …φοβούνται!!!

Όπως το ψάρι τσιμπάει το δόλωμα που μοιάζει με σκουλήκι, έτσι και άνθρωποι εκλέγουν τους εχθρούς τους που μοιάζουν με αγίους.
Και το ψάρι και οι άνθρωποι επιλέγουν ΜΟΝΟΙ τους τον θάνατό τους!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Μᾶς τάζουν …«μητρικὴ ἀγάπη» γιὰ νὰ μᾶς πετάξουν στὴν …Κόλαση!!!

Leave a Reply