Διεθνεῖς καταζητούμενοι στήν φρουρά τοῦ Ἐρντογᾶν πού πρέπει νά συλληφθοῦν;

Να συλληφθούν οι καταζητούμενοι φρουροί του Προέδρου της Τουρκίας μόλις πατήσουν Ελληνικό έδαφος.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.

Τώρα θα μάθουμε στ’ αλήθεια ποιοι είναι οι άνθρωποι των Τούρκων στην χώρα μας. Μαζί θα μάθουμε και τους ρόλους των κυβερνητών δοσίλογων.

Τον άτιμο και αδίστακτο συκοφάντη «Έλληνα» υπουργό ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ θέλω να δω τώρα με τι τρυφερότητα θα γλείφει τον Σουλτάνο σαν πρόθυμο παχουλό γιουσουφάκι που είναι. 

Έχετε καταντήσει την ΕΛΛΑΔΑ μας καταφύγιο Τρομοκρατών, και ενώ ρέει η πρέζα και η κόκα στους δρόμους, τώρα και ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ με το Ελληνικό Εθνόσημο ως ΣΗΜΑ στις «μπίζνες» σας, αυτό της Δημοκρατίας, παρότι περισσότερο για χούντα μου φέρνει, και μάλιστα πολύ καταστροφική για την χώρα μας, με την χρήση Πλαστών Εγγράφων.

Δεν μας φθάνουν τα μύρια κακά σας, την προδοσία των Ελλήνων και το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας μας, τώρα μας κουβαλάτε και τον Ερντογάν στην χώρα, αυτόν που αμφισβητεί την πατρίδα μας, τον ίδιο άνθρωπο που την προσβάλλει καθημερινά.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.

ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΜΥΣΤΙΚΟΙ» ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply