«Εὖγε» δήμαρχε!

“Η Αθήνα είναι μια πόλη, η πιο βρώμικη της Ευρώπης, η Αθήνα είναι μια πόλη που δεν έχει φωτισμό, που δεν έχει πεζοδρόμια, η Αθήνα είναι μια πόλη στο κέντρο της οποίας κυκλοφορούνε σκυλιά. […] και σχετικά με του φιλόζωους και τα ζώα, θα πρέπει να εξηγήσετε στους Αθηναίους, ποιοι είναι αυτοί οι φιλόζωοι που επιβάλουν τελικά να αφήνετε τα σκυλιά να κυκλοφορούν στην πλατεία Συντάγματος”.

Αὐτὸ τὸ σχόλιο κυκλοφόρησε σὲ πολλά ἱστολόγια τοὺς τελευταίους μῆνες. Ἡ Ἀθήνα λοιπόν, γιὰ τὸν νεοφώτιστο δήμαρχο, εἶναι  μία πολύ ἄσχημη καὶ βρώμικη πόλις! Καὶ ἔφθασε αὐτὸς γιὰ νὰ τὴν νοικοκυρέψῃ!

Συγχαρητήρια κύριε Καμίνη! Καὶ σ’ ἀνώτερα. Βλέπω πώς οἱ κόποι σου πιάνουν τόπο!!! Ἡ Ἀθήνα ξεβρωμίζει!!!

«Τρεις άστεγοι νεκροί εντοπίσθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο άλσος του Θησείου από τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Την οδύνη του εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων. »

Καὶ μὴν ἐκφράζῃς τόσο πολύ τὴν ὀδύνη σου… Συγκινηθήκαμε….

Μετὰ τὰ ζῶα, ἔφθασε ἡ σειρά τῶν «ζώων»… Σωστά δήμαρχε;

Καὶ σ’  ἀνώτερα λοιπόν!  Εὖγε!!! Εὔχομαι μίαν καθαρή πόλη ἀπό κάθε σκουπίδι καὶ κάθε «σκουπίδι»! Ὅπως τὴν ὀνειρεύεσαι!

Υ.Γ. Φαντάζομαι πώς μέσα στὰ ὄνειρά σου θὰ συμπεριλαμβάνεται καὶ ἡ κάθαρσις περιοχῶν ποὺ σοῦ «βρωμίζουν» τὴν αἰσθητική γενικότερα! Ὅπως γιὰ παράδειγμα οἱ κάτοικοι τοῦ ὑψώματος τοῦ Ἁγίου Παντελεήμονος!!! Ἔτσι δὲν εἶναι δήμαρχε; Ἀλήθεια, αὐτοὺς πῶς ἀκριβῶς σκέφτεσαι νὰ τοὺς «καθαρίσῃς»;


Πηγή πληροφοριῶν: capital καὶ τὸ μεγαλύτερο blog τῆς πόλης


(Visited 12 times, 1 visits today)
Leave a Reply