Τὸ δῆθεν πραξικόπημα!

Θέμα κι αὐτό!Τὸ δῆθεν πραξικόπημα!

Μᾶς τρέλλαναν σχεδόν!

Ποιός τούς πίστεψε;

Οὔτε κἄν ὁ καθρέπτης τους δὲν τοὺς πίστεψε!

Τὸ ξέρουμε αύτό! Ἀλλὰ τὸ ξέρουν κι αὐτοί!

Μόνον κάτι ἀστεῖοι κι ἀστοιχείωτοι ποὺ ἀκόμη καὶ τὸ πέταγμα τοῦ γαϊδάρου δέχονται ὡς πραγματικότητα. Ἀλλὰ αὐτοὶ δὲν μετροῦν.

Ἀναρωτιέμαι ὅμως…

 Ποιόν προσπαθοῦν νά πείσουν;  Διότι ἐμᾶς δὲν μᾶς πείθουν.

Κι ὁ τελευταῖος Ἕλλην, ποὺ ἴσως  νὰ αἰσθάνεται μουδιασμένος μὲ τὰ τελευταῖα γεγονότα, ἀλλὰ ἀδυνατεῖ νὰ πιστέψῃ τὶς ὀνειροφαντασιώσεις τους.

Ἄρα; Γιά ποιόν τόσες παραστάσεις; Τόσα ψέμματα; Ποῦ στοχεύουν;

Στὴν Εὐρώπη; Στὴν Ἀμερική; Πάντως ἐδῶ εὐήκοα ὦτα ἀδύνατον πλέον νὰ βροῦν….

Εἶναι διαπιστωμένον….

Φιλονόη.

Ανατριχιαστική μαρτυρία: “Ναι, στήθηκε ψευδοπραξικόπημα”

To defencenet.gr παραθέτει σήμερα μια συγκλονιστική μαρτυρία που επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό που γράψαμε από την αρχή για “στημένο ψευδοπραξικόπημα” από το ίδιο το Μαξίμου προκειμένου να δικαιολογηθεί το δημοψήφισμα από τον Γιώργο Παπανδρέου!

Κάτι που για να γίνει πιστευτό σε Μέρκελ-Σαρκοζί και λοιπούς, οδήγησε στον “αποκεφαλισμό” της έμπειρης ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, την ώρα που κατέρρεε η κυβέρνηση Παπανδρέου και ενώ είχε ήδη ανεξαρτητοποιηθεί η βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη

Η μαρτυρία προέρχεται από ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε άνθρωπο του defencenet.gr, έγινε ενώπιον τρίτου προσώπου, επίσης ανώτερου στελέχους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, λίγη ώρα πριν την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ: Στις αιτιάσεις του defencenet.gr για το δικαιολογημένο της αποπομπής Μπεγλίτη από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και τις φήμες περί πραξικοπήματος η απάντηση του εν λόγω στελέχους ήταν ανατριχιαστικά… ειλικρινής. Και επί λέξει, ενώπιον μάρτυρα όπως προείπαμε, μας είπε τα εξής:

“Έχετε δίκαιο συνολικά, αλλά δεν ήταν ιδέα του Π.Μπεγλίτη. Τον πήρε στο τηλέφωνο ο “από πάνω” (σ.σ. εννοούσε τον Γ.Παπανδρέου) και του ζήτησε να κάνει αυτό που έκανε. Τον διέταξε επί της ουσίας. Είναι γεγονός ότι και αυτός δεν αντιστάθηκε. Υπήρχαν αντίθετες γνώμες, ειδικά όταν κατέστη αντιληπτό για ποιο λόγο ζητήθηκαν οι έκτακτες κρίσεις, αλλά δεν μας άκουσε ο υπουργός. Έπρεπε να γίνει αυτό για να είναι πειστικός την επόμενη ημέρα στις Κάννες ο Παπανδρέου. Κατ’αυτό τον τρόπο έφτασε και τόσο βαθιά το “μαχαίρι” στους ανώτατους. Δυστυχώς…”

Μετά από αυτό τι να πούμε; Όταν στήνονται πολιτικές συνωμοσίες σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων ελαφρά τη καρδία, για να δικαιολογηθεί ένα πολιτικό λάθος όπως το δημοψήφισμα, γίνεται αντιληπτό πόσο είχε αντίληψη της εθνικής ασφάλειας η προηγούμενη κυβέρνηση και πόσο σε υπόληψη είχε τους ανθρώπους που εργάζονται νυχθημερόν για να είμαστε εμείς οι άλλοι ασφαλείς. Το κακό είναι ότι ποτέ δεν λογοδοτεί κανένας…

“Λερώθηκαν” σχεδόν είκοσι ανώτατοι αξιωματικοί, οι Ένοπλες Δυνάμεις γνώρισαν την μεγαλύτερη αναταραχή μετά το 1974, τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους (με εξαίρεση τον Αρχηγό της Αεροπορίας) απόλυτα άπειροι αξιωματικοί για τέτοιες θέσεις και τελικά σήμερα είμαστε λιγότερο ασφαλείς απ’ ό,τι δύο εβδομάδες πριν… (defencenet.)

 φωτογραφία

(Visited 7 times, 1 visits today)
One thought on “Τὸ δῆθεν πραξικόπημα!

  1. Ἀνοησίαι καὶ διακιολογίαι ἀνευθύνων. Μία ἦτο ἡ αἰτία: Οἱ ἄνθρωποι αὐτοί, Τζέφρυ καὶ οἱ περὶ αὐτὸν ΜΙΣΟΥΝ τὴν Ἑλλάδα καὶ τὸ μῖσος αὐτὸ τοὺς ὤθησε εἰς τὴν παρᾶξιν των αὐτὴν. ΜΙΣΟΣ κατὰ τῆς Ἑλλάδος καὶ ΜΙΣΟΣ κατὰ παντὸς ἐθνικοῦ!

Leave a Reply