Οἱ «ἀλύτρωτοι» ἀλβανοὶ κατὰ τὸ «πετάει πετάει ὁ γάϊδαρος»!!!

Αὐτοὶ θὰ μᾶς τρελλάνουν τελικῶς!

Εἶναι στὴν Ἑλλάδα, ἐργάζονται ἐδῶ, ζοῦν ἀπὸ ἐδῶ, χτίζουν τὴν χώρα τους ΜΟΝΟΝ ἀπὸ ὅσα κλέβουν ἀπὸ ἐδῶ ἀλλὰ δὲν τοὺς ἀρκοῦν…

Συστηματικὰ, ὀργανωμένα, μεθοδικὰ καὶ πάντα γεμάτοι δηλητήριο, στήνουν σκηνικὸ, προετοιμάζουν καὶ προγραμματίζουν τὴν πλήρη κατάλυσι τῆς χώρας ποὺ τοὺς στήριξε!

Ἔχει κάποιος ἀντίρρησι ἀκόμη γιὰ τὸ ἦθος τῶν γειτόνων μας;

Φιλονόη.Υ.Γ.1. Τὸ ἀλλοῦ τρῶς, ἀλλοῦ πίνεις κι ἀλλοῦ πᾶς καὶ τὸ δίνεις μήπως φτιάχτηκε γιὰ αὐτοὺς;

Ὑ.Γ.2. Οἱ μὲν πῆραν τὸν Ἀλέξανδρο! Οἱ δὲ τὸν Πῦρρο! Παιδιὰ, τὸν Λεωνίδα καὶ τὰ μάτια μας!!! Πλησιάζει καὶ ἡ ὥρα τῆς Σπάρτης!!!

Μαλιστα!

Αλύτρωτοι και οι Αλβανοί. Οι δυστυχείς «επαναστατούν» (καθοδηγούμενοι από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ) εναντίον ημών των Ελλήνων που τους φιλοξενήσαμε και τους δώσαμε ψωμί να φάνε και να κτίσουν την σύγχρονη Αλβανία. Και το κάνουν τώρα που το ψωμί λιγοστεύει για όλους μας. Ας κατευθύνουν την οργή τους σαυτούς που τους καθοδηγούν στο ξεπούλημα κι όχι σαυτούς που μοιράζονται το ψωμί των. Είναι τραγικό να «επαναστατείς» επειδή σου μείωσαν το καναβούρι και όχι που είσαι στο κλουβί.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Πολύδωρος

“Εάν διαλέξεις έναν πεινασμένο σκύλο και τον χορτάσεις, δεν θα σε δαγκώσει. Αυτή είναι η κύρια διαφορά μεταξύ σκύλου και ανθρώπου.” – Μαρκ Τουέϊν

Προπαγάνδα κατά της Ελλάδας στα νέα σχολικά βιβλία της Αλβανίας

Οἱ «ἀλύτρωτοι» ἀλβανοὶ κατὰ τὸ «πετάει πετάει ὁ γάϊδαρος»!!!1

  • Φανατισμό και πλαστογραφημένη Ιστορία διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων, τη στιγμή που ζητά την ελληνική στήριξη για να της ανοίξουν οι πόρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • «Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΠΟΥ “ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ” ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ “ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ” ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ»

Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο “αιμοσταγείς” Έλληνες πραγματοποίησαν “εθνοκάθαρση” στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά».

Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως… έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας, την ώρα που η αλβανική κυβέρνηση ζητά τη στήριξη της Ελλάδας για να ανοίξουν οι πόρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης… Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε φέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της χώρας, οι μαθητές διδάσκονται όχι μόνο για τη γεωγραφία της χώρας τους αλλά και για περιοχές όμορων χωρών που, σύμφωνα με τους συγγραφείς, κατοικούνται από Αλβανούς.

 

Οἱ «ἀλύτρωτοι» ἀλβανοὶ κατὰ τὸ «πετάει πετάει ὁ γάϊδαρος»!!!2

Να σημειωθεί πως στο βιβλίο Γεωγραφίας δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, παρά μόνο πως στη χώρα οι διάφορες μειονότητες (Έλληνες, Σκοπιανοί και Μαυροβούνιοι) αγγίζουν συνολικά το 2%, ενώ τους Βλάχους, που στην πλειονότητα τους έχουν ελληνική εθνική συνείδηση, τους χαρακτηρίζει «πολιτιστική μειονότητα». 

«Εθνοκάθαρση στην Τσαμουριά»

Στο βιβλίο «Ιστορία του Αλβανικού Έθνους» υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για την Τσαμουριά, με την επισήμανση πως «βρίσκεται στο νοτιοδυτικό μέρος της Κάτω Αλβανίας», όπως αποκαλεί το νότιο τμήμα της Ηπείρου.

«Η επέλαση των Ελλήνων το 1913 στην Τσαμουριά σημαδεύτηκε από βαρβαρότητες που ανάγκασαν χιλιάδες Τσάμηδες να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες. Οι Έλληνες κατακτητές επιτάχυναν την εκδίωξη των Τσάμηδων και των υπολοίπων Αλβανών, με στόχο τον αφανισμό του αλβανικού εθνικού στοιχείου από τις περιοχές που είχαν καταλάβει», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι συγγραφείς του βιβλίου, συνεχίζοντας: «Με τον καθορισμό των συνόρων το 1913 αποκόπηκαν από τον εθνικό κορμό όχι μόνο η περιοχή των Ιωαννίνων, αλλά σχεδόν ολόκληρη η Τσαμουριά, οι επαρχίες Φιλιατών, Ηγουμενίτσας, Παραμυθιάς, Μαργαριταρίου, Πάργας και Πρέβεζας, καθώς και οι περιοχές της Φλώρινας, της Καστοριάς και των χωριών του Γράμμου».

Πουθενά στο βιβλίο Ιστορίας δεν γίνεται αναφορά στη συνεργασία των Τσάμηδων με τα στρατεύματα κατοχής στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στις μαζικές εκτελέσεις στις οποίες προχώρησαν κατά του ντόπιου ελληνικού πληθυσμού.

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ: «Αλβανοί» Πύρρος και Ολυμπιάδα

Για την αλβανική ιστοριογραφία τα αρχαία ηπειρωτικά φύλα (Θεσπρωτοί, Χάονες, Μολοσσοί κ.ά.) είναι ιλλυρικής και όχι ελληνικής προέλευσης, όπως είναι γενικά αποδεκτό.

Οἱ «ἀλύτρωτοι» ἀλβανοὶ κατὰ τὸ «πετάει πετάει ὁ γάϊδαρος»!!!3

 

Έτσι ο βασιλιάς Πύρρος της Ηπείρου, η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ολυμπιάδα και πολλοί άλλοι ανήκουν στο… πάνθεον των Αλβανών ηρώων. «Δεν χρειάζεται κανείς να έχει ιδιαίτερες ιστορικές γνώσεις για να αποκρούσει αυτές τις γελοιότητες. Όσοι γνωρίζουν λίγη Ιστορία ξέρουν ότι πολλές πόλεις της αρχαίας Ηπείρου υπέφεραν από τις επιδρομές των Ιλλυριών, ενώ η πόλη της Χαονίας Φοινίκης, που ήταν κάποτε πρωτεύουσα της Ηπείρου, καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Ιλλυριούς, που θεωρούνται προγονοί τους», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Μπεκίρης, ο οποίος ήδη κατέθεσε ερώτηση στην υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου ζητώντας να πληροφορηθεί εάν λειτουργεί η Διακρατική Επιτροπή των υπουργείων Παιδείας των δύο χωρών η οποία είχε συσταθεί επί υπουργίας Αρσένη για την εξάλειψη εθνικιστικών αναφορών στα σχολικά εγχειρίδια. 

Οἱ «ἀλύτρωτοι» ἀλβανοὶ κατὰ τὸ «πετάει πετάει ὁ γάϊδαρος»!!!4

«Προκαλούν φανατισμό»

«Η νέα γενιά των Αλβανών γαλουχείται επίσημα στην ιδέα πως η μισή Βορειοδυτική Ελλάδα είναι τμήμα της ιστορικής Αλβανίας και πως οι Έλληνες στη Βόρειο Ήπειρο και στην υπόλοιπη χώρα είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Τα αποτελέσματα αυτού του φανατισμού και της προπαγάνδας τα βιώσαμε με τραγικό τρόπο τον περασμένο Αύγουστο, με την άγρια δολοφονία του ομογενή Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα, επειδή μιλούσε ελληνικά», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Βαγγέλης Ντούλεβ, πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εκπροσωπεί την ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας.

(ΘΕΜΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ)
(Σ.Λ.)

Πηγή: μήνυμα καὶ σταράτα λόγια

(Visited 43 times, 1 visits today)
Leave a Reply