Οἱ «κολασμένες» νύκτες τῶν πόλεων.

Δὲν εἶναι νὰ κυκλοφορῇ πλέον κάποιος μετὰ τὸ σούρουπο. 

Ἡ κατάστασις ἔχει γίνει ἀφόρητη.

Δὲν ὑπάρχει δρόμος, τρόπος καὶ μέσον γιὰ νὰ ἀποφευχθῇ ἡ ἐπιθετικότης τῶν κακοποιῶν.

Ποιοί εἶναι; 

Νά ῥωτήσουμε αὐτούς τούς διαφόρους «ἂνθρωπιστές» μήπως καί μᾶς διαφωτίσουν;

Κάτι περισσότερο θὰ γνωρίζουν, φαντάζομαι.

Γεροντάκια ποὺ σύρονται ἡμέρα μεσημέρι γιὰ λίγα εὐρόπουλα, οἰκογένειες ποὺ βιάζονται καθημερινῶς ἀπὸ κάθε λογῆς ἐπιθέσεις, πρώην ἐλεὐθεροι πολῖτες ποὺ τοὺς ῥοκανίζουν τὴν ζωή…

Ποῦ πᾶμε;

Ἐκεῖ ποὺ πρέπει νὰ πᾶμε θὰ φθάσουμε…

Ἀλλὰ εἴπαμε, πρέπει νὰ τὸ κάνουμε  ὅλοι μαζύ.

Πρὸς τοῦτο θὰ χειροτερεύουν τὰ φαινόμενα καθημερινῶς. 

Καὶ ἡ ἐλευθερία μας θὰ μικραίνῃ, θὰ μικραίνῃ, θὰ μικραίνῃ…. 

Καὶ λίγο πρὶν χαθῇ γιὰ πάντα, ὅταν ὁ πᾶτος θὰ ἔχῃ φθάσῃ, τότε μόνον θὰ λάβουμε τὴν συλλογικὴ ἀπόφασι νὰ ἀλλάξουμε τὰ πάντα.

Φιλονόη.

 

Εφιάλτης η χθεσινή νύχτα από τις συμμορίες στην Αθήνα

 

Για ακόμη μία νύχτα η εγκληματικότητα στην Αθήνα χτύπησε «κόκκινο» με τις συμμορίες να δρουν ανενόχλητες και να επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες για να τους πάρουν μόλις λίγα ευρώ.

Στη Μαγούλα στη στάση του Προαστιακού, τρεις άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ημεδαπό, φύλακα του σταθμού και με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας, του αφαίρεσαν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου απ’ όπου άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στο Αιγάλεω, στη Λεωφόρο Θηβών, πέντε άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ακόμη μία επίθεση σε βενζινάδικο σημειώθηκε στα Μέγαρα, 42οχλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, όπου οκτώ άγνωστοι δράστες αφού προσέγγισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητό τους.

Στον Πειραιά, οδός Θρασυβούλου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από ημεδαπή υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 1.500 €.

Στην Αθήνα, οδός Καλλιδρομίου, τέσσεροι άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο «ΠΡΟΠΟ», και με την απειλή συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας και σιδερολοστών αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Ιακωβάτων και Αγίας Παρασκευής, τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε παντοπωλείο και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα καπνού. Παράλληλα, στη συμβολή των οδών Σφακτηρίων και Θερμοπυλών, τρεις άγνωστοι δράστες με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από νεαρό κάποιο χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην Αθήνα, ακόμη, στην οδό Αγ. Μελετίου, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και αφού τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη στο κεφάλι, πήραν κάποια χρήματα, ενώ ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία και οι κλέφτες αναζητούνται.

Στην Κυψέλη, τέλος, στη συμβολή των οδών Σκοπέλου και Κυψέλης, δύο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ημεδαπό, οδηγό αυτοκινήτου και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, του άρπαξαν κάποια χρήματα. (flashnews)

(Visited 8 times, 1 visits today)
Leave a Reply