Τί προσόντα ἀπαιτῶνται γιά νά προσληφθῆ κάποιος σήμερα;

Παλαιότερα, όταν η Νέα Τάξη είχε αποφασίσει να γκρεμίσει το Ανατολικό Μπλοκ,  όποιος ήθελε να διοριστεί έπρεπε να ελεγχθεί για τα αντι-κομμουνιστικά του φρονήματα.
Σήμερα η Νέα Τάξη απαιτεί από αυτούς που θέλουν μία θέση εργασίας να πιστοποιήσουν τα φιλο-ομοφυλοφιλικά τους φρονήματα, έτσι όπως τα εννοεί ο σιωνισμός κι όχι όπως τα εννοούν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι.

Οι Τράπεζες των σιωνιστών τοκογλύφων χρηματοδοτούν ανοικτά τους περιφερόμενους θιάσους που γελοιοποιούν την ομοφυλοφιλία και που επιβάλλουν σκόπιμα μία πορνο-εμετική εικόνα για την ομοφυλοφιλία, παρασύροντας τον κόσμο σε εξίσου εμετικές κι αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Διαβάστε σχετικά με τα νέα «προσόντα» και τις «υποχρεωτικές απόψεις» που πρέπει να διαθέτει κάποιος, για να βρει μία θέση εργασίας στο σύστημα.

Παλαιότερα το σύστημα χρησιμοποιούσε τα πιο αυστηρά αντι-κομμουνιστικά φίλτρα…
Σήμερα τα φίλτρα του συστήματος αφήνουν ΕΚΤΟΣ αυτούς που το υπηρέτησαν ενάντια στον Κομμουνισμό παλαιότερα.
Δηλαδή τους οπαδούς του συνθήματος «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».

Αυτοί οι «ληγμένοι» πυλώνες του συστήματος  δεν έχουν …θέση στην Νέα Τάξη του σήμερα κι ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ.
Δεν μπορούν να κατανοήσουν πως από πυλώνες του συστήματος τους κατέστησαν εχθρούς του συστήματος κι από διώκτες έγιναν …διωκόμενοι.

Σίγμα

Σχετικά με τα νέα απαιτούμενα «φρονήματα» διαβάστε εδώ:

ΗΠΑ: Η JPMorgan Chase με ερωτηματολόγιο ρωτά τους υπαλλήλους της εάν είναι «σύμμαχοι» της ομοφυλοφιλικής κοινότητας

Η JPMorgan Chase Bank, η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα, αναγκάζει τους εργαζόμενους να την ενημερώσουν αν είναι “LGBT” (ΛΟΑΤ)” ή “σύμμαχοι της LGBT κοινότητας”, σύμφωνα με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πρίνστον (Princeton), Robert George.

Στο blog ‘Mirror of Justice’, ο Georgeδημοσίευσε ένα email που έλαβε από έναν φίλο που εργάζεται στην εταιρεία, που αναφέρει ότι υπήρχαν κάποια ασυνήθιστα νέα ερωτήματα σχετικά με την πρόσφατή τους ετήσια Έρευνα των Εργαζομένων.

Η έρευνα ρώτησε τους εργαζόμενους αν ταιριάζουν σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες κατηγορίες:

     Άτομο με ειδικές ανάγκες.

     Άτομο με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

     Άτομο με σύζυγο / σύντροφο με αναπηρία.

     Άτομο που είναι μέλος της LGBT κοινότητας.

     Άτομο που είναι σύμμαχος της LGBT κοινότητας, αλλά δεν προσδιορίζεται ο ίδιος προσωπικά ως ΛΟΑΤ.

Σε απάντηση στην πέμπτη επιλογή, ο φίλος του Georgeείπε, «Τι; Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Ένας “σύμμαχος” της εν λόγω κοινότητας; Ποια είναι η εναλλακτική λύση αν δεν επιλέξεις αυτή την επιλογή; Ότι δε νείσαισύμμαχος της LGBT κοινότητας;»

«Αυτή δεν είναι ανώνυμη έρευνα. Θα έπρεπε να εισαγάγετε τα στοιχεία σας», πρόσθεσε. «Η ανησυχία που έχουν πολλοί από εμάς είναι ότι εκείνοι που δεν επέλεξαν εκείνο το πλαίσιο, μπορεί να μπουν στην λίστα εκείνων που θα απολυθούν πρώτοι».

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στο LifeSiteNews ότι η έρευνα των εργαζομένων είναι ανώνυμη και ότι τα στοιχεία αναγνώρισης των εργαζομένων χρησιμοποιούνται μόνο για να διασφαλιστεί ότι μόνο εργαζόμενοι συμμετέχουν στην έρευνα.

Το LifeSiteNews ζήτησε την επιβεβαίωση για τα σχετικά με τους LGBT, ερωτήματα και για πιο λόγο τέθηκαν. Επίσης το LifeSiteNews ρώτησε τι σημαίνει «σύμμαχος» κατά την άποψη της εταιρίας και αν παρέχεται προστασία στους εργαζόμενους που δεν ταιριάζουν με τον ορισμό «συμμάχου». Το LifeSiteNews ρώτησε επίσης αν η Chase θα παρέχει ένα αντίγραφο της έρευνας. Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει ή να δώσει την έρευνα.

Ο καθηγητής Georgeθεωρεί ότι οι ερωτήσεις που κάνει η Chase θα μπορούσε να οδηγήσει στο είδος της επαγγελματικής παρενόχλησης που βίωσε ο πρώην CEO της Mozilla, Brendan Eich, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη δουλειά του λόγω της υποστήριξής του στον γάμο.

«Το μήνυμα προς όλους τους εργαζόμενους απολύτως σαφές: Περιμένουμε να ευθυγραμμιστείτε με τον ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  και απαιτούμενο τρόπο σκέψης», έγραψε. «Τίποτα δεν θα είναι αποδεκτό εκτός από την ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ. Η ήσυχη διαφωνία σας δεν θα είναι ανεκτή πλέον».

Στην συνέχεια του postστις 1 Ιουλίου, ο George ανέφερε ότι είχε λάβει e-mail και από έναν δεύτερο υπάλληλο.

«Ήθελα απλώς να επιβεβαιώσω την έρευνα των εργαζομένων της Chase. Είχαν τις δύο τελευταίες επιλογές περί LBGT συμμάχου», δήλωσε ο εργαζόμενος, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος. «Έχω εργαστεί στην Chase για πολλά χρόνια και τα έχασα με αυτήν την ερώτηση. Δεν έχω ιδέα τι σκέφτονταν όταν ρωτούσαν».

Η Chase είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τις “Pride παρελάσεις” και το κίνημα των ομοφυλοφίλων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σημείωση

Η Ελλάδα ήταν τότε προορισμένη να αποκόψει τα σλαυικά κράτη από το Αιγαίο  και το ακριβές αντίθετο των κομμουνιστικών κρατών είναι τα κράτη με ξεκάθαρο εθνικο-πατριωτικό προσανατολισμό. Στους άθεους, διεθνιστές και χαλαρούς με το σεξ κομμουνιστές η Νέα Τάξη αντιπαρέθεσε μία Ελλάδα Χριστιανών Εθνικοπατριωτών. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε μάζα τέτοιων στοχευμένων ανθρώπων η ανάγκη για εύρεση εργασίας και η ανάγκη για αποφυγή μπελάδων θα …δημιουργούσε εύκολα μία γενιά φανατικών εθνικιστών, που θα ευημερούσαν στο συγκεκριμένο σύστημα .
Κι αφού επετεύχθη η πτώση του κομμουνισμού και τα σλαβικά κράτη μπαίνουν στο ΝΑΤΟ ένα-ένα, η διεθνής των τοκογλύφων …επαναφέρει τους διεθνιστές στα πράγματα, με την διαφορά ότι αυτοί οι «κομμουνιστές» …απεχθάνονται τις κρατικές επιχειρήσεις και λατρεύουν την ιδιωτικοποίηση των πάντων.
Καθόλου τυχαία οι δήθεν κομμουνιστές της ΔΗΜΑΡ που ψήφισαν δαγκωτά όσο μνημόνια πρόλαβαν, μέχρι να ξυπνήσει ο κόσμος και να καταλάβει την απάτη.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η εθνικοπατριωτική γενιά των προγόνων μας.
Δια του εκβιασμού.
Σήμερα ο εκβιασμός προέρχεται από την άλλη πλευρά.

Κάπως έτσι απολύθηκε ο Διευθυντής της ΕΡΤ, γιατί τόλμησε να ΜΗΝ δείξει στην απογευματινή ζώνη, που παρακολουθούν παιδιά ένα …ομοφυλοφιλικό φιλί. Κι όλοι αντέδρασαν…
ΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ;
Μα αυτοί που το σύστημα τοποθέτησε στις θέσεις ευθύνης, έχοντας πιστοποιήσει ότι είναι ΣΥΜΦΩΝΟΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της Νέας Ατζέντας.
Αυτός που ΠΑΡΑΦΩΝΗΣΕ, (βλέπε Διευθυντής της ΕΡΤ) τον πέταξαν έξω από την ΕΡΤ με τις …κλωτσιές.
Ο επόμενος ΗΞΕΡΕ πολύ καλά τι χρειάζεται να κάνει για να κρατήσει την καρέκλα που του παρείχε το σύστημα.
Γι αυτό και βλέπουμε νεοταξικά σκατά νύκτα-μέρα στην τηλεόραση.
Είναι υπόθεση ζωής και θανάτου για την καριέρα ενός ευνοημένου από το σύστημα.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Τί προσόντα ἀπαιτῶνται γιά νά προσληφθῆ κάποιος σήμερα;

Leave a Reply