Ἡ ἀποδοτική ἐπιχείρησις κράτος-παρακράτος Α.Ε.

Γράφουμε δ κα δύο μέρες ρκετοί στ διαδίκτυο,  γι τν τόσο καλά στημένη πιχείρησι τν μπαχαλάκηδων κα τν κουκουλοφοράκηδων κα τν ναρχο-αυτονομοαπλύτων….  Κάτι περίεργα στησίματα, κάτι περίεργες συμπτώσεις.. Κι λα σιγ σιγ ποκαλύπτονται.

Σήμερα μεταφέρω τς σκέψεις το Νίκου Χιδίρογλου γύρω π τν τόσο καλά στημένη πιχείρησι κράτος-παρακράτος Α.Ε., πο ξαφανίζει ν ριπ φθαλμο κάθε σύνολον νθρώπων πο θέλουν ν κφράσουν μίαν ποιαδήποτε διαμαρτυρία!

μως, σημαντική παρατήρησις!!! Δν εδα ΠΟΤΕ τος μπαχαλάκηδες, κάπου μέσα σ να σλαμικό πανηγύρι ν κωλυσιεργον τν …θρησκευτική νάγκη τν …πιστν!!! Δν εδα τος μπαχαλάκηδες ΠΟΤΕ σ μίαν πορεία διαμαρτυρίας τν ΛΑΘΡΟμεταναστν πρς τ στυνομικό τμμα μονοίας (ς πομε) ν καταστρέφουν μπορεύματα κα «πιχειρήσεις» των… στ μπαϊράμι τους… στ αμαζάνι τους… κάπου τέλος πάντων πο διαμαρτύρονται ο ΛΑΘΡΑΙΟΙ. Τί νά σημαίν ρα γε ατό; Μήπως πλούστατα τ ξς:

1ον. Μπαχαλάκηδες= στρατευμένοι σύμμαχοι συστήματος-κράτους, συνεπς συνεργον μ κάθε ΛΑΘΡΑΙΟ πέρ τς τν λλήνων καταστολς;

2ον. Μπαχαλάκηδες= νθέλληνες, γιατί ΠΑΝΤΑ λληνικές πιχειρήσεις κα περιουσίες καταστρέφουν. ΠΟΤΕ κάτι λλοδαπό !

3ον. Μπαχαλάκηδες= χειρίστη κφρασις ατσιστικν κα φασιστικν συμπεριφορν, διότι πς μή συμφωνών μαζί τους, κινδυνεύει σοβαρότατα γεία του;

ς διαβάσουμε τν Νίκο Χιδίρογλου, γιατί κι ατός, κάτι νάλογον λέει….

Φιλονόη.

Όταν δεν μπορεί το σύστημα, σκάνε μύτη οι κουκούλες!

Οι παρακρατικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν έχουν αφήσει εδώ και δεκαετίες μαζική εκδήλωση στην Ελλάδα, χωρίς να παρεισφρήσουν και χωρίς να δημιουργήσουν επεισόδια.

Λειτουργούν ως προπομπός της καταστολής, δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες και το άλλοθι για την παρέμβαση των ΜΑΤ και τη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Τα ίδια έκαναν και την Τετάρτη, στοχεύοντας μάλιστα αυτούς που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

Guess why ή ελληνιστί, μαντέψτε γιατί. Πάντα εκεί, συνεπείς με την αποστολή τους: να προβοκάρουν, να τρομάξουν τον κόσμο ωθώντας τον στην ιδιώτευση, ώστε να μονοπωλήσουν αυτοί τη «διαμαρτυρία» και να συνδράμουν το σύστημα.

Αν τους επικρίνεις τους κουκουλοφόρους την ώρα της «δράσης» τους, κινδυνεύεις να χάσεις ακόμα και τη ζωή σου! «Δημοκρατικά» και «προοδευτικά» πράγματα, από μια δράκα ανθρώπων, που δήθεν κόπτονται για την… ελευθερία! Ποια «ελευθερία» όμως; Κατ’ αυτούς, την «ελευθερία» σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από τους ιδεολογικούς αντιπάλους τους!

Τι έγινε, θα βρουν τους ενόχους;
Στη Marfin, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Επίσης, πριν από λίγο καιρό ξυλοκοπήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης. Μήπως η ηγεσία της ΕΛΑΣ σφυρίζει αδιάφορα; Μήπως αυτό είναι καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος;

Μήπως δεν είδε η ΕΛΑΣ τα πρόσωπα που χτύπησαν τον πρώην υπουργό, πρόσωπα που τα είδε όλη η υφήλιος μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων; Μήπως είναι ανίκανοι να κάνουν τη δουλειά τους; Μήπως το «πρόβλημα» είναι ότι κάποιοι και δη κατευθυνόμενοι, πρέπει να καλυφθούν από το σύστημα; Αν είναι κάποιος Έλληνας κάτοικος σε συνοικία της Αθήνας, που διαμαρτύρεται για την υποβάθμιση της ζωής του, συλλαμβάνεται ή ανευρίσκεται αμέσως…

Συγκλίνουσες επιδιώξεις
Να εξηγούμαστε: υπάρχουν και οι «χρήσιμοι» ηλίθιοι. Αυτοί, οι οποίοι χρησιμοποιούνται από το σύστημα (εν αγνοία τους ίσως…), γιατί τυγχάνει οι επιδιώξεις των αριστεριστικών & αντιεξουσιαστικών καταγωγίων τους, να συμπίπτουν με αυτές των διεθνών κερδοσκόπων.

Η πλατφόρμα συνεργασίας ή σύμπλευσης, είναι ο διεθνισμός, αλλά και η κοινωνική ελευθεριότητα, η οποία όμως, αυτό δεν θα σας το πουν οι της ριζοσπαστικής αριστεράς (γιατί δεν τους συμφέρει να ακουστεί και να καταστεί συνείδηση στον κόσμο), ενθαρρύνει την κατανάλωση.

Και έτσι, οι πολυεθνικές κερδίζουν και κερδίζουν πάρα πολλά, τρυγώντας όλο τον πλούτο των κοινωνιών της σκλαβιάς σε μια επίπλαστη ευμάρεια, της αποχαλίνωσης και της απανθρωπιάς… Είναι ενδιαφέρον πάντως να δούμε ποιους χρηματοδοτούν άνθρωποι σαν τον Σόρος (μέχρι και τα computers αντιεξουσιαστικής ιστοσελίδας στην Αργεντινή).

Σκοτεινοί οι καιροί μας
Ζούμε ζοφερές μέρες, υπό ολοκληρωτικό καθεστώς, που παραβιάζει βάναυσα το Σύνταγμα και περιορίζει δραστικά τις ελευθερίες μας. Το σχέδιο νόμου κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, είναι χαρακτηριστική περίπτωση λογοκρισίας & απόπειρας φίμωσης της αντίθετης άποψης. Και γιατί κάποιοι και είναι πολλοί αυτοί, λένε, ότι όπου δεν μπορούν αλλιώς οι του συστήματος, έρχονται τα πρόθυμα παιδιά με τις κουκούλες; Θεωρία συνωμοσίας; Ίσως. Ας πάψουν όμως οι παρακρατικοί μηχανισμοί, να την επιβεβαιώνουν και δη παντοιοτρόπως.

Νίκος Χιδίρογλου


(Visited 10 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Ἡ ἀποδοτική ἐπιχείρησις κράτος-παρακράτος Α.Ε.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Φέρε πίσω τά κλεμμένα! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ ἀποδοτική ἐπιχείρησις κράτος-παρακράτος Α.Ε. | αἰέν ἀριστεύειν

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Οἱ κάφροι τῆς πλατείας τοῦ (ἀλλοτινοῦ) Συντάγματος! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ ἐλευθεροτυπία καὶ ἡ ἀναρχοκαπηλεία! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply