Ἄλλα λόγια γιὰ νὰ ἀγαπιόμαστε!!!!

Ἐναλλακτικός τίτλος: Ὁ στρατουλοχατζηνικολαίικος καβγάς! Μία πραγματική εἰκόνα τῆς κοινωνίας  μας;

(Ἀπολαυστικός ἀλλὰ καθυστερημένος!!! )

«Κακς στυνομία περιμένει τν γκρισι τς Πρυτανείας γι ν πέμβ στν Νομική!» (Κα τ Πολυτεχνεον φυσικά!!) Ατ επε Γεωργιάδης.

Τ τ επε Στρατούλης βέβαια εναι λλης ποθέσεως…..

Τρία πουλάκια κάθονται…. Κα πετάει πετάει γάϊδαρος!!!

Κι ταν Γεωργιάδης το μιλάει γι κακουργήματα, Στρατούλης παντ: «ντάξει τώρα, ντάξει τώρα…» Χεσμένο τόν χει τόν κάθε νόμο κύριος Στρατούλης; Εναι πέρ νω νόμων κύριος Στρατούλης κα παρέα του; Γιατ κύριε Στρατούλη δν ναχωρες μ λαφρά πηδηματάκια; Πρίν ποφασίσουν κάποιοι ν έφαρμόσουν στοιχειωδς τος νόμους!

δ πάντως θ τολμήσω νά π πώς κατάφερε κόμη κα τν Χατζηνικολάου ν κάν πύραυλο!!!

Γι ν θυμώσ δημοσιογρφος (δημοσιοκᾶφρος κατὰ ΘΟΡΥΒΩΞ), τ πράγματα σοβαρεύουν;


μήπως πνε ν «ξεσηκώσουν» κτός πό τ νερα το δημοσιογράφου κα τ νερα κάποιων λλων; Κάποιων λλων μως, πιό θερμοκέφαλων κα πιό θυμωμένων… Οἱ ποῖοι πολύ πιθανόν ν ξεσπάσουν πάνω στ «κατακαημένα» ατ λαθροεισαγώμενα κα ν καθαρίσουν μερικά…

Κα τότε, να, θ γίν τό μεγάλο θαμα!!!

Θ ξυπνήσουν κα στυνομίες κα δικαστς κα νόμοι!!!

Λέτε; Μπᾶᾶᾶᾶ……

Χειρότερα πό σο φαντάζομαι πασχίζουν ν τ κάνουν!!!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ἡ Πρυτανεία ἐζήτησε τήν παρέμβασι τῆς ἀστυνομίας ἀλλά ἡ ἀστυνομία ……..κοιμᾶται!!!! Καὶ  μᾶλλον πολύ ἀργὰ θύμωσε ὁ δημοσιογρᾶφος!!

Κι ἕνα πολύ ἐνδιαφέρον κείμενον ἀπὸ τὴν ἄλλην …..ὀπτική:

Κατάληψη Πανεπιστημίων: Όλοι στο κόλπο για να ξεφτυλίσουν τους Έλληνες.

Για μένα το μείζον είναι το γεγονός, πως – όπως αποκάλυψε και ο Χατζηνικολάου – η Ελληνική αστυνομία είχε ενημερωθεί και δεν είχε-έχει κάνει τίποτα. 

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, στο link:
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=10297&category_id=86
Διαβάζουμε:

«Οι πρυτανικές αρχές υποστηρίζουν ότι ενημέρωσαν εγκαίρως την αστυνομία προκειμένου να αποτραπεί η κατάληψη και μεταθέτουν οποιαδήποτε ενέργεια στις αρμοδιότητες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.


Αντίθετα το υπουργείο ισχυρίζεται ότι δεν ενημερώθηκε επίσημα από το Πανεπιστήμιο και με βάση το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο για κάθε αστυνομική δράση πρέπει να υπάρξει σχετικό αίτημα των πρυτανικών αρχών.»

Συγνώμη, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΨΕΥΔΕΤΑΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

1. Γιατί η πρυτανεία δεν ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ – ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ – ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;

2. Γιατί ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Στημένο μου μοιάζει όλο αυτό… Κυβέρνηση, Πρυτανεία, Κράτος.. Όλοι οι μεγαλοπαράγοντες στο κόλπο. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ!

Και το ΣΥΡΙΖΑ, με την φανερή ευθύνη που φαίνεται να φέρει, φαίνεται να γίνεται απλά ο αποδιοπομπαίος τράγος που θα απορροφήσει τους κραδασμούς ευθυνών από τους άλλους..

Όλη η θολοκολτούρα στο κόλπο, παίζοντας το θέατρο του “κλέφτη και αστυνομικού που δεν γνωρίζουν τους νόμους” για να τα κάνουν μαντάρα και να ξεφτιλίσουν τους Έλληνες για άλλη μια φορά. – Εκτός κι αν πίστεψε κανείς το παραμύθι πως το ΠΑΣΟΚ έγινε Δεξιό, ή πως τα Πανεπιστήμια κυβερνιούνται ξαφνικά από Δεξιούς…

Ίσως βέβαια να γίνεται και όλο αυτό το θέατρο, για να αποτελέσει αφορμή προκειμένου επιτέλους να καταργηθεί το ψευδο-Άσυλο, επειδή οι Έλληνικές Κυβερνήσεις είναι ανίκανες να πάρουν σημαντικές αποφάσεις μόνες τους και ψάχνουν-ΣΤΗΝΟΥΝ συνεχώς προφάσεις (ΔΝΤ για την αναδιάρθωση του κράτους, Ξεφτυλισμός της Ελλάδας για την κατάργηση του Ασύλου κτλ)!

ἀρέα

(Visited 12 times, 1 visits today)
One thought on “Ἄλλα λόγια γιὰ νὰ ἀγαπιόμαστε!!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Δελτία τύπου ἀπό «ποιμένες» γιὰ «πρόβατα»! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply