Ξέρεις ποιοί εἶναι οἱ προδότες;

Ξέρετε ποιοι χαρακτηρίζουν προδότες, αυτούς που θα ψηφίσουν την Συμφωνία για το Σκοπιανό;
Οι μ@λάκες και οι ηλίθιες που τους έστειλαν στη Βουλή και στην κυβέρνηση!
Τον πούλο τώρα λοβοτομημένοι….

Αντιγράφω από εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ:

«Με βάση τους υπολογισμούς και τις εκτιμήσεις που γίνονται από εγκύρους αναλυτές, εφόσον ο κ. Τσίπρας δοκιμάσει την… τύχη του, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης, μπορεί να ελπίζει σε 151, ίσως και 152 «ναι» που θα προέρχονται από τέσσερις κατευθύνσεις.
Ειδικότερα, στους 145 βουλευτές που διαθέτει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τη μεταγραφείσα από την Ε.Κ. Θεοδώρα Μαγαλοοικονόμου), πιθανολογείται ότι θα προστεθούν η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, που είναι ανεξάρτητη και έχει εκλεγεί με την ΝΔ, η υπουργός Έλενα Κουντουρά και ο υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης που μαζί με τους Θ. Παπαχριστόπουλο και Κ. Ζουράρι είναι εκλεγμένοι με τους ΑΝΕΛ, ο Σπύρος Δανέλης από το Ποτάμι και ο Γιάννης Σαρίδης από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.»

Καταλάβατε μ@υνόπανα ή να βάλω τις φωνές;

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Να συμπληρώσω, για τους εντελώς ηλίθιους, ότι αυτό σημαίνει πως εσείς στείλατε στην Βουλή ανθρώπους από την Νέα Δημοκρατία, την Ενωση Κεντρώων, το Ποτάμι (μην χέσω) και τους Ανεξάρτητους Έλληνες (επίσης μην χέσω), κι’ αυτοί τώρα τρίβουν την ψήφο σας στ’ @ρχίδι@ τους και θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ανεπάγγελτο παπάρα που ηγείται του Σύριζα.

Και μετά μιλάτε για αξιοπρέπεια και σας ενοχλεί η γλώσσα μου.
Τραβάτε ρε γ@μηθείτε να ξελαμπικάρετε και …ξαναψηφίστε λοβοτομημένοι.

…και όπου νάναι θα βγούν οι μ@λάκες της παρέας, να μου πούν ότι η αποχή ευνοεί το μεγαλύτερο κόμμα και τότε θα αφήσω να ξεχυθεί όλος ο οχετός που έχω μέσα μου.

Όποιος-α είναι σε θέση να διαβεβαιώσει πού θα καταλήξει και πώς θα χρησιμοποιηθεί η ψήφος του, να δώσει τα στοιχεία του.

Η ψήφος έχασε το νόημα και την αξία της! 

Εγκυροι αναλυτές, επιφανείς εκλογολόγοι και «γυρολόγοι» των πολιτικών εξελίξεων, έχουν βαλθεί, μετά μανίας, το τελευταίο διάστημα, να πείσουν ότι ο Τσίπρας, ακόμη κι αν δεν ζητηθεί, έχει «στο τσεπάκι» την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση του, ακόμη κι αν αποχωρήσει ο ετερόκλητος εταίρος του στην μέχρι τώρα διακυβέρνηση της χώρας.

Εκθέτοντας δε ονόματα και …υπολήψεις, αναφέρουν ανερυθρίαστα ότι, ψήφο εμπιστοσύνης σ’ αυτήν την «κολοβή» κυβέρνηση, είναι έτοιμοι να δώσουν, εκτός από τους 144 βουλευτές που διαθέτει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, η εκλεγείσα με την Ενωση Κεντρώων και πρόσφατα μεταγραφείσα στην κοινοβουλευτική του ομάδα Θεοδώρα Μαγαλοοικονόμου, η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, που είναι ανεξάρτητη και έχει εκλεγεί με τη ΝΔ, η υπουργός Έλενα Κουντουρά και ο υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης που μαζί με τους Θ. Παπαχριστόπουλο και Κ. Ζουράρι είναι εκλεγμένοι με τους ΑΝΕΛ, ο Σπύρος Δανέλης από το Ποτάμι και ο Γιάννης Σαρίδης από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Παρασυρόμενοι από την δίνη των τάχα μου πολιτικών εξελίξεων, όλοι οι ανωτέρω, ωστόσο, λησμονούν να υπογραμμίσουν  ότι, όλοι αυτοί που προτίθενται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κατ’ ευφημισμό «αριστερή» κυβέρνηση του Τσίπρα, προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία, τους πάλαι ποτέ Ανεξάρτητους Ελληνες, το «Ποτάμι» που δείχνει να στερεύει και το κόμμα που «διαφεντεύει» ο πρώην γραφικός της τηλεοράσεως.

Και βέβαια, δεν συμφέρει να επισημάνουν ότι, όλοι οι εν λόγω, δεν θα βρίσκονταν στην ελληνική Βουλή και στα υπουργικά έδρανα, αν κάποιες χιλιάδες ψηφοφόρων, δεν τους είχαν «τιμήσει» με την ψήφο τους, όχι για να στηρίξουν τον Τσίπρα αλλά για να κάνουν πράξη αυτά που είχαν υποσχεθεί, από τις επάλξεις της Νέας Δημοκρατίας, των ΑΝΕΛ, της Ενώσεως Κεντρώων και του Ποταμιού.

Δυστυχώς, για όλους αυτούς τους αναλυτές, εκλογολόγους και «γυρολόγους» των πολιτικών εξελίξεων, φαίνεται να αγνοείται μία οφθαλμοφανής αλήθεια.

Ότι όλοι αυτoί οι χιλιάδες των ψηφοφόρων, έστειλαν με την ψήφο τους στην Βουλή και κατ’ επέκταση στην κυβέρνηση, πολιτικούς που προεκλογικά φάνηκε να πρεσβεύουν θέσεις εντελώς διαφορετικές από τα ψέμματα που είχε αραδιάσει στην Θεσσαλονίκη ο σημερινός πρωθυπουργός.

Και ότι, γι’ αυτή την …αντίφαση, όπου πολιτικοί που άλλα πρέσβευαν προεκλογικώς και γι’ αυτό υφήρπαξαν στην ψήφο τους τώρα, με την δύναμη που τους έχουν δώσει αυτοί ακριβώς οι ψήφοι, αλλάζουν το βιολί και είναι έτοιμοι να στηρίξουν τον προεκλογικό εχθρό τους.

Εν κατακλείδι, όμως, και πάσα διάψευση δεκτή, αυτό σημαίνει πως, πλέον, η ψήφος του οξυδερκούς ψηφοφόρου, έχει χάσει την αξία και την σημασία της.

Αφού, για άλλους λόγους δόθηκε και για άλλους λόγους χρησιμοποιείται, από αυτούς που την …ενθυλάκωσαν.

Θα μπορούσαν δε, κάποιοι, να το εντάξουν μέσα στο «στάφ» των ελλειμμάτων δημοκρατίας, που έχει αυτή η χώρα!

Ῥούσσης Νῖκος

Φτιάχνω την λίστα με τους ηλιθίους, κρετίνους και λοβοτομημένους.
Με κουράσατε ρε, πολύ με κουράσατε….

…και προκύπει αμείλικτο το ερώτημα.

Αφού δεν διαβάζετε αλλά κι’ όταν διαβάζετε δεν καταλαβαίνετε, τι θέτε και πάτε και ψηφίζετε ρε «μοσχάρια»;

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply